Dodaj do ulubionych

DYŻURNA KUBICZ IWONA:)

13.11.04, 15:06
dziś na dwójce "gospodynią" jest Iwona Kubicz.zawsze uważałam,że to ładna
babeczka,a dziś wygląda wyjątkowo niekorzystnie.białe włosy,ostry makijaż
oczu,przesadnie zarysowane czarne brwi i bardzo blada twarz.u Was tez tak
wygląda,czy kolory w TV mi szwankuja;)?drażniła mnie do tej pory Jej maniera
mówienia,takie zbyt długie pauzy między frazami,jakby zapomniała co ma dalej
powiedzieć,ale jeśli o to chodzi,to jest dużo lepiej.zapowiada jak ta
lala,tylko ten imydż jakiś taki nie teges.
Obserwuj wątek
    • Gość: Miska Re: DYŻURNA KUBICZ IWONA:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:20
      ja jej nigdy nie lubilam wlasnie za te dziwne maniery podczas mowienia, jakas
      taka bardzo sztuczna i wyniosla jest
      • Gość: Kasia Re: DYŻURNA KUBICZ IWONA:) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 16:36
        A ja ja BARDZO lubie i jest to moja ulubiona prezenterka. Nie ma jej co
        porownywac do kliki Dowbor-Fajkowska-Mlynarska. Babka klasa jak dla mnie. A to
        ze dzisiaj moze zle wygladac, to co? Ty Lezka jestes zawsze taka super? Moze
        jako prezenterka nie pracujesz ale Ciebie ludzie na ulicy tez ogladaja.
        • lezka_z_posen Re: DYŻURNA KUBICZ IWONA:) 13.11.04, 21:12
          Gość portalu: Kasia napisał(a):

> A ja ja BARDZO lubie i jest to moja ulubiona prezenterka. Nie ma jej co
          > porownywac do kliki Dowbor-Fajkowska-Mlynarska. Babka klasa jak dla mnie. A
          to
          > ze dzisiaj moze zle wygladac, to co? Ty Lezka jestes zawsze taka super? Moze
          > jako prezenterka nie pracujesz ale Ciebie ludzie na ulicy tez ogladaja.

a kto powiedział,że ja zawsze wyglądam super??na szczęście mam lojalne
          koleżanki,więc gdybym wystąpiła we włosach płowych,trupiej twarzy i makijażu a
          la Dracula,to by mi podpowiedziały,że coś nie nie tak.a o mój wygląd martwić
          się nie musisz-no chyba ,ze nie innych zmartwień nie masz,wtedy svp:)
          • Gość: Kasia Re: DYŻURNA KUBICZ IWONA:) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 10:08
            nie martwie sie o Twoj wyglad, martwie sie jedynie jak latwo Ci oceniac innych
            ludzi.
    • gocha221 Re: DYŻURNA KUBICZ IWONA:) 13.11.04, 17:53
      albo Kubicz albo Fajkowska bardzo czesto ma chyba tone szminki na ustach i przy
      kazdym otwarciu usteczek tak dziwnie cmoka!!
      nie znosze tego i najczesciej jak widze'prezenterki" to od razu daje "mute":-))
      gorzej od nich(moze obie tak cmokają, nie pamietam) cmoka Sum Żakowski!! no
      szału i białej goraczki dostaję juz bo 2 cmoknieciach!!

ale jutro Żakowskiego obejrze, Kluczyk bedzie u niego!!
      jak na takiego chorego, to wyglada całkiem nieźle, w Teleexpresie były zajawki!
      • Gość: baba Re: DYŻURNA KUBICZ IWONA:) IP: *.acn.waw.pl 13.11.04, 18:10
        Ja tez ja lubie. Gdzie ona wyniosla ?
        Wyniosla to Fajkowska jest ! Juz wole Mlynarska, przynajmniej hrabini nie odstawia.
        • Gość: nie znosze jej pauzy Iwonki IP: *.aster.pl 13.11.04, 20:24
          Tajemnica pauzowania Iwony Kubicz - fatalna operacja oddechem - nie potrafi
          oddychać bezdźwięcznie, pauzy wynikają z chęci ukrycia sapania. Gdyby mówiła
          normalnie, to bysmy słyszeli głuchy świst co i rusz.
          Zastanówcie się, jak to jest, gdy jesteście zdenerowowani i chcecie to ukryć -
          też pauzujecie, żeby nie bylo słychać przyspieszonego oddechu.
          Tylko Szanowna Prezenterka po tylu latach powinna już tę sztukę opanować!
          to raz.
          dwa: jest nienaturalna a jej melancholjno-sentymentalne gadki doprowadzają mnie
          do szału.
          za każdynm razem, gdy ją widzę, zadaję sobie pytanie, z kim ona sypia, bo
          takiego braku profesjonalizmu niegdzie indziej nie zauważyłam...
          • Gość: koko Re: pauzy Iwonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:21
            "za każdynm razem, gdy ją widzę, zadaję sobie pytanie, z kim ona sypia, bo
            takiego braku profesjonalizmu nigdzie indziej nie zauważyłam..."

wali ci?
            akurat ona z nikim sypiać nie musi - jest po prostu naturalna, nie zmanierowana,
            ma swoje słabostki - ale to czyni ją prawdziwą, swojską i daleką od plastiku i
            tony sztuczności, którymi ociekają pozostałe dwójkowe "damy".
            dla mnie od wielu lat NAJLEPSZA!
    • Gość: Karolina Re: DYŻURNA KUBICZ IWONA:) IP: *.chello.pl 13.11.04, 21:24
      Tak,naturalna do bólu.Najbardziej naturalne były jej doczepiane włosy.Ostatnio
      z nich zrezygnowała,ale plastik pozostał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka