Dodaj do ulubionych

Kamil rulez :))) MjM

27.10.04, 21:38
Najpierw mało się nie udławił, potem pił i jadł do lustra...
ale śmiechem wybuchnęłam, gdy prawie wybełkotał do Chochoła "leć za nią!".
Uwielbiam go ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: m3 Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 21:43
      a wcześniej to go Kinga przestawiała nie wiadomo czemu po kuchni
      za to miała odpowiedni dekolt dzięki któremu było widać to i owo
      najlepszy to był klient pubu patrzący jak Elka wiesza kwiatki (ale my i tak
      wiemy gdzie on naprawdę patrzył :)
      • aankaa Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:45
        > za to miała odpowiedni dekolt dzięki któremu było widać to i owo

dopiero teraz zauważyłeś ?
      • atlantis75 Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:46
        Gość portalu: m3 napisał(a):
        > najlepszy to był klient pubu patrzący jak Elka wiesza kwiatki (ale my i tak
        > wiemy gdzie on naprawdę patrzył :)

Jeżeli Elka ma na dole takie siano jak na głowie, to chyba nic nie zobaczył ;)
    • surabaja Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:45
      Szczerze ???? Kamil to chyba jedyna normalna osoba w tym kołchozie.
      • Gość: romcia.pl Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 21:49
        Ostatnio tylko jemu scenarzyści piszą teksty, które nie rażą sztucznością. Też
        go uwielbiam (za windowsgate i inne).
        • wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:50
          Albo " Tylko amatorzy rwą baby na amatorskie filmy"
      • atlantis75 Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:49
        surabaja napisała:
        >Kamil to chyba jedyna normalna osoba w tym kołchozie.

I dlatego nie mogę się nadziwić, dlaczego ma nikłe szanse u Madzi... Przecież
        Chochoł z dyskoteki to żadna konkurencja.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:51
          Oj no wcześniej nie chciał słyszeć o ich wspólnym dziecku, to Madzia ma do
          niego uraz psychiczny :))
        • aankaa Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:53
          chochoł jest prosty, nieskomplikowany w obsłudze. Ot co !
          a z takim Kamilem musiałaby (!!!), bo jego metamorfozie, porozmawiać
          • wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:55
            A jakie chochoł ma wzięcie w dyskotece. Laski na niego lecą, kurduplowata
            Madzia to dla niego żaden cymes.
          • Gość: romcia.pl Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 21:55
            a może chochoł służy troszkę do odegrania sie na ridżu? bo jakoś nie mogę
            zrozumieć co te laski widzą w chochołach.
            • aankaa jak to "co widzą" ?? 27.10.04, 21:58
              na tych przaśnych buziach wszystkie uczucia jak na dłoni. Po co rozumek wytężać
              • Gość: romcia.pl Re: jak to "co widzą" ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 22:02
                ale te buzie mają zawsze jednakowo głupi wyraz, w dodatku chochoły zachowują
                sie jak swoi właśni dziadkowie
                • aankaa Re: jak to "co widzą" ?? 27.10.04, 22:15
                  Gość portalu: romcia.pl napisał(a):

> ale te buzie mają zawsze jednakowo głupi wyraz, w dodatku chochoły zachowują
                  > sie jak swoi właśni dziadkowie

a nie słyszała, że młode panienki w stronę ciut starszych spoglądają ?? aaa ??
            • atlantis75 Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 11:46
              Gość portalu: romcia.pl napisał(a):

> a może chochoł służy troszkę do odegrania sie na ridżu? bo jakoś nie mogę
              > zrozumieć co te laski widzą w chochołach.

Hihihi :))) Ja też! Nie dosyć, ze chłopaki z kołka ciosane, to jeszcze po ojcu
              mają to durne zacietrzewienie.

• lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:00
      Kamil fason trzyma w każdej sytuacji,tak jak Go babcia uczyła;)niesamowicie
      dużo wdzięku ma,o ile facet może mieć wdzięk.niby nie super przystojny,ale
      kręci jednak.coś takiego sympatycznego od Niego emanuje.i imię ma git-wszystkie
      Marciny to fajne chłopaki:)
      • wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:04
        Ale nie wiem czy zauważyliście, laski lecą tylko i wyłącznie na jednego
        chochoła- tego od Teresy. Na Piotrusia nikt nie zwraca uwagi, nawet własna
        żona:))
        • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:06
          rycząca trzydziecha z myjni uwagę zwróciła;)!
          • wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:08
            lezka_z_posen napisała:

> rycząca trzydziecha z myjni uwagę zwróciła;)!

No fakt, Leska zapomniałam o tym niedopchniętym babusie. Ale ona się nie liczy,
            taki rupieć to na każde młode, świeże mięsko leci
        • aankaa Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:17
          > Na Piotrusia nikt nie zwraca uwagi, nawet własna żona:))

a Ty byś na takiego frasobliwo-świętojebliwego poleciała ???
      • Gość: Rupcio Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 27.10.04, 22:05
        A ja tam go nie lubię. Były odcinki, że wychodził z niego kawał chama i
        sukinsyna. Teraz się uspokoił, ale i tak w tę jego metamorfozę nie wierzę. No i
        koleś sprawia wrażenie trochę niedojrzałego (instrumentalne traktowanie
        kobiet "lalek"), a za same luzackie i dowcipne teksty ciężko lubić jakąś postać
        (choć w serialu łatwiej).
        • Gość: romcia.pl Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 22:13
          a własnie że można go lubić nawet za te chamskie zachowania skoro wkoło same
          święte Mostowiaki
          • wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:22
            Ech, ja to bym wolała takiego odlotowego Kamilka z powerem i jajami niż
            świętych chochołów czy nie daj Boże ckliwego Tulipana i infantylnego Steffena.
            • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:25
              jasna sprawa:)Ridż z pazurem jest,a nie takie rozmemłane ciepłe kluchy jak cała
              reszta.
            • atlantis75 Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 11:49
              wieslawa-siemiankowska napisała:

>...czy nie daj Boże ckliwego Tulipana i infantylnego Steffena.

Tulipana mozna by było jeszcze wychować, ale Stefan... to już inna para kapci :)
          • Gość: Lekito Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 22:24
            "No sssso tak stoisz?!?!? Leć za nią!"

Idę sobię winka nalać.

PS. Nię będe bruździł gianniemu z tematem, bo dzisiaj tez wiem jaki jutro
            napisze, ale nie powiem :D
            • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:27
              wiesz na serio??to pyknij mi na maila,jeśli można prosić.ciekawe czy się
              sprawdzi:))
              • wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:33
                A mnie to frapuje czy Big Bombelos ze swoim świętojebliwym Chochołem to w ogóle
                jakiś seks uprawiają ? Chochoł mi wygląda na total impotenta.
                • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:34
                  sądząc po piżamach,w jakich do wyra się ładują,to raczej nie:)
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:40
                    To co to za życie prowadzą ? Buzi na dobranoc, rączki na kołderkę i grzecznie
                    lulu. Nie dziwne,że Big Bombelos szuka wrażeń u Adama.
                  • es_el Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:41
                    lezka, jak tam czat? wstrzelilas sie? nawiazalas nic z ridzem?
                    • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:46
                      no qrde fon z posen był i tak sie zagadałam,że zapomniałam.ale może dobrze,bo
                      jakby nić nawiązana została,to hasbendowi walichy bym spakowała i ridż by wbitę
                      zrobił;)lustrko do jakiego chlał mam prawie identyko,więc byłby zadowolony;)
                      • es_el Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:10
                        lezka, a co hasbend porabia jak w telewizor slepisz? pytam z ciekawosci
                        wyuzdanej z wszelkiej przyzwoitosci - mam na kwadracie podobna problematyke
                        przerabiana ;)
                        • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:14
                          es_el napisał:

> lezka, a co hasbend porabia jak w telewizor slepisz? pytam z ciekawosci
                          > wyuzdanej z wszelkiej przyzwoitosci - mam na kwadracie podobna problematyke
                          > przerabiana ;)

hasbenda mam zdolnego i umie sobie czas zorganizować;)ale przed całym forum
                          chwalić się nie wypada;)na maila słow kilka Ci skrobnę,jeśli można.
                          • es_el Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:16
                            spoks
                            a tu masz o pasjach
                            Pasje Marcina? Mając 9 lat zaczął uprawiać karate, był nawet kilkukrotnie
                            mistrzem Polski młodszych juniorów. Jest zafascynowany kulturą Japonii, marzy o
                            podróży do tego egzotycznego kraju. Przyznaje, że jest szczęściarzem... Jako
                            zodiakalna Panna - jest pedantem i do tego do bólu obowiązkowym. Jednak zamiast
                            skrupulatnie z ołówkiem w ręku planować, woli spontaniczność. Przyznaje, że
                            bardzo ostrożnie zawiera znajomości, ale jak już komuś zaufa, otwiera mu serce
                            na oścież.

serce na osciez...
                • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:54
                  wieslawa-siemiankowska napisała:

> A mnie to frapuje czy Big Bombelos ze swoim świętojebliwym Chochołem to w
                  ogóle
                  >
                  > jakiś seks uprawiają ? Chochoł mi wygląda na total impotenta.

uważaj siemiankowska-wiesławo na słownictwo;)nowego forumowicza mamy-pana
                  kropka,który czuwa nad morale forum.w szoku jestem,że Ci tego impotenta nie
                  wykropkował.kima już chyba:)
                  • Gość: Lekito Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 22:59
                    Kurde l_z_p nie napisze ci :) Zaczniemy zabawe od nastepnego tygodnia :) Swoja
                    droga sam jetem ciekaw czy sie bedzie sprawdzać.

Jutro i tam dam znać czy odgadłem intencje gianniego.

Dobranoc.
                    • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:01
                      jak znam gianniego,to na Przemasa koncentracje jutro przerzuci,bo to idol
                      Jego,a czadu dał na browcu u Grzecha:)
                      • Gość: Lekito Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.crowley.pl 28.10.04, 11:42
                        Inaczej zatytuował niż sobie to obmysliłem wczoraj :)
                        • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 11:44
                          Gość portalu: Lekito napisał(a):

> Inaczej zatytuował niż sobie to obmysliłem wczoraj :)

a widzisz jaki spryciarz;)!!a jaki tytuł prorokowałeś??
                          • gianni_vonsacze Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 11:48
                            lezka_z_posen napisała:

> Gość portalu: Lekito napisał(a):
                            >
                            > > Inaczej zatytuował niż sobie to obmysliłem wczoraj :)
                            >
                            > a widzisz jaki spryciarz;)!!a jaki tytuł prorokowałeś??

to tylko seks??? tyle, że to już było przy Pensjonacie :)
                            • Gość: Lekito Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.crowley.pl 28.10.04, 12:36
                              Nie nie - ja myślałem, ze bedize coś z dialogu brodacza z Piotrusiem ;) No, ale
                              jak widać przekombinowałem.
                              • gianni_vonsacze Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 12:46
                                Gość portalu: Lekito napisał(a):

> Nie nie - ja myślałem, ze bedize coś z dialogu brodacza z Piotrusiem ;) No,
                                ale

o 5 minutowym mieszaniu herby na tytuł myslałem - serio!!! ale jednak te gały
                                Fili dałem :)

>
                                > jak widać przekombinowałem.
                                • lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 12:51
                                  gianni_vonsacze napisał:

> Gość portalu: Lekito napisał(a):
                                  >
                                  > > Nie nie - ja myślałem, ze bedize coś z dialogu brodacza z Piotrusiem ;) N
                                  > o,
                                  > ale
                                  >
                                  > o 5 minutowym mieszaniu herby na tytuł myslałem - serio!!! ale jednak te gały
                                  > Fili dałem :)

znaczy się,Lekito dar jasnowidzenia posiada:)w kwestii numerów lotto też ten
                                  dar posiadasz;)??
                  • es_el Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:19
                    a mnie to dzisiejsze kropkowanie jakby skrzydel przydalo (mlodosci dodaj mi
                    skrzydla) - poczulem sie jak na wagarach w ogolniaku z winkiem nad motlawa
                    no pierwszy raz mnie wykropkowali - czad
                    raz na jakis czas bede sobie strzelal taki seansik z panem kropkiem dla
                    oczyszczenia zlogow w tetnicach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka