Dodaj do ulubionych

Krytyczny stan Grażyny Kulczyk!

IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.04, 16:27
Pełen obaw i trosk oglądałem, zakończoną przed chwilą rozmowę Jacka
Zakowskiego z żoną dr Jana Kulczyka. Jej agonalny stan,anemiczność i
beznadziejność wypowiedzi, powinny wprowadzić w niepokój najlepszych
francuskich lekarzy . Przy jej stanie zdrowia zapretzentowanego w
telewizyjnej rozmowie, Jaser Arafat tryska zdrowiem i ma się całkiem dobrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldzios Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:30
      Fakt, Doktorowa nie najlepiej wyglądała u Żakowskiego. W piątek miała urodziny,
      to może dlatego?
      • Gość: jolek Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.04, 16:35
        Wspólnota majątkowa zobowiązuje.Chory doktor to i chora doktorowa, tylko "na
        Boga"/jak sama stwierdziła/, dlaczego amerykańscy lekarze pozwolili jej
        podróżować. Chyba,że z zadaniem sprzedania akcji,likwidacji, zatarcia ostatnich
        śladów i powrotu na stałe do Stanów! A to już jest całkiem inna bajka....
        • wernes Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! 07.11.04, 16:38
          Ciekawe czy Ty umialbys jedno zdanie wypowiedziec przed kamera...

Wg mnie G.Kulczyk wypadla niezle. Spodziewales sie pajacowania przed kamera - w
          stylu Dody ?
          • Gość: jolek Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.04, 16:44
            Zeby tylko jedno, całego wywiadu i to całkiem spokojnie,bez tego mdławego
            gadania i opowiadania bzdur jak to czyniła pani doktorowa, mając swojego
            rozmowcę,płwającego w akwarium suma i nas telewidzów, za idiotów.
            • wernes Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! 07.11.04, 16:50
              A co miala powiedziec ?
              Co mozna powiedziec o tak idiotycznej sprawie ?
              • Gość: doradca Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 16:53
                , ze ma wyrazy współczucia od Kim Jong Il`a z Korei Północnej...
                • Gość: Ain Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 17:41
                  Zakowski to CHAM jakich mało. Kulczykowa nie jest o nic oskarzona, udzielila
                  jemu jednemu wywiadu. Ten CHAM na zakonczenie rozmowy burknął patrząc w
                  podłogę "dziękuję". Za to powinien dostac tytul CHAMA ROKU.
                  • Gość: zoskaanka Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 17:52
                    przecież nikt jej nie zmuszał do wystapienie w tym progamie
          • Gość: Pop Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 08.11.04, 13:44
            wernes napisał:
            > Ciekawe czy Ty umialbys jedno zdanie wypowiedziec przed kamera...
            No sorry,to rzeczywiście strasznie trudna sprawa..phy
    • Gość: KM Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.swarzedz.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 17:55
      wg mnie wypadla bdb!!! byla wyjatkowo opanowana i odpowiadala na pytania bardzo
      inteligentnie. jestem przekonany,ze o niebo lepiej od j. kulczyka u najsztuba.
      Pozdrowiam Pani Grazynko!!
    • Gość: ela Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:02
      nikt nie zwrocil uwage na jej twarz! ona ma tak naciagnieta skor poliftingachi
      innych botoksach ze miesnie jej widac bliskoust- ktore - po naciagnieciu
      tkanek , wraqcaja naturalnie na swojej "prawdziwe' miejsce na twarzy. nosek
      zrobiony.bozeee to widac! okropnioe!
      • Gość: zauważyłam...ale Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.aster.pl 07.11.04, 18:03
        po co o tym pisać ? ? ( lifting zauważyłam, ślepy by nie zauważył )
    • Gość: Fj Kiedy będzie powtórka? Ktoś wie? n/t IP: *.icpnet.pl 07.11.04, 18:08
      • Gość: telewidzka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:25
        I oto znowu sie udalo. Znowu mozna dowalic kolejnej osobie. A jak juz sie
        niczego nie znajdzie to chociaz lifting, chociaz botoks. Nie przypominam sobie
        zeby pani Kulczyk zostala oficjalnie o cos oskarzona. A moze sie myle? Chamstwo
        zawisc i agresja powinny chyba miec jakies swoje granice? A moze znowu sie
        myle? Moze powinny jesli zaczna dotyczyc was a nie powinny jesli wy je
        stosujecie? Znacznie bardziej od tych wszystkich afer, ktorych pelno jest na
        swiecie i Polska nie jest tu zadnym ewenementem przeraza mnie wasza reakcja. Bo
        przeciez to nie Kulczykowie ale wlasnie wy jestescie ponoc wyrazicielami tlumu
        do ktorego i ja naleze. Nie chce byc z wami utozsamiana!
        • wieslawa-siemiankowska Re: ... 07.11.04, 18:43
          Telewidzko, załóż sobie prywatne forum o telewizji zaproś osoby tak kulturalne
          i z taką klasą jak ty, prowadźcie wzniosłe rozmowy o poziomie merytorycznym
          Pegaza. Po co Ci przebywać w towarzystwie takich forumowych prostaków ?
          BTW- Kulczykowa uważam wypadła nieźle, była sensownie ubrana ( nie jakies mini
          i kozaki za kolana jak to miała w zwyczaju) ale faktycznie twarz po przeróbkach
          jak u Jacksona.
          • Gość: jolek Re: ... IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.04, 21:16
            Kiedy jej ten lifting na twarzy robili, coś niecoś w mózgu uszkodzić musieli,bo
            baba niby tak światowa, na tych rautach taka wzięta,a w rozmowie z Zakowskich
            taka blada na umyśle była, pytań nie kumała, od rzeczy gadała....
            • Gość: Kosa Re: ...Żakowski IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 23:39
              Lubię Żakowskiego ale on nie ma serca do tego programu. Słabe to jakieś, chyba
              w pospiechu przygotowywane, duże nazwisko a nijaki program. Dzisiaj redaktor,
              pytania chyba dostał od Gertycha. Trzy razy się pyta, czy pani się boi?!
              O zdrowie! O majątek! Coś się chyba redaktorek, zupełnie pogubił.
              A taki zdolny...co mu jest?
              Pzdr.
        • kraxa Telewidzko 08.11.04, 16:39
          O nic nie oskarzona- biedna Kulczykowa, w zyciu zlotówk z lewych interesów
          doktora nie tknela. Dajcie spokój- odpowiedzialna jest tak samo, bo uplynniala
          kase na sztuczne klaki i inne takie. A malzonek kase zarabial dzieki ukladom z
          wladzuniom. Grala nieudolnie niewiniontko i tyle. jeszcez sie za dupe powinni
          ich coreczce Lubomirskiej wziac, synkowi i ali Bachledzie Curus
          • Gość: telewidzka Re: Telewidzko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:42
            kraxa zgodnie z polskim prawem dopoki komus nie udowodniono winy winny nie
            jest! I z tym sie trzeba liczyc. Jesli bedzie dowiedzione ze kradla, robila
            przekrety lub wiedziala o nich, to chcbys nie wiem co pisal/pisala nie odezwe
            sie. Na razie jednak jest niewinna.
            Sorry, ze w odpowiedzi do ciebie wsadze tez odpowiedz do niejakiej wieslawy.
            Bylam tu zanim ty sie pojawilas i bede gdy ty odejdziesz. Chcialas mnie obrazic
            wyszedl z tego komplement;) wiec dzieki. Nadal twierdze ze jestes prostakiem
            jakich doprawdy tu na palcach mozna wyliczyc. Ludzie pisza tu rozne rzeczy ale
            z poczuciem humoru ty tryskasz jadem, ktory cie w koncu zadlawi, jadem nie
            tylko do mnie ale przede wszystkim do ludzi z pierwszych stron gazet. No coz
            nie kazdemu sie w zyciu udaje a tobie sie nie udalo:)) ale chyba nie jest tak
            zle jesli caly dzien mozesz walic w klawiature;)))
          • scoutek Re: Telewidzko 09.11.04, 08:09
            kraxa napisała:
            > O nic nie oskarzona- biedna Kulczykowa, w zyciu zlotówk z lewych interesów
            > doktora nie tknela. Dajcie spokój- odpowiedzialna jest tak samo, bo
            uplynniala kase na sztuczne klaki i inne takie. A malzonek kase zarabial dzieki
            ukladom z wladzuniom. Grala nieudolnie niewiniontko i tyle. jeszcez sie za
            dupe powinni ich coreczce Lubomirskiej wziac, synkowi i ali Bachledzie Curus

to co tu prezentujesz to zwykla zawisc...
            • kraxa SCOUTEK 09.11.04, 14:45
              Ok, to co ja prezentuje to zwykla zawisc, natomiast to co Ty prezentujesz to
              niezwykly BRAK KUMACJI, nie wylapujesz ironii. Ale cos na rzeczy jest. Ta
              sprawa troche mi przypomina casus niejakiej BiedrzyDskiej. Jej tez nic nie
              udowodniono, a sBowa Stockingera, ze brala udzial i w machlojkach meza i bez
              skrupuBów korzystala z wyludzonych=skradzionych pieniedzy sa traktowanie jak
              wolanie nawiedzonego na puszczy. Pani Miazgowa w najlepsze zyje z mezem,
              tzw. "[rodowisko" jej sie klania, dostaje role jak gdyby nigdy nic, a
              Stockinger- "smierc frajerom". I z Kulczykami jest tak samo w pewnym stopniu.
              • scoutek Re: SCOUTEK 09.11.04, 15:01
                zapewniam Cie, ze wyczulabym ironie gdybys ja tylko wyrazila.....

a jak jest naprawde z Kulczykami to tak naprawde nikt nie wie....
                • kraxa Re: SCOUTEK 09.11.04, 15:47
                  scoutek napisała:

> zapewniam Cie, ze wyczulabym ironie gdybys ja tylko wyrazila.....

Wyrazilam, tylko mam awersje do emotikonów, a ironia, która wali miedzy oczy
                  ironia byc przestaje
                  UKI-OKI
                  • scoutek Re: SCOUTEK 09.11.04, 15:50
                    no to sorki, w tekscie o synu i Bachledzie - Curus zupelnie jej nie
                    wyczulam.... i o ten kawalek mi chodzilo.....
                    • kraxa Re: SCOUTEK 09.11.04, 15:57
                      scoutek napisała:

> no to sorki, w tekscie o synu i Bachledzie - Curus zupelnie jej nie
                      > wyczulam.... i o ten kawalek mi chodzilo.....

A to wBasnie mialo byc sedno, dobra spróbuje :-))
                      I jak?
                      >
                      • scoutek Re: SCOUTEK 09.11.04, 18:30
                        nooo, lepiej choc sie tylko usmiechnelas a nalezalo z przymruzonym okiem ;)
                        ale doceniam i sle :))
                        pozdrawiam
    • lunatica jedna i druga strona wywiadu 07.11.04, 23:51
      była blada.
      Żakowski - pytania żenujące, powtarzane, kiepska prezencja + wiercenie się na
      fotelu. mało elegancki.
      Kulczykowa - przestraszona sarenka, czy ona odpowiedziała pełnym zdaniem choć
      na jedno pytanie? ale przy takim poziomie pytań nie ma się co dziwić. choć
      rachityczna dość mocno. do tej pory znałam ją jedynie ze słowa pisanego i
      fotografii. a dziś? rozczarowanie. nie tak wyobrażałam sobie żonę najbogatszego
      Polaka, panią na starym browarze.
      podsumowując, wywiad który nic nie wniósł. moim zdaniem zupełnie nie potrzebny.
      zbędny. liczyłam na ciekawą rozmowę...
    • Gość: Pop Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 08.11.04, 13:48
      Kulczykowa pokazała już swoją "klasę"wypowiadając się kiedyś,że czasami trzeba
      pokazać w widocznym miejscu że ma się na sobie coś markowego,żeby nie wypaść ze
      swojej sfery-pozostawiam bez komentarza.
      • Gość: aloalo Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:48
        Niedługo, żeby nie wypaść ze swojej "sfory", będzie musiała gołą d..ę pokazać
        komu trzeba. Tylko czy ktokolwiek będzie chciał jeszcze to oglądać??? Oj,
        biedni ci nowobogaccy, biedni...
    • lisovva do Hiacynty 08.11.04, 15:11
      Dysputa z Siemianowską nie ma najmniejszego sensu. Jeśli tacy ludzie jak ona,
      mający o sobie mniemanie odwrotnie proporcjonalne do faktycznego stanu umysłu,
      zyskują u co poniektórych uznanie forumowe, znaczy, ze ziemia jest płaska.
      Wiesławo! Twoje wybaczanie sobie postępków, których nie wybaczyłabyś innym
      ludziom, jest już zbyt nachalne. I jeszcze jedno. Nie prowokuję konfliktów z
      jamnikami. Jesteś za mała dla mnie, Siemiankowska!
      • Gość: gg do lisowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:49
        a może ustosunkuje się Pani do mojej wypowiedzi w wątku "Co z tą Kingą?"

nie jestem obrończynią Siemiankowskiej - zwyczajnie nie lubię hipokryzji

>Jeśli tacy ludzie jak ona,
        > mający o sobie mniemanie odwrotnie proporcjonalne do faktycznego stanu umysłu

to sformułowanie nie dotyczy tylko jednej osoby na tym forum, niestety :(
        • lisovva GG! 10.11.04, 18:55
          Gość portalu: gg napisał(a):

> a może ustosunkuje się Pani do mojej wypowiedzi w wątku "Co z tą Kingą?"
          >
          > nie jestem obrończynią Siemiankowskiej - zwyczajnie nie lubię hipokryzji
          >
          > >Jeśli tacy ludzie jak ona,
          > > mający o sobie mniemanie odwrotnie proporcjonalne do faktycznego stanu um
          > ysłu
          >
          > to sformułowanie nie dotyczy tylko jednej osoby na tym forum, niestety :(

GG, we wspomnianym przez Ciebie wątku zawarta była „satyra na padalca”. Kto ma
          uszy niechaj słucha, kto ma oczy niechaj patrzy, kto ma mózg niechaj myśli.
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Negra - odwal sie ode mnie 10.11.04, 19:03
            lisovva = siemiankowska, czyli negra napisała:

> > GG, we wspomnianym przez Ciebie wątku zawarta była „satyra na padalcaR
            > 21;. Kto ma
            > uszy niechaj słucha, kto ma oczy niechaj patrzy, kto ma mózg niechaj myśli.

Jak w temacie.
            • Gość: kobieta Re: Negra - odwal sie ode mnie IP: *.crowley.pl 12.11.04, 10:31
              Widzę że lisovva to niezły świr!!!
      • Gość: kobieta Re: Lisovva psychopatka się odezwała..... IP: *.crowley.pl 09.11.04, 09:36
        Jeszcze tu jesteś żałosna kłamczucho?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=16449632&a=16503072
        • kaprysia Re: Lisovva psychopatka się odezwała..... 09.11.04, 13:21
          Kulczykowa kolejny raz dowiodła, że - jak mawiał mój dziadek - chamowi zawsze
          słoma z butów wyjdzie. Wywiad był abosolutnie zbędny, nie bardzo rozumiem jego
          sens, skoro nie miała nic do powiedzenia i nie potrafiła sklecić jednego
          sensownego zdania, mam zresztą wrażenie, że była na prochach uspokajających.
          Makijaz tragiczny, efekt operacji plastycznych tragiczny, wychudzenie
          tragiczne, Bogu tylko dzięki, że zrezygnowała z ukochanej skórzanej miniówy.
          • Gość: klik Re: Lisovva psychopatka się odezwała..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:58
            No i szkoda,że odpięła długie pukle bo to dopiero byłby ciekawy widok.
    • Gość: deresz Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:50
      Świetne było, jak Kulczykowa stwierdziła, że żyje "jak przeciętna kobieta".
      • Gość: jolek Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.04, 22:55
        Mówiąc,że żyje jak przeciętna kobieta miała na myśli przeciętność swojego
        umysłu,
        przeciętność inteligencji i błyskotliwości,przeciętność kumania o co pytał ją
        redaktor Jacek,przeciętność w odpowiedziach,
        że o urodzie i efektach operacji plastycznych nie wspomnę....
        • Gość: kapucyn Re: Krytyczny stan Grażyny Kulczyk! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:23
          plastykę ma świetną opatrzcie na wasze żony, mamusie w jej wieku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka