atlantis75 27.10.04, 21:38 Najpierw mało się nie udławił, potem pił i jadł do lustra... ale śmiechem wybuchnęłam, gdy prawie wybełkotał do Chochoła "leć za nią!". Uwielbiam go ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m3 Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 21:43 a wcześniej to go Kinga przestawiała nie wiadomo czemu po kuchni za to miała odpowiedni dekolt dzięki któremu było widać to i owo najlepszy to był klient pubu patrzący jak Elka wiesza kwiatki (ale my i tak wiemy gdzie on naprawdę patrzył :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:45 > za to miała odpowiedni dekolt dzięki któremu było widać to i owo dopiero teraz zauważyłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:46 Gość portalu: m3 napisał(a): > najlepszy to był klient pubu patrzący jak Elka wiesza kwiatki (ale my i tak > wiemy gdzie on naprawdę patrzył :) Jeżeli Elka ma na dole takie siano jak na głowie, to chyba nic nie zobaczył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
surabaja Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:45 Szczerze ???? Kamil to chyba jedyna normalna osoba w tym kołchozie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 21:49 Ostatnio tylko jemu scenarzyści piszą teksty, które nie rażą sztucznością. Też go uwielbiam (za windowsgate i inne). Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:50 Albo " Tylko amatorzy rwą baby na amatorskie filmy" Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:49 surabaja napisała: >Kamil to chyba jedyna normalna osoba w tym kołchozie. I dlatego nie mogę się nadziwić, dlaczego ma nikłe szanse u Madzi... Przecież Chochoł z dyskoteki to żadna konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:51 Oj no wcześniej nie chciał słyszeć o ich wspólnym dziecku, to Madzia ma do niego uraz psychiczny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:53 chochoł jest prosty, nieskomplikowany w obsłudze. Ot co ! a z takim Kamilem musiałaby (!!!), bo jego metamorfozie, porozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 21:55 A jakie chochoł ma wzięcie w dyskotece. Laski na niego lecą, kurduplowata Madzia to dla niego żaden cymes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 21:55 a może chochoł służy troszkę do odegrania sie na ridżu? bo jakoś nie mogę zrozumieć co te laski widzą w chochołach. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa jak to "co widzą" ?? 27.10.04, 21:58 na tych przaśnych buziach wszystkie uczucia jak na dłoni. Po co rozumek wytężać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: jak to "co widzą" ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 22:02 ale te buzie mają zawsze jednakowo głupi wyraz, w dodatku chochoły zachowują sie jak swoi właśni dziadkowie Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: jak to "co widzą" ?? 27.10.04, 22:15 Gość portalu: romcia.pl napisał(a): > ale te buzie mają zawsze jednakowo głupi wyraz, w dodatku chochoły zachowują > sie jak swoi właśni dziadkowie a nie słyszała, że młode panienki w stronę ciut starszych spoglądają ?? aaa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 11:46 Gość portalu: romcia.pl napisał(a): > a może chochoł służy troszkę do odegrania sie na ridżu? bo jakoś nie mogę > zrozumieć co te laski widzą w chochołach. Hihihi :))) Ja też! Nie dosyć, ze chłopaki z kołka ciosane, to jeszcze po ojcu mają to durne zacietrzewienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:00 Kamil fason trzyma w każdej sytuacji,tak jak Go babcia uczyła;)niesamowicie dużo wdzięku ma,o ile facet może mieć wdzięk.niby nie super przystojny,ale kręci jednak.coś takiego sympatycznego od Niego emanuje.i imię ma git-wszystkie Marciny to fajne chłopaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:04 Ale nie wiem czy zauważyliście, laski lecą tylko i wyłącznie na jednego chochoła- tego od Teresy. Na Piotrusia nikt nie zwraca uwagi, nawet własna żona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:06 rycząca trzydziecha z myjni uwagę zwróciła;)! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:08 lezka_z_posen napisała: > rycząca trzydziecha z myjni uwagę zwróciła;)! No fakt, Leska zapomniałam o tym niedopchniętym babusie. Ale ona się nie liczy, taki rupieć to na każde młode, świeże mięsko leci Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:17 > Na Piotrusia nikt nie zwraca uwagi, nawet własna żona:)) a Ty byś na takiego frasobliwo-świętojebliwego poleciała ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rupcio Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 27.10.04, 22:05 A ja tam go nie lubię. Były odcinki, że wychodził z niego kawał chama i sukinsyna. Teraz się uspokoił, ale i tak w tę jego metamorfozę nie wierzę. No i koleś sprawia wrażenie trochę niedojrzałego (instrumentalne traktowanie kobiet "lalek"), a za same luzackie i dowcipne teksty ciężko lubić jakąś postać (choć w serialu łatwiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 22:13 a własnie że można go lubić nawet za te chamskie zachowania skoro wkoło same święte Mostowiaki Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:22 Ech, ja to bym wolała takiego odlotowego Kamilka z powerem i jajami niż świętych chochołów czy nie daj Boże ckliwego Tulipana i infantylnego Steffena. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:25 jasna sprawa:)Ridż z pazurem jest,a nie takie rozmemłane ciepłe kluchy jak cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 11:49 wieslawa-siemiankowska napisała: >...czy nie daj Boże ckliwego Tulipana i infantylnego Steffena. Tulipana mozna by było jeszcze wychować, ale Stefan... to już inna para kapci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 22:24 "No sssso tak stoisz?!?!? Leć za nią!" Idę sobię winka nalać. PS. Nię będe bruździł gianniemu z tematem, bo dzisiaj tez wiem jaki jutro napisze, ale nie powiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:27 wiesz na serio??to pyknij mi na maila,jeśli można prosić.ciekawe czy się sprawdzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:33 A mnie to frapuje czy Big Bombelos ze swoim świętojebliwym Chochołem to w ogóle jakiś seks uprawiają ? Chochoł mi wygląda na total impotenta. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:34 sądząc po piżamach,w jakich do wyra się ładują,to raczej nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:40 To co to za życie prowadzą ? Buzi na dobranoc, rączki na kołderkę i grzecznie lulu. Nie dziwne,że Big Bombelos szuka wrażeń u Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:41 lezka, jak tam czat? wstrzelilas sie? nawiazalas nic z ridzem? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:46 no qrde fon z posen był i tak sie zagadałam,że zapomniałam.ale może dobrze,bo jakby nić nawiązana została,to hasbendowi walichy bym spakowała i ridż by wbitę zrobił;)lustrko do jakiego chlał mam prawie identyko,więc byłby zadowolony;) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:10 lezka, a co hasbend porabia jak w telewizor slepisz? pytam z ciekawosci wyuzdanej z wszelkiej przyzwoitosci - mam na kwadracie podobna problematyke przerabiana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:14 es_el napisał: > lezka, a co hasbend porabia jak w telewizor slepisz? pytam z ciekawosci > wyuzdanej z wszelkiej przyzwoitosci - mam na kwadracie podobna problematyke > przerabiana ;) hasbenda mam zdolnego i umie sobie czas zorganizować;)ale przed całym forum chwalić się nie wypada;)na maila słow kilka Ci skrobnę,jeśli można. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:16 spoks a tu masz o pasjach Pasje Marcina? Mając 9 lat zaczął uprawiać karate, był nawet kilkukrotnie mistrzem Polski młodszych juniorów. Jest zafascynowany kulturą Japonii, marzy o podróży do tego egzotycznego kraju. Przyznaje, że jest szczęściarzem... Jako zodiakalna Panna - jest pedantem i do tego do bólu obowiązkowym. Jednak zamiast skrupulatnie z ołówkiem w ręku planować, woli spontaniczność. Przyznaje, że bardzo ostrożnie zawiera znajomości, ale jak już komuś zaufa, otwiera mu serce na oścież. serce na osciez... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 22:54 wieslawa-siemiankowska napisała: > A mnie to frapuje czy Big Bombelos ze swoim świętojebliwym Chochołem to w ogóle > > jakiś seks uprawiają ? Chochoł mi wygląda na total impotenta. uważaj siemiankowska-wiesławo na słownictwo;)nowego forumowicza mamy-pana kropka,który czuwa nad morale forum.w szoku jestem,że Ci tego impotenta nie wykropkował.kima już chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 22:59 Kurde l_z_p nie napisze ci :) Zaczniemy zabawe od nastepnego tygodnia :) Swoja droga sam jetem ciekaw czy sie bedzie sprawdzać. Jutro i tam dam znać czy odgadłem intencje gianniego. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:01 jak znam gianniego,to na Przemasa koncentracje jutro przerzuci,bo to idol Jego,a czadu dał na browcu u Grzecha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.crowley.pl 28.10.04, 11:42 Inaczej zatytuował niż sobie to obmysliłem wczoraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 11:44 Gość portalu: Lekito napisał(a): > Inaczej zatytuował niż sobie to obmysliłem wczoraj :) a widzisz jaki spryciarz;)!!a jaki tytuł prorokowałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 11:48 lezka_z_posen napisała: > Gość portalu: Lekito napisał(a): > > > Inaczej zatytuował niż sobie to obmysliłem wczoraj :) > > a widzisz jaki spryciarz;)!!a jaki tytuł prorokowałeś?? to tylko seks??? tyle, że to już było przy Pensjonacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: Kamil rulez :))) MjM IP: *.crowley.pl 28.10.04, 12:36 Nie nie - ja myślałem, ze bedize coś z dialogu brodacza z Piotrusiem ;) No, ale jak widać przekombinowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 12:46 Gość portalu: Lekito napisał(a): > Nie nie - ja myślałem, ze bedize coś z dialogu brodacza z Piotrusiem ;) No, ale o 5 minutowym mieszaniu herby na tytuł myslałem - serio!!! ale jednak te gały Fili dałem :) > > jak widać przekombinowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamil rulez :))) MjM 28.10.04, 12:51 gianni_vonsacze napisał: > Gość portalu: Lekito napisał(a): > > > Nie nie - ja myślałem, ze bedize coś z dialogu brodacza z Piotrusiem ;) N > o, > ale > > o 5 minutowym mieszaniu herby na tytuł myslałem - serio!!! ale jednak te gały > Fili dałem :) znaczy się,Lekito dar jasnowidzenia posiada:)w kwestii numerów lotto też ten dar posiadasz;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Kamil rulez :))) MjM 27.10.04, 23:19 a mnie to dzisiejsze kropkowanie jakby skrzydel przydalo (mlodosci dodaj mi skrzydla) - poczulem sie jak na wagarach w ogolniaku z winkiem nad motlawa no pierwszy raz mnie wykropkowali - czad raz na jakis czas bede sobie strzelal taki seansik z panem kropkiem dla oczyszczenia zlogow w tetnicach Odpowiedz Link Zgłoś