Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w CITI Handlowym - w operacjach

07.04.11, 10:36
    Hej,

orientuje się ktoś jak jest z pracą w CITI HANDLOWYM? generalnie chodzi o pracę w pionie analiz/wsparcia sprzedaży.

Wogóle - jaka jest atmosfera u tego pracodawcy, jak ze stabilnością zatrudnienia, umową itp? Obecnie mam całkiem niezłą pracę, ale dostałem propozycję spotkania/rozmowy w sprawie pracy u Nich. Dziś dotarła do mnie wiadomość, że bank ten zatrudnia ludzi rzekomo za pośrednictwem jakiejś firmy zewnętrznej. Ogólnie ktoś coś wie? coś może powiedzieć?
    Obserwuj wątek
      • Gość: najmądrzejszy Re: Praca w CITI Handlowym - w operacjach IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 11:45
        Obecnie chyba poszerzają działy i jest duży nabór w każdym dziale operacyjnym. Biorą właściwie każdego kto ogarnia sensownie angielski.
        Co masz na myśli 'niezła praca'? Przy księgowaniu operacji funduszu płacą 4,5-5k brutto w W-wie, do tego opieka medyczna i trzeci filar plus ubezpieczenie w Amplico. Przez 2 lata jednak nie ujrzysz podwyżki. Praca odmóżdżająca. Jak jesteś ogarnięty to na rozmowie usłyszysz, że to praca nudna i masz za wysokie kwalifikacje.
        Po 2 latach jest możliwość przejścia do innego działu.

Pierwsza rozmowa to test z wiedzy o rynku kapitałowym i angielskiego. Potem rozmowa z rekruterem o pierdołach - całość jakieś 1,5 h.
        • novationen Re: Praca w CITI Handlowym - w operacjach 07.04.11, 12:46
          acha :) no to się okaże na rozmowie. Tak czy siak za mniej niż 4,5 do ręki nie pójdę. A szukają speca od analiz.
      • syn21 Re: Praca w CITI Handlowym - w operacjach 08.04.11, 11:16
        Witam . Uciekaj jak najdalej od Citi wiem co mówię bo pracowałam w tym obozie prawie dwa lata pamiętaj w Citi nie liczy się nic oprócz planów sprzedaży nie ma życia prywatnego nic ponieważ wiecznie pracuje się po godzinach za które oczywiście nikt ci nie zapłaci, klient jest niczym w citi ma tylko wziąśc kredyt i to najlepiej 10 raz większy niż rzeczywiście potrzebuje a p5racownik ma pracowac jak maszynka i miec w głowie jedno plan i sprzedaż. Dlatego jeżeli nie chcecie wylądowac na kozetce u psychiatry to daleko od Citi. Oczywiście jedno jest pewni dośc dobrze płaca ale te pieniądze nie wynagrodzą ci nerwów. Niewiem jak jest w innych pionach, może lepiej ale w sprzedaży to masakra.Pozdrawiam
        • novationen Re: Praca w CITI Handlowym - w operacjach 08.04.11, 13:05
          tak czy siak, na rozmowę pójdę - z czystej ciekawości :) a praca nie w sprzedaży, tylko na analityka. Nic nie tracę, najwyżej "podziękuję" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka