Gość: kalosz IP: *.gwiazda.net.pl 26.10.04, 20:26 lesba chytruska czy Łepkowska sama jeszcze nie wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pidzej Re: co knuje Badecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:35 Ja mysla ze chce Płaczke wpedzic w PLAGIAT, ale zobaczymy do wakacji jest jeszcze tyle odcinków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Re: co knuje Badecka IP: *.gwiazda.net.pl 26.10.04, 20:43 Plagiat - no tak !! biedna Myszka ... zapewne znajdzie pocieszenie w ramionach (nie)chlopaka Izy.... w końcu ona z takich :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasja Re: co knuje Badecka IP: *.aster.pl 26.10.04, 20:54 Wrobi ją jak nic! Ten numer z kodem do firmy. Albo plagiat i możliwoć wejścia albo kradzież! Buźka Badeckiej tak jakby bardzo wredna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: co knuje Badecka IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 26.10.04, 20:55 to na pewno będzie plagiat. Widac jak na dłoni. A biedna Gosia znowu będzie płakać... I pracę straci. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: co knuje Badecka 26.10.04, 20:55 A propos Płaczki. Jakoś dawno nie płakała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: co knuje Badecka IP: *.ols.vectranet.pl 26.10.04, 20:57 Stawiam na zmianę orientacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasja Re: co knuje Badecka IP: *.aster.pl 26.10.04, 20:57 Płakała tylko w sposób niewidoczny, bo musi brinić terytorium przyjaciółki,Ale poza kadrem napewno było kap...kap! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa myślisz, że myszkę przekabaci ??? 26.10.04, 21:02 nieeeeeeeeee, to dopiero się Lucek załamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Re: co knuje Badecka IP: *.gwiazda.net.pl 26.10.04, 21:17 a może 2 w 1 będzie lesbą - ta jej nie odwzajemni - to ta ją o plagiat !! trzeba liczyć na to ,że może Jaroszy będzie umiał zniszczyć Badecką ! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: co knuje Badecka 26.10.04, 21:24 Jaroszy z Badecką założą fundację "kulawa kaczka" dla (szczelnie) ukrytych młodych talentów, przez którą będą przepuszczać pieniądze zarobione na lewych dostawach do pubu w Grabinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: co knuje Badecka IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 21:23 oskarży myszowatą o plagiat. Myszka się rzekomo dostanie do biura, bo sobie klucze dorobi, podejrzy stare konkursowe prace Badeckiej a potem wykorzysta je w swoim projekcie. Dam se trzy włosy wyrwać że tak będzie ;))) juz by mogli trochę popracować nad charakterem postaci, bo naiwność naszej Małgoś trąci myszką ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: co knuje Badecka 26.10.04, 21:26 Małgoś naiwna ?? a kto tak prędko wydedukował (na podstawie kawałka gołych pleców stojących w łazience), że nie/chłopak Izy seks uprawiał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: co knuje Badecka IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 21:30 aankaa napisała: > Małgoś naiwna ?? a kto tak prędko wydedukował (na podstawie kawałka gołych > pleców stojących w łazience), że nie/chłopak Izy seks uprawiał ??? > Ha! Naiwna nie znaczy, że niedoświadczona - wszak uczennica i muza samego mistrza pióra Napiórkowskiego!!! (czy jak mu tam) ja się zastanawiam dlaczego ona zawsze gada jak tylko wejdzie do mieszkania a jeszcze nikogo w nim nie widzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: co knuje Badecka 27.10.04, 12:02 ja się pytam czy ona zawsze włazi do kogoś do łazienki bez pytania czy można ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: co knuje Badecka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 23:58 A ja dam sobie za to wyrwać sześć włosów. Ten numer z kodem i kluczami jest oczywisty (dała jej klucze, zaufała a ta wrednie jej projekty cichcem kopiowała) Badecka zachowuje się jak pająk osaczający biedną muszkę-myszkę.swoją drogą głupota myszki osiąga ostatnio szczyty Tatr - nie wie dziecina, że nie wolno żżynać z cudzych prac jak się startuje w konkursie?! Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_tv Re: co knuje Badecka 26.10.04, 22:11 Jak Badecka weszła po cichu do pokoju, to tak zmierzyła wzrokiem stojącą tyłem Myszkę, szczególnie dolne partie ciała! ...i ten błogi wyraz twarzy... Myslałam, że zaraz się na nią rzuci i będzie wątek o molestowaniu w miejscu pracy, bo chyba takiego jeszcze nie było (ale może się mylę, bo miałam spore luki w śledzeniu serialu). A tak wogóle, to Badecka zachowuje się jak by się czegoś najarała! Chyba, że to Myszka tak na nią działa! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_geras Re: co knuje Badecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 10:38 No bardziej podoba mi sie wersja Badecka-lesba,Myszka-lesba i zemsta na Badeckim niz plagiat i zasmarkana Myszka przez 100 nastepnych odcinkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: co knuje Badecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:07 > No bardziej podoba mi sie wersja Badecka-lesba,Myszka-lesba i zemsta na > Badeckim niz plagiat i zasmarkana Myszka przez 100 nastepnych odcinkow! Zawsze może liczyć na ramię Stefana, choć z drugiej strony po tym jak go wczoraj potraktowała może i w pubie znajdzie jakiś czerwony top. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizia Re: co knuje Badecka IP: *.gn.ae.wroc.pl 27.10.04, 12:10 A ta Badecka notabene snuje się po tym biurze jak nie przymierzając smród po gaciach. Czy ona nic tam nie ma do roboty, tylko znienacka i po cichu pojawiac się za plecami Myszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: co knuje Badecka IP: 213.25.91.* 28.10.04, 13:27 Badecka, podobnie jak Jaroszy, koncentruje się na ciągłym patrolowaniu swych włości. Gdyby brodacz patrolował, to pewnie jeszcze dzis bylby właścicielem 'roztwórni - przelewni' :))) ...a nie Gazelą Biznesu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lix Re: co knuje Badecka IP: *.toya.net.pl 27.10.04, 17:23 ja bym się chciała o coś dopytać… bo pomysł z plagiatem jest dobry, tak to mi też wygląda ;-) ale: jak można posądzić kogoś o plagiat – jeśli ktoś rysunku nie skopiował – tylko z głowy walnął taki śliczny? oświećcie mnie proszę bo architektura parków i innych trawników nie jest mą mocną stroną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: co knuje Badecka 27.10.04, 19:12 Badecka (pewnikiem) pokazała Myszce zrealizowane już projekty. A później pójdzie jak po maśle Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_tv Re: co knuje Badecka 27.10.04, 19:50 Gość portalu: lix napisał(a): > ale: jak można posądzić kogoś o plagiat – jeśli ktoś rysunku nie skopiowa > ł – > tylko z głowy walnął taki śliczny? Myszka nie chciała korzystać z tych prac, oddała je Badeckiej, ale widziała gdzie B. je schowała. Myszka dostała klucze od biura, więc Badecka moze ją oskarżyć, że ta pod jej nieobecność wykradła jej prace i skopiowała, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lix Re: co knuje Badecka IP: *.toya.net.pl 28.10.04, 09:29 no jasne, że może ale: jak już oskarży o to kopiowanie - zakładam, że składa zażalenie np. do komisji od tego konkursu - dajmy na to do JURY, to jakiś specjalista JURY - powie pewnikiem - dobrze, pani Badecka - to proszę pokazać swe oryginały a my je porównamy z tym, co Myszka naśmigała ołówkiem. no i rozłożą te prace Badeckiej i Myszki - obok siebie i...co? jak Myszka NIE SKOPIOWAŁA to nawet jakby Badecka na wszystkie świętości próbowała JURY przekonać, że skopiowała (klucze ukradłą i projekt zakosiła a potem skopiowała) no to ich chyba nie przekona, bo JURY oczy ma i się co najwyżej popuka w czoło palcem.i badeckiej plan nie wyjdzie. no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: co knuje Badecka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 12:36 Myszka ma już ogólną koncepcję, ale nie ma czasu zaprojektować szczegółów. Badecka z dobroci serca zaproponowała jej, że może wzorować się na jej starych projektach. Myszka nie przerysuje toczka w toczkę, ale podobieństwo rozwiązań będzie na tyle widoczne, że podejdzie pod plagiat.Myszka nie spodziewa się wkrętu więc pewne rzeczy może nawet przerysować dokładnie wierząc, że projektów Badeckiej nikt nie porówna z jej pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lix Re: co knuje Badecka IP: *.toya.net.pl 28.10.04, 14:04 dziekuję romcia.pl ślicznie - o te szczegóły właśnie mi chodziło - jakoś przegapiłam jak to było z tą "pomocą" zaoferowaną przez Badecką. duża buźka dla Ciebie za rozjaśnienie mych mroków niewiedzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: co knuje Badecka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 12:39 Już nie mówiąc o tym, że będzie to słowo Badeckiej, laureatki konkursu, znanej w branży przeciwko szarej Myszcze bez osiągnieć pozałóżkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: co knuje Badecka 28.10.04, 13:14 A tam plagiat! Nie widzieliście jak ona na nią patrzyła 2 odcinki temu? Ona pragnie nagiego ciała Myszki bardziej niż Sztefen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: co knuje Badecka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.10.04, 13:51 W razie gdyby Badecka sprawiała kłopoty, Mysza może ona poprosić o pomoc Krzysia Gazelę Biznesu, który w kilka dni rozłoży biuro projektowe na łopatki, a sama Badecka zaraz potem wyleci przez źle zaprojektowane okno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Re: co knuje Badecka IP: *.gwiazda.net.pl 28.10.04, 14:27 Nieznana jest jeszcze tylko rola (nie)chlopaka Izy w tym wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: co knuje Badecka 28.10.04, 14:30 Gość portalu: kalosz napisał(a): > > Nieznana jest jeszcze tylko rola (nie)chlopaka Izy w tym wszystkim... Myślisz, że Maciek to taki MJM-owy Ałganow?? Cuś w tym jest - może faktycznie m za cel zwerbowanie Myszki albo jakieś inne działania operacyjne, które zleciła mu Badecka.. Odpowiedz Link Zgłoś