Dodaj do ulubionych

MANN vs MATERNA - który głupszy?

IP: 217.98.124.* 06.05.02, 19:45
Jak pomyśle że telewizja płaciła tym idiotom cos ok 1 miliarda starych złotych
za 1 progiam MDM to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera i nie dziwie sie że
resztka ludzi przyzwoitych przestaje płacić abonament...
A co do pytania uważam że Materna jest o wiele mądrzejszy niż Mann - słyszałem
go solo w poważnym wywiadzie; nie wiem czemu w skojarzeniu z panem Wojtkiem
wydaje sie byc jego głupszym bratem. co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ooooo Re: MANN vs MATERNA - który głupszy? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 19:51
      Obydwa głąby i wcale nie są śmieszni jak im się wydaje.
    • Gość: Michał MANN i MATERNA - dno odpadło ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 21:43
      Zawsze dziwiłem się ludziom, którzy ogladali te żałosne wypociny. Śmiać się
      mozna było tylko z głupoty widzów tego "rozrywkowego" programu !
      • Gość: zocha Re: MANN i MATERNA - dno odpadło ! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.05.02, 21:56
        Drodzy chłopcy - moi przedmówcy!!! Ja Wam powiem, dlaczego Wam się te programy
        nie podobają. Do tego, żeby je zrozumieć potrzeba troszkę inteligencji...
        • Gość: zwebu Re: MANN i MATERNA - dno odpadło ! IP: 200.23.209.* 07.05.02, 15:06
          Gość portalu: zocha napisała:

> Drodzy chłopcy - moi przedmówcy!!! Ja Wam powiem, dlaczego Wam się te programy
          > nie podobają. Do tego, żeby je zrozumieć potrzeba troszkę inteligencji...

Zosiu, masz racje. Wypowiedzi chlopcow to tylko
          beczenie baranow, a te nie grzesza nadmierna inteligencja.
          Powinni ogladac tylko bigbrothera.
        • Gość: BUC Re: MANN i MATERNA - dno odpadło ! IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 08:30
          Gość portalu: zocha napisał(a):

> Drodzy chłopcy - moi przedmówcy!!! Ja Wam powiem, dlaczego Wam się te programy
          > nie podobają. Do tego, żeby je zrozumieć potrzeba troszkę inteligencji...

A mnie sie zdaje, że żeby je rozumieć, trzeba nie mieć zbyt dużego poczucia
          humoru.Bo chałturka, dziadowizna jest zawsze taka.
          • Gość: koliber Re: MANN i MATERNA - dno odpadło ! IP: 149.156.12.* 18.05.02, 16:28
            Nie każdy jest inteligentny, Ty bucu po prostu nie jestes. I jak Ci z tym dobrze to OK. Tylko że są
            jeszcze ludzie wybitnie inteligentni jak Mann. I po prostu nie jestes w stanie pojac tego co mowia
            swoim rozumkiem.
            • Gość: Michał A ty kolibrze jesteś "wzorem" inteligenta ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 20:07
              Twój wyszukany język, starannie dobrane słownictwo, brak agresji wobec
              bliźnich, konwersacja na najwyższym poziomie, erudycyjna wiedza
              wprost powalają na twarz !!!
              Bijemy ci pokłony i błagamy o litość takiego super-inteligenta !!!
              • Gość: koliber IQ IP: 149.156.12.* 19.05.02, 00:32
                Bez komentarza.
                Ale wolę być inteligentny niż inteligentny inaczej.
                Gust to jedno, upodobania drugie, a inteligencja trzecie. Chociaż czasem idą one a czasem nie
                razem.
                Niektórym krytykom MM abstrahując od ich gustu i upodobań brakuje inteligencji. No cóż wyrazy
                współczucia. Ale może sobie z tego sprawy nie zdajecie i jest Wam z tym dobrze. Niech tak zostanie.
      • Gość: koliber MANN i MATERNA postacie TV i radia IP: 149.156.12.* 07.05.02, 18:12
        Do Darka, Michała i Ooo.
        Debilami to jestesci Wy.
        Dlatego nie rozumiecie tych programów.
        I tyle
        • Gość: Michał Piekny pokaz "kultury" fanów ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 21:19
          Oczywiście jedyną odpowiedzią sa epitety !
          Jakoś lubię Fedorowicza, ale tych dwóch facetów nie trawię. Na siłę wymyślają
          dowcipy i na kilometr widać, że robią to TYLKO dla pieniędzy. to taki
          Big Brother dla pseudointeligentów !
          • Gość: Kama MdM IP: 149.156.213.* 08.05.02, 18:54
            To jeden z najlepszych programow satyryczno-rozrywkowo-gadanych. Trzeba
            niestety miec dystans do siebie i czuc ten rodzaj humoru. Jednych smieszy Benny
            Hill, innycch Fedorowicz, innych MdM.
            Pana Fedorowicza rowniez bardzo lubie, ale to Fedorowicz wlasnie zostal uznany
            w badaniach za najmniej symapatyczna osobe mediow. Ciekawostka nie?
      • Gość: KOLIBER Re: MANN i MATERNA - dno odpadło ! IP: 149.156.12.* 19.05.02, 00:29

> Zawsze dziwiłem się ludziom, którzy ogladali te żałosne wypociny. Śmiać się
        > mozna było tylko z głupoty widzów tego "rozrywkowego" programu !
        To był program nie tylko rozrywkowy, były też wywiady, występy estradowe, program ewoluował.
        Oczywiscie były lepsze i gorsze, ale szanowni krytykanci tego nie zauważają.
        Można oczywiscie tych programów nie lubić, lecz nikt nie zaprzeczy, że Wojciech Mann ma niezwykła
        wiedzę (np. muzyczną) i inteligencję i że jest OSOBOWOSCIĄ RADIOWĄ I TELEWIZYJNĄ.
    • Gość: greg36 Re: MANN vs MATERNA - który głupszy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 18:34
      Gość portalu: dark napisał(a):

> Jak pomyśle że telewizja płaciła tym idiotom cos ok 1 miliarda starych złotych
      > za 1 progiam MDM to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera i nie dziwie sie że
      > resztka ludzi przyzwoitych przestaje płacić abonament...
      > A co do pytania uważam że Materna jest o wiele mądrzejszy niż Mann - słyszałem
      >
      > go solo w poważnym wywiadzie; nie wiem czemu w skojarzeniu z panem Wojtkiem
      > wydaje sie byc jego głupszym bratem. co sądzicie?

Skoro TVP placi takie pieniadze napewno wie co robi!!!
      A skoro nie rozumiecie MDM-ow polecam kazdego dnia ; Pr.1 godz.19.00 (mam
      nadzieje,ze zrozumiecie)...
      Pozdrawiam reszte
      • Gość: dark Re: MANN vs MATERNA - który głupszy? IP: 217.98.124.* 07.05.02, 19:49
        Niestety nie moge zmienić zdania na temat MDM-u i innych programów tych
        panów ...szkoda mi tych którzy uważają że są to programy na jakimkolwiek
        poziomie(jeżeli chodzi o prowadzenie, styl i sposób prezentacji). Chłopaki
        zrobili kasę puszczając oko do głąbów i baranów przed telewizorami którzy
        uważaja że są inteligentni bo zauważyli to przymrużone oko . Ha ha
        P.S. na widowni oczywiscie klaka składająca sie z wycieczek małolatów..
        • Gość: do darka Re: MANN vs MATERNA - który głupszy? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 21:31
          Masz prawo nie lubić , ale pozwól innym lubić , a nie krytykuj jadowicie ich
          inteligencji. Twoja wypowiedż obnaża całe pokłady nietolerancji i zadufania.Jak
          ktoś się nie zgadza to...dno.Tak lubisz dyskutować?
    • Gość: Presley Re: MANN vs MATERNA - który głupszy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 01:18
      To sa qrwa najlepsi goscie pod sloncem.
      • Gość: Jolka Re: MANN vs MATERNA - który głupszy? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 20:08
        O qrwa nie rozśmieszaj mnie bo ze śmiechu zajadów dostanę,ta baryła z tym
        cieniasem i te ich przynudzania,a dalej qrwa na emeryture a nie po tv się
        plątać,już na łbach pajęczynę mają,a ten gruby i tak niedługo zawału dostanie
        bo ledwo zipie.
        • Gość: Pradera PRZYBORA CZY WASSOWSKI - który głupszy? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.05.02, 22:20
          Pewnie jakby w latach 60 był internet to nasi forumowi 'inteligenci' by sie o
          cos takiego pytali...
          • Gość: Michał PRADERA to SUPER-YNTELYGEND !! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 22:37
            Zrozum "inteligencie", że on nazywa się Wasowski, a nie Wassowski !
            Zrozum też, że istnieja oryginał ( stare kabarety ) i nędzna imitacja ( Mann z
            Materną ).
            Zrozum, że chałtura jest stara jak świat.
            Każdy może robić głupie miny i opowiadać nieśmieszne dowcipy.
            Ale płacenie za to ciężkie pieniądze panom M. i M. jest już grubą przesadą !
            • Gość: koliber Do Michała IP: 149.156.12.* 19.05.02, 00:24
              Możesz Panów nie lubić, lecz Ty chyba Michale ich po prosty nie rozumiesz.
              No ale dla Ciebie lepszy jest Daniec.
              Poza tym to nie tylko kabaret lecz także widowisko telewizyjne.
              Coż, nie każdy musi mieć wysokie IQ jak Ty czy Jolka, ale to Wasz problem i nie dzielcie się nim.
              • Gość: Michał Do kolibra IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 08:00
                Po pierwsze : nigdy nie zarzuciłem obu Panom głupoty, tylko widzom jednego, ich
                wspólnego programu !
                Po drugie : jeżeli nazywasz się Mann lub Materna, to podpisz się, a nie udawaj
                sympatycznego ptaka o bardzo małym móżdżku !
                Po trzecie : Mann jest dobrym dziennikarzem radiowym i to powinno w zupełności
                wystarczyć
                Po czwarte : nie wmawiaj mojej skromnej osobie, co oglądam
                • Gość: koliber Re: Do kolibra IP: 149.156.12.* 19.05.02, 08:19
                  POZWOLILEM SOBIE SKRESLIC UWAG PARE
                  > Po pierwsze : nigdy nie zarzuciłem obu Panom głupoty, tylko widzom jednego, ich
                  > wspólnego programu !
                  Wiec posrednio i w kontekscie wypowiedzi osobnikow typu BUC zarzuciles. Jesli
                  ktos robi program dla idiotow to tez jest idiota, albo niezwykle inteligentny.
                  > Po drugie : jeżeli nazywasz się Mann lub Materna, to podpisz się, a nie udawaj
                  > sympatycznego ptaka o bardzo małym móżdżku !
                  Niestety nie nazywam sie Mann, a Materna nie chcialbym byc.
                  > Po trzecie : Mann jest dobrym dziennikarzem radiowym i to powinno w zupełności
                  > wystarczyć
                  Tu wreszcie zgoda. Ale moim zdaniem jest tez osobowoscia telewizyjna. Mozna nie
                  lubic jego programow (rzecz gustu) lecz nie mozna mowic, ze sa glupie i dla
                  glupich.
                  > Po czwarte : nie wmawiaj mojej skromnej osobie, co oglądam
                  To byla tylko metafora.
                  • Gość: Michał Do kolibra II IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 12:46
                    No dobra !
                    Przesadziłem z tą głupotą widzów Manna i Materny.
                    Ale program jest moim zdaniem chałturą.
                    A "Ich Troje" kiedyś w "Szansie na sukces" występowali i pan Mann radośnie z
                    nimi gadał. Ci ludzie z tego zespołu są bardzo inteligentni, a grają taką
                    muzykę, która się dobrze sprzedaje. Sami mówią, że nie ma ona specjalnej
                    wartości i cenię ich za szczerosć oraz dystans wobec siebie.
                    • Gość: koliber Re: Do kolibra II IP: 149.156.12.* 20.05.02, 10:50
                      No dobra.
                      Mann też czasem chałturzy, prowadząc szansę na sukces z takimi "artystami" jak: Ich troje, tercet
                      Egzotyczny, Stachursky. Ale nie on wybiera wykonawców do tego programu.
                      Proszę tylko nie porównywać Inteligencji Ich Troje i Manna.
                      Michał Wisniewski jest absolutnym kretynem, co udowadnia jego wygląd i co udowodnił Skiba na
                      uroczystosci wręczania fryderyków. Ale jest sprytnym kretynem, wykorzystuje to, że jego słuchacze są
                      jeszcze większymi kretynami, bezgusciami itp. Poza tym targetuje produkt, co masowe nie musi byc
                      dobre (to tak jak smolar i Laskowski w 3)
                      • Gość: Michał NIE PRZESADZAJ ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 11:02
                        Obrażasz się za krytykę fanów Manna, a sam obrażasz "Ich troje" !
                        Ja nie luvbię ich muzyki, ale nie uważam ich za kretynów.
                        Po całej tej głupiej dyskusji doszedłem do wniosku, że każdy niech ma, co lubi,
                        a rzucanie błotem jest bez sensu !
                        • Gość: koliber Re: NIE PRZESADZAJ ! IP: 149.156.12.* 20.05.02, 14:30
                          Dyskusja glupia, bo glupi temat: vide pierwszy post.

> Obrażasz się za krytykę fanów Manna, a sam obrażasz "Ich troje" !
                          > Ja nie luvbię ich muzyki, ale nie uważam ich za kretynów.
                          Moze i kretynami nie sa lecz prezentuja kretynska muzyke,a sa sprytni bo robia
                          kase.
                          > Po całej tej głupiej dyskusji doszedłem do wniosku, że każdy niech ma, co lubi,
                          > a rzucanie błotem jest bez sensu !
                          Zgoda, byle nikt nikomu nie narzucal sluchania Ich Troje (ale ich szczesliwie w 3
                          jeszcze nie ma).
                          De gustibus.
                          • Gość: wściekła Re: NIE PRZESADZAJ ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:54
                            Gruby i chudy powinni zaprosić ich troje na bezludną wyspę , tratwa powinna
                            posłużyć do rozpalenia domowego ogniska i niech wszyscy żyją tam sobie długo i
                            szczęśliwie.
                            • Gość: koliber Re: NIE PRZESADZAJ ! IP: 149.156.12.* 20.05.02, 22:30

> Gruby i chudy powinni zaprosić ich troje na bezludną wyspę , tratwa powinna
                              > posłużyć do rozpalenia domowego ogniska i niech wszyscy żyją tam sobie długo i
                              > szczęśliwie.

Z wscieklosci zjadla sobie mozg jesli porownujesz Manna i Materne do Ich Troje.
                              MANN gra trudniai niepopularna ale znakomita muzyke.
                              A ze czsem chalturzy, coz nikt nie jest bez wad.
                              • Gość: wściekła Re: NIE PRZESADZAJ ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:20
                                Nie porównuję ich tylko nie lubię,dlatego chcę ich wysłać daleko.
                                • gregory7 koliber kocha Manna ! 21.05.02, 22:42
                                  Zrozum, że muzyka to zabawa, a ty w całym wątku zachowujesz się tak, jakbyś
                                  chciał wszystkich zabić !
                                  • Gość: koliber Re: koliber kocha Manna ! IP: 149.156.12.* 22.05.02, 14:29
                                    Muzyka to zabwa i sztuka stąd moje podejscie emocjonalne.
                                    Kilka osob chciałbyn wyeliminować z radia (chociaż publicznego, chociaż 3): Ich troje, Shakiry (ją co
                                    najwyżej mógłbym ...., tylko do tego sie nadaje, ale nie dalibóg nie spiewa, Brytney etc, boys i girls
                                    bandy).
                                    Chciałbym też usunąc z radia Smolara i Laskowskiego.
                                    Pewnych rzeczy nie lubie,ale toleruję. Lecz dla szkodliwej i chałowatej szmiry utrwalającej
                                    najprymitywniejsze gusty jestem bezlitosny. NIE MA TOTERANCJI. Ubiór, styl bycia i teledyski Briteny
                                    Spears dla małolatów są niezwykle szkodliwe.
        • Gość: Kaziuk Re: MANN vs MATERNA - który głupszy? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 08:48
          Gość portalu: Jolka napisał(a):

> O qrwa nie rozśmieszaj mnie bo ze śmiechu zajadów dostanę,ta baryła z tym
          > cieniasem i te ich przynudzania,a dalej qrwa na emeryture a nie po tv się
          > plątać,już na łbach pajęczynę mają,a ten gruby i tak niedługo zawału dostanie
          > bo ledwo zipie.

Ty dziewczynko, to musialas chyba komus to dyktowac.
          • Gość: Jolka Re: MANN vs MATERNA - który głupszy? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:21
            Kaziuk no co ty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka