Dodaj do ulubionych

More black {mjm}

16.11.04, 09:58
Cyganka seekująca Sztefena jest bardzo sugestywna :)
Tak bardzo, ze na scenach z jej udziałem mam ochotę przełączyć kanał
bo czuje sie zażenowany jej metodą podrywu "na czołg".
Dobrze, że Mysza skończyła projekt i zdążyła dojechać do Grabiny w samą porę
aby usłyszeć "ja kocham tylko moja Gosza".
---
W chwili kiedy Młody Papug powiedział o rozmowach na 0700 Papudze byłem
pewien, że dostanie jakiś wyrok, a tu nic.
---
Powinni częściej pokazywać rodziców Owada w akcji. Czarne charaktery
doskonale ożywiają nudną czasami atmosferę.
A tutaj: Radomska zniknęła, Jaroszego aresztowali, Batman Filarski w
szpitalu, Jacek przegrał wszystko w kasynie i nie ma jak wrócić na plan.
Zostali sami święci. Pewnie niedługo będzie: "I żyli dłuuuugo i szczęśliwie".
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: More black {mjm} 16.11.04, 10:02
      a Gosza z przystanku PKS do Lucków chyba ze 3 dni się przemieszczała przez te
      łąki i pola.tak to pokazali,jakby szła i szła i szła...
      najbardziej mi utkwiły te czarne maseczki Owada i BB i w kulisach:))ciekawe,czy
      skuteczne,może też się skuszę;)
    • Gość: Kiniorella Re: More black {mjm} IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:05
      Tak, na Cygankę to ja tez przełączam, na Bar , bo nie mogę na tę grę aktorską
      patrzeć, za to rozbroił mnie Mateuszek na bujanym koniku a przy nim Luckowa z
      wyciągniętymi nogami, jak z obrazu Chełmońskiego.
      • irmelin Re: More black {mjm} 16.11.04, 10:25
        lezka_ no to czarne na ich twarzach to maseczki z glinki zielonej najpierw ma
        jasny, zielony kolorek potem ma się na gębie moro...khaki a potem
        czarniawe..polecam...mnie pomaga więc może bb owad wypięknieją heheheheh
        • lezka_z_posen Re: More black {mjm} 16.11.04, 10:40
          w takim razie też wypróbuję;)ja na ławtiznę idę i mniej ambitne środki stosuję-
          w każdym razie twarzy czarnej nie mam,ale może czas najwyższy,skoro działa:)
          dzięki za uświadomienie:)
          • lezka_z_posen Re: More black {mjm} 16.11.04, 10:44
            a pod oczami miały taki zajebisty róż.co to było za cudo??
            • irmelin Re: More black {mjm} 16.11.04, 10:58
              qrna...zajebistego różu nie rozpoznaje tzn. obca mi jest ta technika
              upiększania:-(((ale jak zobaczę, że efektowna,tzn. jak owadzia dziołcha będzie
              miała mniejsze wory pod oczami to się koniecznie będę musiała dowiedzieć....
            • irenka82 Re: More black {mjm} 16.11.04, 10:59
              ja mialam wrazenie ze mateuszek to sie tak juz od 4 godzin buja,i juz ma dosyc
              tej zabawy,i spadnie z kunia
              • lezka_z_posen Re: More black {mjm} 16.11.04, 11:01
                na pewno już Go mdliło od tego buju-buju;)
    • Gość: mrówkojad Re: More black {mjm} IP: *.crowley.pl 16.11.04, 11:25
      Dla mnie największą mielizną scenariuszową było we wczorajszym odcinku
      obłożenie "U Marka I steffana". Ludzie, przecie to było wczesne popołudnie
      (Hanka się zwolniła z pracy, a nie tyra na drugą zmianę), a tam ruch jak w
      sobotni wieczór w metropolii. Ja rozumiem, że to prowincja, że tam ludzie z
      kurami wstają i na spoczynek się udają, ale tam teraz lato, co ze żniwami,
      sianokosami???
      • Gość: MiŚ Re: More black {mjm} IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:46
        To akurat jest wytłumaczalne...w Grabinie i okolicach bezrobocie aż furczy,
        więc gdzie ta postpegieerowska ekipa ma siedzieć? Przed lokalnym GieEsem wisi
        kartka "spozywanie alkoholu w obrębie sklepu wzbronione" - więc wszytscy walą
        do Marka und Szteffena.

Choć tu z kolei problem - skąd mają środki na piwo m-ki "Chmiel"...jak dobrze
        widziałem M u Szt. liczą sobie po 5 zyli za kufla. Jak na prowincję to nieźle :-
        )
        • lezka_z_posen Re: More black {mjm} 16.11.04, 11:50
          pewnie na krechę dają;)
        • Gość: mrówkojad Re: More black {mjm} IP: *.crowley.pl 16.11.04, 11:52
          MOże i racja z tym bezrobociem, bo np. w knajpie, w której browar nalewa
          Chochoł, było o tej samej porze pusto, sztolica. Ale u Marka I Steffena wszyscy
          walili sok, co go Cyganeczka roznosic nie chciała, to pewnikiem przez upały. A
          brow to chyba 4 zeta u nich stoi:))))
          • gianni_vonsacze Re: More black {mjm} 16.11.04, 12:11
            Brow bankowo był po 4 zeta, no chyba, że jakiegoś stronga po 5 ktoś przyuważył.
            A te ćmiki REDSY to chyba z przemytu mieli, nie?
            • gianni_vonsacze Re:oaza 16.11.04, 12:15
              i jeszcze mnie rozwalił ten drogowskaz reklamowy do OAZY. kuźwa, bilboard
              prawie wbity w glebę :)))
            • lezka_z_posen Re: More black {mjm} 16.11.04, 12:16
              Lucek bladym śiwtem wychodzą z mateuszem na szerokie tory i zbierają to,co z
              bany wyrzucą;)
              • gianni_vonsacze Re: More black {mjm} 16.11.04, 12:19
                hehehe, Mateusz zagaduje celników a dziadek zbiera sztangi.
                Swoją drogą to ciekawe kiedy Sanepid im tam do pabu wparuje aby sprawdzić
                warunki sanitarne w jakich te szaszłyki i kiełby przyprawiają. Nie bardzo mi
                się widzi zjedzenie szaszłyka przyprawianego paluchami, które wcześniej
                ściskały uda Elki ://
                • Gość: maria Re: More black {mjm} IP: *.icpnet.pl 16.11.04, 12:24
                  a fuj, albo wurst Sztefena
                  a swoją drogą widział ktoś z Was taki galanty pub na wsi? błysk połysk,
                  bilardzik, kafelki, duperelki...
                  a gdzie latające kufle i sztachety ja się pytam? toż to prawie jak kiedyś w
                  klubokawiarni zwłaszcza jak lucky luck z szachami wyskoczy...
                  • gianni_vonsacze Re: More black {mjm} 16.11.04, 12:30
                    oooo, tu się nie zgodzę! we wsi u moich dziadków na wschodzie Polski kiedyś
                    była owszem 'restauracja' na styl mordowni, chociaż bardziej żulerni, w której
                    lało się tylko piwo i gorzała, po jakims czasie jabole jednak przejęły pałeczkę
                    pierwszeństwa... długo nie było żadnego sensownego miejsca dla młodzieży, ale
                    jakiś czas temu pewien gość otworzył coś na kształt tej knajpy Sztefa i Marka
                    Wiejskiego Zaczesa. Jest bilardzik, szafa grająca, nawet solarium jak u pana
                    Emila ze Złotopolskich (ale Kleczkowskie się chyba nie opalają...). Lokal
                    naprawdę całkiem, całkiem i przesiaduje w nim dużo mlodzieży, starsi też
                    czasami.. Żulernia jednak nadal jest wierna tzw Gospodzie, która zresztą też ma
                    zajebisty klimat :)
                    • lezka_z_posen Re: More black {mjm} 16.11.04, 12:35
                      gianni_vonsacze napisał:

> oooo, tu się nie zgodzę! we wsi u moich dziadków na wschodzie Polski kiedyś
                      > była owszem 'restauracja' na styl mordowni, chociaż bardziej żulerni, w
                      której
                      > lało się tylko piwo i gorzała, po jakims czasie jabole jednak przejęły
                      pałeczkę
                      >
                      > pierwszeństwa... długo nie było żadnego sensownego miejsca dla młodzieży, ale
                      > jakiś czas temu pewien gość otworzył coś na kształt tej knajpy Sztefa i Marka
                      > Wiejskiego Zaczesa. Jest bilardzik, szafa grająca, nawet solarium jak u pana
                      > Emila ze Złotopolskich (ale Kleczkowskie się chyba nie opalają...). Lokal
                      > naprawdę całkiem, całkiem i przesiaduje w nim dużo mlodzieży, starsi też
                      > czasami.. Żulernia jednak nadal jest wierna tzw Gospodzie, która zresztą też
                      ma
                      >
                      > zajebisty klimat :)

solarium w pubie???qrde takich jaj,to nawet w stolicy nie ma;)
                      • gianni_vonsacze Re: More black {mjm} 16.11.04, 12:39
                        no nie centralnie przy kegach tej! jest osobna salka, taka jakby garsoniera.. ;)
                        Jak orbitę złapiesz po którymś tam browarze i masz fantazję to możesz się
                        poopalać :)
                        • lezka_z_posen Re: More black {mjm} 16.11.04, 12:41
                          gianni_vonsacze napisał:

> no nie centralnie przy kegach tej! jest osobna salka, taka jakby
                          garsoniera.. ;
                          > )
                          > Jak orbitę złapiesz po którymś tam browarze i masz fantazję to możesz się
                          > poopalać :)

niebezpieczeństwo jest jednak małe,że się w kimę uderzy i zapomni wyjsc;)to ja
                          już wolę jednak puby bez solary:)
                  • dioddi Re: More black {mjm} 16.11.04, 12:32
                    Święte słowa!
                    Toż to do spożywczaka w Złotopolicach się nie umywa ani! Były gees
                    sprywatyzowany przez Paniekarabaszu, przed sklepikiem stolik i krzesełko
                    plastik plus parasol przetrzepany wichrami. I skrzynki obowiązkowo.
    • Gość: virtuallady Re: More black {mjm} IP: *.vline.pl 16.11.04, 22:22
      Rany boskie, ta cyganicha jest obleśna! A już jej sceny miłosne ze szwabem
      powodują u mnie skurcze żołądka..
      Panny wiejskie lecą na Stefana, ze niby taki przystojny, ha! Patrzę i patrzę i
      jakoś tej przystojności dopatrzeć się nie mogę..
      • Gość: jim01 Re: More black {mjm} IP: 213.76.140.* 16.11.04, 22:33
        No cóż, jest ich tam tylko chyba dwóch...A że Marek Wiejski Zaczes w stadle
        szczęśliwym żyje, to się został jeno Szteffen.
      • aankaa możeś Ty chłop ? 16.11.04, 22:36
        > Patrzę i patrzę i jakoś tej przystojności dopatrzeć się nie mogę..
      • lezka_z_posen Re: More black {mjm} 16.11.04, 23:14
        Gość portalu: virtuallady napisał(a):

> Rany boskie, ta cyganicha jest obleśna! A już jej sceny miłosne ze szwabem
        > powodują u mnie skurcze żołądka..
        > Panny wiejskie lecą na Stefana, ze niby taki przystojny, ha! Patrzę i patrzę
        i
        > jakoś tej przystojności dopatrzeć się nie mogę..

Cyganka made in Romania na dobra doczesne leci głównie-pół pabu,chata i fura
        niezła:)przystojności Sztefena chyba też nie widzi:)
        • lisa_simpson Re: More black {mjm} 17.11.04, 13:20
          Mnie tam ona na cyganiche aż tak bardzo nie zalatuje. Bardziej klimaty
          Bułgarskie ;) Polish High way i te sprawy ;) przemyślcie to!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka