Dodaj do ulubionych

Kammel & Kraśko

IP: *.chello.pl 14.11.04, 18:42
Dzisiaj w Teleexpressie. Pierwszy połykał końcówki, zgłoski w wygłosie
wyszeptywał i robił jakieś głupkowate miny. No i koniecznie chciał naśladowac
Orłosia, tyle, że do tego trzeba mieć trochę NATURALNEGO wdzięku - no i talent
nie zaszkodzi.

Perełką była korespondencja tego drugiego z Bliskiego Wschodu. Telefoniczna.
Facet z wadą wymowy i tragiczną dykcją robi za korespondenta programów
informacyjnych, świat stanął na głowie. Połączenie najlepsze nie było - więc
szczególnie przydałby się dziennikarz z prawidłową wymową. Ale że akurat
Kraśko jeszcze się nie bawił w "specjalnego wysłannika" (jedna z niwielu ról,
w jakiej jeszcze go świat nie widział) - to trafił się akurat Kraśko - no i z
korespondencji zrozumiec się dało co drugie-co trzecie słowo.

To chyba jednak prawda, co mówiły złe, czerwone języki: Dworak z
Grzywaczewskim postawili sobie za cel likwidację telewizji publicznej i
sprzedaż resztek.
Obserwuj wątek
    • Gość: hahahah trochę zazdrościmy chłopakom kariery, co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 18:45
      • Gość: Pluszak Re: trochę zazdrościmy chłopakom kariery, co? IP: *.chello.pl 14.11.04, 18:53
        Może wy zazdrościcie, bo my nie.
    • Gość: e Kraśko i telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 19:14
      no wlasnie co oni z tym telefonem satelitarnym, juz ktorys dzien, ja rozumiem
      korespodencja przez telefon z jakiegos miejsca z ktorego nie mozna inaczej .
      Ale Bliski Wschod- i TVN i Polsat radza sabie z takimi polaczeniami bardzo
      dobrze. Kto wymysla i dlaczego wymyslil ten telefon, czy az tak musza
      oszczedzac w tej publicznej??
    • Gość: Kraśko Re: Kammel & Kraśko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:08
      właśnie, Gawerska wróciła z macierzyńskiego, to stałem sie bezrobotnym.
      Znaleźli mi robotę na Bliskim Wschodzie: ludzie, z czegos trzeba zyc.
      A polykam nie tylko koncowki co cale slowa a nwawet zdania.
      Ten telefon to dla bajeru...
      Aloha!
    • Gość: Lucas Re: Kammel & Kraśko IP: *.sgib.com 15.11.04, 09:59
      Kamel rzeczywiście beznadziejny, pomijając mimikę - zupełnie nie jest
      wiarygodny w programach informacyjnych. Może jakieś disco powinien poprowadzić,
      bo do tego ma dryg.
      Kraśki nie oglądałem w Teleexpresie, ale jego relacje dla Panoramy wydają mi
      się bardzo dobre merytorycznie.
      • Gość: ja Re: Kammel & Kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:04
        A Jolę Pieńkowską ponoć wyrzucili z Wiadomości za "bycie mało wiarygodną" po
        tym, jak internauci uznali ją za najbardziej seksowną dziennikarkę.

No comments :(
        • Gość: anni Re: Kammel & Kraśko IP: 217.11.141.* 15.11.04, 11:56
          ze tez banda gamoni bierze doslownie to co tamci plota w TV

• Gość: ja Re: Kammel & Kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 12:10
            To do mnie?
            • Gość: anni Re: Kammel & Kraśko IP: 217.11.141.* 15.11.04, 13:39
              a nie widzisz?
            • Gość: anni Re: Kammel & Kraśko IP: 217.11.141.* 15.11.04, 13:40
              a co nie widzisz?
              • Gość: ja Re: Kammel & Kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:57
                Nie powtarzaj się.

To, o czym napisałam, słyszałam w wywiadzie z Pieńkowską - od niej samej i
                dosłownie ;)

A że ona - delikatnie mówiąc - średnio seksowna, to zupełnie inna sprawa.

Chodziło mi o wiarygodność - lub jej brak - niektórych prezenterów TVP.
                • Gość: anni Re: Kammel & Kraśko IP: 217.11.141.* 16.11.04, 12:26
                  wiem ze slyszalas to w TV
                  Pienkowska po prostu wypalila cos pseudo zartem zeby nie mowic o powaznych
                  sprawach w durnym programie
                  a ty lapiesz wszystko z otwartymi ustami i jestes tak durna zeby uznawac to za
                  wiarygodne

oto przyklad jak ludzie nie maja dystansu do tego co mowia w TV !
        • Gość: Mar Pieńkowska seksowna??? Ja chyba jestem zboczony IP: *.skorosze.2a.pl 15.11.04, 13:48
          Ona ma tyle seksu co modliszka... Z dwojga złego, to już bym chyba z Kammelem
          poszedł.
          • Gość: fj ja też z kamelem....... IP: *.icpnet.pl 15.11.04, 16:46
      • Gość: xyz Re: Kammel & Kraśko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:32
        prezenter powinien być po pierwsze wiarygodny. A jaką wirygodność ma facet
        prowadzący randkę w ciemno
    • Gość: marek Re: Kammel & Kraśko IP: *.chello.pl 16.11.04, 02:35
      Nie ogladam TVP, wlasnie ze wzgledu na takie ewenementy jak Krasko czy Kamel.
      Zmian w TVP po odejsciu Kwiatkowskiego nie widze.
      Wrecz przeciwnie, stara - wybitnie nieuzdolniona kadra - patrz Krasko, Kamel, czy Warakomska
      (kobieta, ktora psuje doslownie wszystko czego sie dotknie) trwa w TVP jak w przechowalni i czeka na
      swoje, lepsze czerwone czasy.
      • Gość: ewa Re: Kammel & Kraśko IP: 212.87.3.* 16.11.04, 09:51
        Kamel to nie jest dziennikarz i chyba nigdy nawet nie udawal ze nim jest. Co do
        Kraski- trudno jest byc wiarygodnym dziennikarzem jezeli tak dlugo bylo
        Pierwszym Dypozycyjnym TVP (np Oblicza Mediow). No i dla niego informacja to
        zawsze byl tylko pretekst do zaprezentowania Kraski na ekranie- niestety. Ale
        musze przyznac ze ostanio bardzo sie stara, w jego materialach jest mniej
        Kraski a wiecej informacji co wychodzi na dobre i informacji i p. Krasce.
        ewa
        • Gość: Hanka Re: Kammel & Kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 17:43
          Ja też muszę przyznać, że Kraśko ma te materiały dosyć dobre i mam wrażenie, że
          bardzo się przykłada do tych korespondencji, choć też za nim nie przepadam.
          Może i był dyspozycyjny ale który nie był? Durczok? Gembarowski? Same dupowłazy.
          • Gość: kamuii Re: Kammel & Kraśko IP: 213.17.149.* 16.11.04, 22:34
            Krasko jest jeszcze ok nieporozumienie to jest Kajdanowicz... brak dykcji 0
            pojęcia o interpretacji tekstu sztywny masakra...A to że dworak chce zniszczyć
            tvp to prawda ale czy da się upaść jeszcze niżej ??? Warakomska pokaże ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka