Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:57 Kurde, ten to se pozyje... Najpierw go widzialam w Stanach (wybory), pozniej w Iraku (ostrzelanie polskich mysliwcow)a dzis w Jerozlimie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Strada Re: Krasko Wszedobylski IP: *.aster.pl 07.11.04, 21:58 Kiedys przyszła do mnie jego mummy, żeby załatwić coś dla synka. Wtedy się nie udało, ale proszę jak się wyrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Krasko Wszedobylski IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 22:38 Znalazl nisze po Milewiczu, a ze byl na wylocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzura Re: Krasko Wszedobylski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 22:38 SE POŻYJE... SE POZAZDROŚĆ albo weź za równie ciężką pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strada Re: Krasko Wszedobylski IP: *.aster.pl 07.11.04, 22:46 He, he, ciężka praca... On nigdzie nie jeździ, jego tylko wysyłają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzura Re: Krasko Wszedobylski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 01:11 jeśli mógłbym prosić o doprecyzowanie: jak go wysyłają to nie znaczy, że jeździ ??? czyli np. był w Rzymie - wysłali go do Stanów - nadawał wyborczą korespondencje ze Stanów będąc w Rzymie => bo jak wysłali ale nie pojechał... ja albo za głupi jestem na XXI wiek albo Strada się słabo czuł jak pisał swoją notkę. dobranoc PS. rada dla Strady: nie jeździj nigdzie na wakacje, rób tak aby Cię wysyłali !! będziesz w dwóch miejscach jednocześnie stary. łałłłł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Krasko Wszedobylski IP: *.widzew.net / *.widzew.net 07.11.04, 23:01 krasko byl widziany w RZYMIE AMERYCE PALESTYNIE moze chca go sprawdzic w roznych warunach i gdzie se da najlepi rade to go zostawio Odpowiedz Link Zgłoś