Dodaj do ulubionych

ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA

IP: *.polkos.com.pl 28.08.01, 12:59
Przecież ta dziewczyna jest beznadziejna - Karolina przy niej to chodzaca
inteligencja
Obserwuj wątek
    • Gość: centor Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.pkobp.pl 28.08.01, 14:10
      Gość portalu: kinia napisał(a):

> Przecież ta dziewczyna jest beznadziejna - Karolina przy niej to chodzaca
      > inteligencja

Nie zgadzam się z tobą. Ala to super dziewczyna i w dodatku katoliczka.
      • Gość: Anita Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.chello.pl 28.08.01, 14:23
        Pewnie, że super dziewczyna i w dodatku chodzi na super czadowe imprezki, taki
        czad, że w ogóle super, no po prostu czadowo imprezkowe super!!! Może oprócz
        takich tekstów będzie miała coś jeszcze do powiedzenia.
        Jedną Alicję-katoliczkę mieliśmy, no to teraz jest druga. Już na samym początku
        zabrała się za pokazywanie zdjęć z chrztów i komunii swoich, swojej siostry i
        reszty rodzinki. Jeśli przez to chce zdobyć zwolenników, to jednego już ma(nie
        mnie, mojego przedmówcę). Moim zdaniem, o tym czy ktoś jest naprawdę wierzący
        nie świadczy ilość zdjęć z uroczystości kościelnych w jego rodzinnym albumie.
      • Gość: kinia Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.polkos.com.pl 28.08.01, 14:37
        Wydaje mi się, że prawdziwy katolik nie odważyłby się wziąć udziału w takim
        programie - przecież to grzech
        • Gość: peter Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: 213.158.197.* 28.08.01, 15:12
          A Internet - to też grzech?

Gość portalu: kinia napisał(a):

> Wydaje mi się, że prawdziwy katolik nie odważyłby się wziąć udziału w takim
          > programie - przecież to grzech

• Gość: wrusha Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.punkt.pl 29.08.01, 15:26
            grzech! te słowa i nieodpowiednie strony.grzech i rozpusta!!!:))
            a powracając do Alicji-to nieco (przynajmniej) inteligentniejszej blondyki nie
            było.ale wtedy o czym pisać...widziałam ją wczoraj- imprezki,super,
            bombowo,czad, w ogóle i do tego ewentualnie się, byłam,ja..ale to cieszy- można
            się dowartościować:)
            • Gość: kinia Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: *.polkos.com.pl 30.08.01, 09:39
              Co racja to racja. Przy niej czję się jak Einstein
              • Gość: darek Re: ALICJA BLONDWŁOSA IDIOTKA IP: 192.168.1.* / 213.17.161.* 30.08.01, 11:03
                dajcie spokój dziewczynie,

ten program to dla niej i wielu innych "deal zycia"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka