Gość: salma IP: *.provider.pl 21.11.04, 16:24 Podoba mi się najnowsza reklama Nike'a,ta w której facet goni przez całe miasto wózek z hot dogami...wiecie może jakie to miasto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krajoznawca Re: reklama Nike IP: *.pcplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:45 to chyba Sieradz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalewa Re: reklama Nike IP: *.kosa.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 01:21 to wszystko nieważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: reklama Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:40 Wedlug mnie to jakies pochyle miasto nad morzem/oceanem majace problemy z bezdomnymi psami. Zreszta miasto niewazne. Niech ktos powie, czyja muzyka jest w tej reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed wart Re: reklama Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:31 moze i ta reklama jest fajna, ale napewno jest za dluga. Facet nie przebiegl 236 metrow, a ja juz wiedzialem ze chodzi mu o ketchup czy inna musztarde. A te miasto to chyba gdzies w lubuskim (sadzac po architekturze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: reklama Nike IP: *.zaborze.com / *.zaborze.com 25.11.04, 09:24 według mnie to miasto położone nad adriatykiem, zresztą muza to typowy balkan folk, ale mogę się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Lizbona 25.11.04, 09:39 to Lizbona, a najlepszym dowodem jest słynny żółty lizboński tramwaj, a potem scena nad Tagiem, na samym końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: reklama Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:49 muza to zespół N.O.A.H.- balkan hot step:) miodas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: reklama Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:34 Nie N.O.A.H. tylko N.O.H.A. :) Odpowiedz Link Zgłoś