Dodaj do ulubionych

nowe ciala

13.11.04, 00:01
mialy dzis wejsc do bardelu alem przegapila tak sensacyjne wydarzenie...
ktoś patrzyl?
jak tam czarny kolezka sie zaaklimatyzowal? hmmm...
Obserwuj wątek
    • Gość: la_ki Re: nowe ciala IP: *.met.pl 13.11.04, 00:08
      Kurde,ruda też przegapiłem,ale nasz czarny koleżka pochodzi z Bytomia,mieszka
      we Warszawie i jego nazwa też jakoś tak z polskiego brzmi.Zdziwiłem się
      tylko,że na interii zdjęcie jakiegoś murzyniątka zamieścili.
      • ruda_szczurka Re: nowe ciala 13.11.04, 00:11
        a oni sa vipami czy zwyklymi barmanami?
        ide popatrzec na fotke murzyniatka ;)
        • Gość: la_ki Re: nowe ciala IP: *.met.pl 13.11.04, 00:26
          Chyba zwykłymi,ale nie jestem pewien,bom nie widział programa na żywo.
          • Gość: telewidzka Re: nowe ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 06:53
            Widzialam. Prosci barowicze:)), jeden zabawny ponoc batman baru, do lez sie
            usmialam kiedy na pytanie zwyklego spikera z czym kojarzy my sie jarek
            natychmiast odpowiedzial z kretynizmem:)))Chyba nie zmienilam slowa bo
            znaczenia bylo na 100% to samo ha ha ha. Drugi "sniady" ale polskie imie
            polskie nazwisko i poprawna polszczyzna. Trzeci mi sie podobal jak na poczatek
            zobaczymy co bedzie dalej. W odcinku nic ciekawego pokazali jaroslawowe teksty -
            MAM PRAWO i stale odchodzenia eweliny. Niestety oboje jakos zostali. Podobnie
            jak nijaka karolina. I to by bylo na tyle.
            • Gość: tiptop Re: nowe ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 18:42
              karzel i konus przebrany za batmana mowi ze jest skrzyzowaniem tygrysa i
              pantery stwierdza ze jaro to kretyn.....daj spokoj:)
    • Gość: Trawka Re: nowe ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 10:07
      Wprowanzili same oryginały - sztuk 3: jeden homoseksualista, jeden czarny i
      jeden podtatusiały playboy.:(:(:(
      • Gość: Czesia Re: nowe ciala IP: *.aster.pl 13.11.04, 17:22
        To ten mały karzeł to pedał ??
        • Gość: Trawka Re: nowe ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:19
          No rany! Nie żartuj - nie zauważyłaś???!!!!
          Zresztą jak widać z dzisiejszych reklam programu sam się do tego przyznaje.
          • Gość: telewidzka Re: nowe ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:24
            ...i wyjasnijcie mi co z tego wynika ze jest gejem? jest to niech sobie bedzie
            to chyba nie nasza sprawa?
            • ruda_szczurka Re: nowe ciala 13.11.04, 23:05
              tak to jest jak trawki za dużo
              • Gość: Trawka Re: nowe ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 10:22
                No halo, ja generalnie nie mam nic przeciwko, tylko nadmieniam że jest i już.
                • ruda_szczurka Re: nowe ciala 14.11.04, 17:52
                  nie zauwazylam zwyczaju nadmieniania, ze ktos jest hetero....
          • Gość: Czesia Re: nowe ciala IP: *.aster.pl 13.11.04, 23:09
            No tak teraz to zauważyłam , kurde ciekawe kogo będzie tam rwał na te swoje
            wątpliwe wdzięki.
            • Gość: Marta Re: nowe ciala IP: *.futuro.pl 14.11.04, 18:10
              Ten gej to znany selekcjonar z warszawskiego klubu Utopia, osobiscie nie mam
              nic do gejow ale jego nie znosze z zachowania i postepowania z ludzmi, a jego
              ksywka to Daniela, tak jest znany w tym srodowisku.
              • Gość: telewidzka again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 18:25
                ...i wyjasnijcie mi co z tego wynika ze jest gejem? jest to niech sobie bedzie
                to chyba nie nasza sprawa?
                Dodatek: czy to wazne gdzie pracuje i jaka ma ksywke???

• ruda_szczurka Re: again 14.11.04, 18:38
                  dla Marty to wazne, mogla o tym napisac i teraz wszyscy wiedza ze ona zna kogos
                  z telewizji... Lal
                  :)
                  • Gość: Czesia Re:do Marty IP: *.aster.pl 14.11.04, 19:00
                    jezu, poważnie ? To małe coś to sławna Danielowa z Utopii ? A to jaja dopiero,
                    przecież to on był zamieszany w ten słynny wypadek na Marszałkowskiej. Ciekawe,
                    kto go wyhaczył w Utopii, czyżby sam prosty spiker ?
                    • b_bb Re:do Marty 14.11.04, 19:24
                      Och, ach, jak tu światowo!
                  • Gość: Marta Re: again IP: *.futuro.pl 15.11.04, 09:06
                    Jego wiekszosc wawy zna, i to nie jest dla mnie wazne, poprostu ludzie tu o
                    wszystkim pisza, skoro wiem i ja cos to postanowilam napisac. A tak na
                    marginesie to widze ze mozna tu kazda glupote przeforsowac i zawsze ktos zlapie
                    haczyk, niezle.
                    • Gość: telewidzka Re: again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:32
                      Marta a nie łaska wymyslec jakies madrzejsze wyjasnienie na usprawiedliwienie
                      wlasnego nietaktu? A ta wiekszosc Warszawy to kto to jest? Ty i Czesia?:)))
                      • Gość: doradca Re: again IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 22:32
                        Ja również jestem z Warszawy ale do większości nie należe. Pozdrawiam.
              • yes22 Re: nowe ciala 19.11.04, 15:37
                Ten gej nie jest selekcjonerem z Utopii, tylko: byl selekcjonerem w Labo, a
                aktualnie jest selekcjonerem w Organzie i nie mówi nikt na niego Daniela,
                poniewaz ma na imie Kamil.
                Jesli chodzi o Daniele, to zupełnie inna osoba

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka