Dodaj do ulubionych

Michał Adamczyk - wiadomości

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 23:00
Co sądzicie? Bo ja jestem na tak. facet z klasą.
Obserwuj wątek
    • Gość: gentleman Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 00:32
      Nie najgorzej gdyby nie te krawaty... Dlaczego on je wiaze w takie buly?
      • Gość: fiona Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 02:49
        Pięknie zarysowane brwi, pięknie wykrojone usta, pięknie wycięte baczki, ale
        intonacja cuś jakby trochę pedalska...
        • Gość: lu Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 11:52
          Ooooo, co to to nie! Adamczyk goni wszystko (damskie) co sie rusza. Jak
          najbadziej hetero!
          • xxx131 Re: Michał Adamczyk - wiadomości 07.11.04, 11:57
            ja jestem mezczyzna i wydaje mi sie sympatyczny, super sympatycany
        • tezurus Re: Michał Adamczyk - wiadomości 07.11.04, 14:30
          Gość portalu: fiona napisał(a):

> intonacja cuś jakby trochę pedalska...

A czym to się wyróżnia?
          • Gość: fiona Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 00:29
            tezurus napisał:

>
            > A czym to się wyróżnia?

Inotnacją!
    • Gość: Ania-ss Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:10
      A mnie sie podoba jego styl prowadzenia wiadomości,mówi wyraznie i w tempo,
      jest naturany a nie sztywny jak ta Wysocka. Naprawdę dobry.Gratulacje!
      A jego wygląd też super.
    • Gość: jona Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:33
      a dla mnie ma coś w sobie niechlujnego. I za dużo ma samouwielbienia. Ze
      wszystkich panów w Wiadomościach najbardziej cenie Durczoka.
      • Gość: kati Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:50
        a czy można mieć więcej samouwielbienia niż Durczok? ;) też uważam, że Durczok
        to ekstraklasa, ale Adamczyk na pewno I liga. Ma to coś.
        • Gość: piga Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 14:01
          mnie urzeka krzysiek ziemiec...
          • Gość: kati Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 14:08
            akurat za nim (tzn. za Ziemcem) nie przepadam, a wysockiej w ogóle nie trawię.
            • tezurus Re: Michał Adamczyk - wiadomości 07.11.04, 14:45
              ZIEMiEC THE BEST. Skromny, nie to co zadufany rogalik na twarzy Durczoka.Aż
              podskakuje czsami jak zapowiada Monike. I w ogóle jest nadęty jak Lisek prawie,
              chocporónanie Durczoka do Lisa to i tak jak na Durczoka chyba za dużo.
              • Gość: MIMI Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:26
                rzeczywiście ta kobieta jest chyba teraz najsłabsza
                • zbychooo Re: Michał Adamczyk - wiadomości 08.11.04, 15:44
                  Michał Adamczyk pseudo kamienna twarz? No cóż, ładna buzia to trochę za mało by
                  być dobrym prowadzącym w najważniejszym programie informacyjny TVP. Mój główny
                  zarzut, to to, że twarz tego faceta kompletnie jest wyzuta z wszelkich emocji,
                  gość operuje głosem, a twarz pozostaje nieruchoma, tak jakby do końca nie
                  uczestniczył w tym co robi - to mi się w nim nie podoba, taki kolejny
                  automatyczny czytacz.... przez grzeczność już nie wspomnę o tym, że facet ten
                  ma mały wytrzeszcz oczu i wygląda to, jakby był piekielnie wystraszony na wizji
                  (a może jest?). Tyle o wrażeniach wizualnych z audio jest zdecydowanie lepiej -
                  dobra dykcja.
                  • Gość: peter Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:43
                    Z całej tej nowej trójki /pomijam Durczoka, bo to stary wyga/ uważam, że
                    kobieta jest najlepsza - tylko po niej widać, że to dziennikarka. Dwaj panowie
                    mają owszem buzie ładne, ale właśnie - też mi wyglądają na czytaczy. Może to
                    męski punkt widzenia, ale taki mam.
                    • Gość: Rudy Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.wan.pol.pl 08.11.04, 18:05
                      Pod ładną buzią kryje się krętacz. Do telewizji trafił dzięki swemu kumplowi
                      sługusowi czerwonych. Wcześniej wyrzucili go z prywatnej telewizji bo zmieniał
                      teksty kolegom by mylili się na wizji i on miał więcej dyżurów. A w TVP kradł
                      materiały ludziom z ośrodków naczytywał swoim głosem i pokazywał się z
                      mikrofonem na końcu jako rzekomy autor. W tej ostatniej histori miał sprawę w
                      komisji etyki, przegrał ale i tak robił swoje. I to się właśnie kryje pod
                      piękną fasadą.
                      • Gość: do Rudego c.d. Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:25
                        dodam jeszcze, że z Iraku odwołano go w trybie natychmiastowym, kiedy okazało
                        się, że płacił miejscowym za odgrywanie scenek przed kamerą...
                        • Gość: Tommy Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.org 08.11.04, 18:36
                          Z TVNu też go wylali. Nie chcę pisać dlaczego bo to wstyd. Ale nie wiedziałem
                          że po tym jeszcze takie numery robił! I taki facet prowadzi wielki program
                          informacyjny! BBC czy CNN na coś takiego by sobie nie pozwolili. Ale to jest
                          telewizja Białoruska i białoruskie standardy dla sprawdzonych towarzyszy...
                          • Gość: Jaca Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.crowley.pl 09.11.04, 09:22
                            Jeśli to prawda o czym piszecie, to widzę że Adamczyk idzie ostro do przodu -
                            po trupach do celu.
                            • Gość: Waldi Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.man.polbox.pl 09.11.04, 14:00
                              Ludzie, zastanówcie się co za bzdury piszecie. Gość jest dobry i każdy to
                              widzi, a to, że zaczął pracować za Sławińskiego - to co ? Czy to znaczy, ze
                              wszyscy którzy w TVP zaczynali pracę za Kwaitkowskiego to komuchy ?? Paranoja.
                              Poza tym widziałem wiele jego wiadomosciowych materiałów i zawsze były robione
                              o dwie klasy wyżej nz reporterów z ośrodków (tak się składa, że mam okazję na
                              coi dzień oglądac lokalny program TVP - żenada). Jakoś trudno mi uwierzyć w to,
                              że koleś kopiował reginalne szity. poza tym materiały z Iraku pamiętam własnie
                              jego, bo było dobre, reszta jakaś taka bez wyrazu.
                              • Gość: Jaca Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.crowley.pl 09.11.04, 15:22
                                Materiały reporterskie miał faktycznie niezłe, ale jako prowadzący Wiadomości
                                jest BEZNADZIEJNY!
                              • Gość: orkel Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 08:39
                                Nie zarzuca mu się tu z góry tego, że zaistniał już za Kwiatkowskiego, ale
                                konkretne CHAMSKIE ZACHOWANIA zwane eufemistycznie przepychaniem się łokciami.
                                To są rzeczy które można sprawdzić - wyrzucony z TVN, sprawa w komsji etyki,
                                krętactwa w iraku. Piszesz, że materiały w Twojej lokalnej tvp są marne, ale
                                przecież oddziałów jest ok 15, powstaje w nich codziennie ładnych parę godzin
                                materiałów, a dodatkowo jeszcze co innego może iść lokalnie, a co innego być
                                wysyłane do wiadomości.
                                Po tym jak opisano odgrywanie scenek w Iraku dla pana Adamczyka, twoja uwaga,
                                że właśnie jego materiały z Iraku były ciekawe (niby to w obronie Adamczyka)
                                zabrzmiała bardzo groteskowo. Może facet zwyczajnie ci się podoba...jeśli tak
                                to napisz, że tak jest, a nie że to uczciwy dziennikarz
    • Gość: marika4 Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:30
      Nie wiem skąd tyle nienawiści na tym forum. Ludzie co wy piszecie, skąd u was
      taka zawiść to,że komuś się udało a wam nie.Zastanówmy się przed napisanie
      kolejnego postu. Więcej dystansu do nas samych.
      A dla Pana Michała - życzę powodzenia i sukcesów w pracy.
      • Gość: * Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.crowley.pl 10.11.04, 09:44
        Gość: marika4 napisał(a)

>Nie wiem skąd tyle nienawiści na tym forum. Ludzie co wy piszecie, skąd u was
        >taka zawiść to,że komuś się udało a wam nie.Zastanówmy się przed napisanie
        >kolejnego postu. Więcej dystansu do nas samych.
        >A dla Pana Michała - życzę powodzenia i sukcesów w pracy.

Głucha jesteś czy ślepa? Ten gość sprzeniewierzył się zasadom dziennikarstwa za
        co został ukarany (materiały z Iraku), dodatkowo podkłada świnie kolegom, a ty
        życzysz mu powodzenia i sukcesów w pracy? Chyba trafił swój na swego, widzę że
        ty też stosujesz zasadę pt: Cel uświęca środki, obydwoje jesteście siebie
        warci....
        • Gość: Maxi Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.tvp.pl 10.11.04, 12:59
          Co za bzdury ! Nigdy nie został ukarany, bo nie było za co. Z Iraku wrócił tak
          jak wcześniej planowano, a na miejscu miał jedynie spór z jakimś kretynem z
          Polskiego Radia, który srał w gacie w obawie przed wyjazdem na zdjęcia w teren.
          Michał - gartulacje, skoro wypisują tu tyle różnych rzeczy na Tówj temat -jedni
          z uwielbieniem, drudzy z nienawścią - bo po prostu zazdroszczą ci sukcesu, sami
          są małymi zakompleksiałymi gnojkami - to znaczy, ze jesteś gwizdą.
          • zbychooo Re: Michał Adamczyk - wiadomości 10.11.04, 15:40
            Gość portalu: Maxi napisał(a):

> Co za bzdury ! Nigdy nie został ukarany, bo nie było za co. Z Iraku wrócił
            tak
            > jak wcześniej planowano, a na miejscu miał jedynie spór z jakimś kretynem z
            > Polskiego Radia, który srał w gacie w obawie przed wyjazdem na zdjęcia w
            teren.
            >
            > Michał - gartulacje, skoro wypisują tu tyle różnych rzeczy na Tówj temat -
            jedni
            >
            > z uwielbieniem, drudzy z nienawścią - bo po prostu zazdroszczą ci sukcesu,
            sami
            >
            > są małymi zakompleksiałymi gnojkami - to znaczy, ze jesteś gwizdą.

Czyżby sam Michał z IP TVP się odezwał? he, he.....
            • Gość: Ania Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:28
              odwalcie sie od Michała to wedłg mnie najlepszy dziennikarz!I do tego ma takie
              boskie oczka Michał trzymaj się _oby tak dalej.
    • Gość: Kasia_27 Re: Michał Adamczyk - wiadomości IP: *.chello.pl 22.12.04, 20:43
      od kiedy zaczął prowadzić Wiadomości wogóle nie mogę się skupić...superfacet
      panie Michale kocham Pana!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka