Dodaj do ulubionych

Idol-dajcie dłuższe relacje!

IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.04.02, 21:05
No przecież cholery można dostać.
Wydra,Strzyga,Góralka-wiem jak śpiewają.
A skąd się bierze reszta?
Pokazało się parę innych osób-niewiadomo skąd,co śpiewali,jak śpiewali.
Mam nadzieję,że nie zaczyna się lansowanie.
z.
Obserwuj wątek
    • Gość: Margaret Re: Idol-dajcie dłuższe relacje! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 28.04.02, 23:37
      Byłam dzisiaj naprawdę rozczarowana, wyrzucili faceta z kaczuszką..nie
      widziałam jak zaspiewałm dzisiaj, ale jak dla mnie -wczesniej byl rewelacyjny
      (..muzyka z serca :)}.Przepuścili natomiast tą -owszem, świetnie wygladającą
      dziewczynę, która śpiewać zbyt dobrze nie potrafi :(. Nie wiem jak wy, ale moim
      zdaniem nie o to chodzi, by promować kolejny towar w stylu Brinety, gdzie głos
      nie odgrywa roli pierwszoplanowej.bleh
      pozdrawaima
      a ogólnie..to.....Ewelina gora ;)))
      • siano01 "Białe koszule na sznurze szły......" 29.04.02, 06:19
        Gość portalu: Margaret napisał(a):

> Byłam dzisiaj naprawdę rozczarowana, wyrzucili faceta z kaczuszką..nie
        > widziałam jak zaspiewałm dzisiaj, ale jak dla mnie -wczesniej byl rewelacyjny
        > (..muzyka z serca :)}.Przepuścili natomiast tą -owszem, świetnie wygladającą
        > dziewczynę, która śpiewać zbyt dobrze nie potrafi :(. Nie wiem jak wy, ale moim
        >
        > zdaniem nie o to chodzi, by promować kolejny towar w stylu Brinety, gdzie głos
        > nie odgrywa roli pierwszoplanowej.bleh

Taaa.... Agnieszka może śpiewać nie umie ale przekonały jury postępy jakie
        robi... A jeśli mowa o wyglądzie, to niestety, ale również i o to chodzi. Jak to
        określił obrazowo Wojewódzki - "Zdjęcia tej dziewczyny żołnierze bedą przyszpilać
        sobie do pryczy i romarzonym wzrokiem...".

Jak dla mnie to ja już mógłbym wieszać plakat ;))
        Ale gościa z kaczuszką szkoda, bo chociaż moim idolem to on by nie został. to
        jednak wokal powinien był być doceniony.

No ale z wczorajszego programu najdłużej zapamiętam reakcję Roberta i Kuby
        (zwłaszcza tego pierwszego) których opętały spazmy śmiechu gdy usłyszeli jak z
        pełną wdzięku ekspresją i z zaangazowaniem płynącym z głębi duszy jedna z
        kandydatek przekręciła słowa "Małgośki" śpiewając "...białe koszule po sznurze
        szły...". :)))))))))))))

Pozdrawiam
        siano
        • Gość: fan? Re: IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 09:54
          Gośc z kaczuszka to był typowy grajek uliczny,spiewał dobrze ale tylko pare
          kawałków które miał opanowane ,poza tym IDOL z kaczuszka? sorry ale nie dla
          mnie.Selekcja musi byc a i tak bedzie dosyc trudno widzom wybierać z 48
          zawodników którzy przeszli do finału.Jury chyba zakończyło juz prace teraz
          ceniać będzie naród polski a on jak stwierdził Wojewódzki :nie myli sie nigdy ,)

p.s.Tez zyczyłbym sobie dłuższego IDOLa ,wiecej śpiewanie i uczestników!!

• siano01 Idol z kaczuszką... oraz o jąkale 29.04.02, 10:14
            Gość portalu: fan? napisał(a):

> Gośc z kaczuszka to był typowy grajek uliczny,spiewał dobrze ale tylko pare
            > kawałków które miał opanowane ,poza tym IDOL z kaczuszka?

Mnie tam osobiście ta kaczuszka bardzo nie przeszkadzała, ale..... Faktycznie
            gość dobrze dobrał sobie kawałek na casting, bo jego głos wręcz idealnie pasuje
            do "Kołysanki dla nieznajomej". Ale w piątek gdy śpiewał coś innego, to już nie
            było to. Jak to mówią: "sorry winnetou". Co prawda dostał jeszcze jedną szansę
            (nie pokazali tego) ale widać wypadł jeszcze gorzej gdy przyszło mu zaspiewać
            jeden z trzech zadanych kawałków....

Swoją drogą różne rzeczy mogą decydować o wyborze widzów. Czytałem trochę o Pop-
            Idolu z Wielkiej Brytanii. Tam bardzo, bardzo wysoko zaszedł..... jąkała.
            Kompletnie wydawałoby się niemedialna postać, gdy mówił zdania były rwane, o
            płynności można było pomarzyć. Gdy chłopak wychodził na scenę działo się coś
            dziwnego: przypadłość mijała, a głos podobno wlewał w serca słuchaczek słodycz
            nieporównywalną z niczym innym ;). Po prostu stworzony do śpiewania. Idolem nie
            został ale chyba odpadł dopiero w walce o finał. A w finale walczyło ponoć dwóch
            gostków - podobno o niczym innym w Anglii się nie mówiło jak o walce o zwycięstwo
            w Pop-Idolu. W finałowym głosowaniu udział wzięło ileś tam milionów widzów, głosy
            rozłożyły się prawie równo... Wygrał jeden, ale drugi też nie był przegrany.
            Obydwoje wydali swoje płyty (jeden gwarantowaną zwycięstwem, a do drugiego sama
            zgłosiła się firma fonograficzna).

Mnie już porwała "Joplin". I póki co, nie widzę rywala. Chociaż mam parę typów,
            którym będę życzył dalekiego zajścia ;).

Pozdrufki
            siano

PS: "Hiszpanka" też przeszła! ;)
            • Gość: andrew23 Re: Hiszpanka IP: *.tim.pl 29.04.02, 10:47
              ...i to przeszła nie dlatego, że wygląda jak Zeta-Jones. Świetnie śpiewa. :))
              Pozdrawiam,
              andrew23

• Gość: fan? Re: Joplin IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 10:50
                Joplin vel hipiska ,nie ukrywam jak na razie IDOLem moze byc ona ,)
              • siano01 Re: Hiszpanka + Agnieszka 29.04.02, 10:56
                Gość portalu: andrew23 napisał(a):

> ...i to przeszła nie dlatego, że wygląda jak Zeta-Jones. Świetnie śpiewa. :))

Faktycznie, dobre porównanie ;). Chociaż przyznam, że nie byłem pewien czy
                przejdzie, bo wczoraj jak śpiewała była wyraźnie zdenerwowana i głos jej drżał...
                No ale na tle pozostałych wypadła znakomicie. Zresztą gdyby ta cała reszta nie
                zbłaźniła się choćby tym, że zapominała tekstu, to prawdopodobnie nie przeszłaby
                Agnieszka (czerwony kostium - mniam ;) ), która choć wokalu bardzo dobrego nie
                ma, to nadrobiła zachowaniem na scenie, spokojem i znajomością tekstu :)))

siano
                • Gość: Margaret Re: Hiszpanka + Agnieszka IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 29.04.02, 11:04
                  siano01 napisał(a):

> Agnieszka (czerwony kostium - mniam ;) -
                  taaaa...super, praiwe jak od Britney-w "ups i did it again, nie?;)"
                  >
                  > siano

• siano01 Re: Hiszpanka + Agnieszka 29.04.02, 11:08
                    Gość portalu: Margaret napisał(a):

> taaaa...super, praiwe jak od Britney-w "ups i did it again, nie?;)"

No..... cóż, Agnieszki ulubioną wykonawczynią jest właśnie Britney... Trochę
                    deprecjonuje ją to w moich oczach, ale te oczy również lubią czasem zawiesić się
                    na czymś miłym, zgrabnym itd. ;)))

siano
                    • Gość: MArgaret Re: Hiszpanka + Agnieszka IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 29.04.02, 11:12
                      siano01 napisał(a):

> No..... cóż, Agnieszki ulubioną wykonawczynią jest właśnie Britney... Trochę
                      > deprecjonuje ją to w moich oczach, ale te oczy również lubią czasem zawiesić si
                      > ę
                      > na czymś miłym, zgrabnym itd. ;)))
                      ..........
                      nie umiejącym śpiewać..... ;)
                      >
                      > siano

• Gość: sisi Re: Hiszpanka + Agnieszka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 11:39
                      > Gość portalu: Margaret napisał(a):
                      > No..... cóż, Agnieszki ulubioną wykonawczynią jest właśnie Britney... Trochę
                      > deprecjonuje ją to w moich oczach, ale te oczy również lubią czasem zawiesić si
                      > ę
                      > na czymś miłym, zgrabnym itd. ;)))

Nie trafiającym w tonację...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka