Dodaj do ulubionych

gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....?

IP: *.pl 07.05.02, 15:19
gdzie jest pan_laga któremu w końcu wyskrobałem ten post o harnasiu,
gdzie jest też poyeb który zaczął się wtapiać w to forum...vwdoka który bywa
ale na A-Moto
gdzie są te osoby które dla mnie były nieodłączną częścią tego forum...?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • milusia_ Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? 07.05.02, 15:22
      Gość portalu: steryd napisał(a):

> gdzie jest pan_laga któremu w końcu wyskrobałem ten post o harnasiu,
      > gdzie jest też poyeb który zaczął się wtapiać w to forum...vwdoka który bywa
      > ale na A-Moto
      > gdzie są te osoby które dla mnie były nieodłączną częścią tego forum...?
      >
      > pozdrawiam

Jestem, steryd :-D
      Ostatnio mniej mam czasu, by rozpisywać się przy każdym
      wątku. Dziś troszkę nadrobiłam :-)))

• vwdoka Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? 07.05.02, 15:26
        milusia_ napisał(a):

> Gość portalu: steryd napisał(a):
        >
        > > gdzie jest pan_laga któremu w końcu wyskrobałem ten post o harnasiu,
        > > gdzie jest też poyeb który zaczął się wtapiać w to forum...vwdoka który by
        > wa
        > > ale na A-Moto
        > > gdzie są te osoby które dla mnie były nieodłączną częścią tego forum...?
        > >
        > > pozdrawiam
        >
        >
        > Jestem, steryd :-D
        > Ostatnio mniej mam czasu, by rozpisywać się przy każdym
        > wątku. Dziś troszkę nadrobiłam :-)))
        >

Jezdem, jezdem...
        vwdoka
        :-)))
    • siano01 Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? 07.05.02, 15:47
      Melduję się! :))

Faktycznie, mało mnie ostatnio, ale mam usprawiedliwienie... Właśnie kończę
      pisać magisterkę, praktycznie to ostatni szlif, ale promotor mnie goni (tyran
      jeden) poprawiać każe i w ogóle strasznie się muszę uwijać... ;))) Na szczęście
      to jeszcze najwyżej tydzień potrwa i będzie chwila oddechu... heh

Ale "popełniam" od czasu do czasu jakiś post ;) więc nie jest tak źle...

Serdecznie pozdrawiam!!! :))))
      siano
      • Gość: in Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 18:47
        siano01 napisał(a):

> Melduję się! :))
        >
        > Faktycznie, mało mnie ostatnio, ale mam usprawiedliwienie... Właśnie kończę
        > pisać magisterkę, praktycznie to ostatni szlif, ale promotor mnie goni (tyran
        > jeden) poprawiać każe i w ogóle strasznie się muszę uwijać... ;))) Na szczęście
        >
        > to jeszcze najwyżej tydzień potrwa i będzie chwila oddechu... heh
        >
        > Ale "popełniam" od czasu do czasu jakiś post ;) więc nie jest tak źle...
        >
        > Serdecznie pozdrawiam!!! :))))
        > siano

Hej Siano,

Czy to znaczy, że bronisz się za tydzień? Czy tylko kończysz pisać? Jeżeli Twoja
        obrona jest 14 maja to trzymaj się, bo moja też.
        Pozdrawaim in

• siano01 Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? 07.05.02, 19:13
          Gość portalu: in napisał(a):

> Czy to znaczy, że bronisz się za tydzień? Czy tylko kończysz pisać? Jeżeli Twoj
          > a obrona jest 14 maja to trzymaj się, bo moja też.

Heja in!

Nie, nie bronię się za tydzień - prawdopodobnie pod koniec maja... Ale w ciagu
          tygodnia muszę pracę wypucować ;).

Pozdrawiam serdecznie i... niech Ci komisja lekką będzie ;))))
          siano
    • Gość: steryd miło mi :) IP: *.pl 07.05.02, 16:08
      a już się bałem że po fali ordynarnych i głupich postów forum BBB
      odstawiliście na czas nieokreślony...

pozdrawiam
      p.s. sorry za "wywoływanie do tablicy" :)
      ale ostatnio częściej tu zaglądam, a ku mojemu zdziwieniu "stara gwardia"
      rzadziej...
    • Gość: ziemek Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.02, 18:26
      siemka . co prawda nie zaliczam siebie do żadnej gwardii , a tym bardziej
      starej , niemniej jednak kilka postów tu naskrobałem . ostatni jakiś miesiąc
      temu , przyczyna jest prosta - co tu dużo mówić , jak nie ma o czym gadać :)

program jest tak straszliwie i przeraźliwie nudny , że naprawdę nie ma sensu go
      ani oglądać , ani tym bardziej komentować . w porównaniu z BAR`em polsratu ,
      BBB to kawał wielkiego szitu ... jeśli do 4 edycji nie dadzą więcej
      młodzieży , tylko znowu jakichś nijakich , sfrustrowanych , zawistnych i
      bezdennie głupich ludzików po 40 ce to to będzie już absolutna klapa .( nic nie
      mam do ludzi po 40 ce , ale naprawdę BAR jest o niebo lepszy , bo ludzie w
      wieku 20-30 lat potrafią jeszcze wykrzesać z siebie humor , prawdziwą
      spontaniczność i pozytywne emocje )

no to tyle , trzymajta się ludzie , jak w 4 edycji będzie ktoś pokroju Kena ,
      to ja tu pewnie jeszcze zajrzę , żeby się na nim trochę powyżywać , he he :)

jakby co , to zaglądam ( podobnie jak vwdoka ) na forum auto-moto, fajniejsze

wasz ziemek
      • Gość: steryd Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? IP: *.pl 07.05.02, 19:18
        ja też prawie nie oglądam...tylko czasem sprzeczam się/rozmawiam na forum :)

a czwartej edycji to już chyba nie będzie bo moim zdaniem to nawet trzeciej nie
        powinno być...a nawet drugiej...
        jeśli będzie BB IV to będzie to jedynie świadczyć o naszej(mówię ogólnie, a
        szczególnie o tych dzięki którym ta cała wioska się jeszcze kręci i zbija kasę)
        nieskończonej głupocie...niestety

Amerykanie choć głupi to nawet pierwsza edycja się szybko skończyła i True Man
        Show nie wypaliło...
        Niemcy po trzeciej skapitulowali... w innych krajach się nie orientuję...
        IV edycja dobitnie świadczyła by o naszym wykolejeniu...

pozdrawiam
        p.s. A-M też się nudne robi...
    • Gość: Metaxa Re: Metaxa sie melduje :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 00:42
      Uff.. usłyszałam wołanie i przybiegłam, żeby sie zameldować.. Udzielmy się
      troche mniej, bo mało się dzieje w programie.. Osoby kontrowersyjne, które
      prowokowały do najgorętszych sporów juz dawno poszły out, a ci co zostali mają
      obsmarowane tyłki już dawno... ;)))

Ale oczywiście, że nie zanidbam forum, szczególnie, że finał coraz bliżej :)

P.S. Jak wam sie podobała dzisiejsza bitwa na palach? Matko, az mi serce
      zamarło... Czułam przez ekran strach Magdy i Harnasia.. Ostra jazda.. I
      natychmiast postarałam się wyobrazić sobie jak do tej konkurencji podeszłaby
      Zouza... albo Barbi ;))))
      • Gość: zip Re: Metaxa sie melduje :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 00:47
        Gość portalu: Metaxa napisał(a):

I
        > natychmiast postarałam się wyobrazić sobie jak do tej konkurencji podeszłaby
        > Zouza... albo Barbi ;))))
        ...
        Zouzy by nie wpuścili. Pal równiez ma swoją wytrzymałość.
        zip

• Gość: Metaxa Re: Metaxa sie melduje :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 22:17
          Gość portalu: zip napisał(a):

> Gość portalu: Metaxa napisał(a):
          >
          > I
          > > natychmiast postarałam się wyobrazić sobie jak do tej konkurencji podeszła
          > by
          > > Zouza... albo Barbi ;))))
          > ...
          > Zouzy by nie wpuścili. Pal równiez ma swoją wytrzymałość.
          > zip
          >

No właśnie... oczami wyobraźni zobaczyłam jak Zouza krok po kroku wbija te pale
          w ziemię, aż wystaje tylko jakieś 10 cm... ;))))))
          • Gość: zip Re: Metaxa sie melduje :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 03:01
            Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> No właśnie... oczami wyobraźni zobaczyłam jak Zouza krok po kroku wbija te pale
            >
            > w ziemię, aż wystaje tylko jakieś 10 cm... ;))))))
            ...
            Ty też? :)))
            zip
    • Gość: A Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? IP: *.acn.waw.pl 09.05.02, 00:35
      z lekkim opoznieniem;))) ale melduje swoja obecnosc!:)))
      do zobaczenia jutro:)
      pozdrawiam:)))))))))))
      • Gość: Margaret Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.05.02, 00:41
        O mnie się nikt nie pyta ;)))
        to sie nie odzywam...
        no..
        prawie ;))))
        • siano01 Gdzie jest siano, metaxa, A, milusia, Margaret...? 09.05.02, 00:52
          Gość portalu: Margaret napisał(a):

> O mnie się nikt nie pyta ;)))
          > to sie nie odzywam...
          > no..
          > prawie ;))))

Odkąd szlag trafił niejaki FCPI "Pavulon" stałaś się mało aktywna. Może stąd to
          przeoczenie? Ale fakt, Margaret należy również zawezwać do aktywniejszego udziału
          w forum! ;)

Pozdrawiam
          siano
        • poyeb Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? 09.05.02, 11:24
          Gość portalu: Margaret napisał(a):

> O mnie się nikt nie pyta ;)))

DEAR MARGARET, POYEB O TOBIE ZAWSZE PAMIĘTA! I CHOĆ MOJE SERDUSZKO JEST JUŻ
          ZAJĘTE TO NA FIGLE W ŁÓŻKU DAM SIĘ NAMÓWIĆ:)
      • siano01 Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? 09.05.02, 18:13
        Gość portalu: A napisał(a):

> z lekkim opoznieniem;))) ale melduje swoja obecnosc!:)))

Najwyższy czas żebyś się meldowała! ;) Bo kurcze już myśleliśmy że się na nas
        wszystkich obraziłaś ;)))

siano

• poyeb Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? 09.05.02, 10:53
      MORDA STERYD, STARY OBESRAŃCU! JAK SŁUSZNIE ZAUWAŻYŁEŚ, WTAPIAM SIĘ W TO FORUM,
      A SZCZEGÓLNIE W ŻEŃSKĄ JEGO CZĘŚĆ:) WSZYSTKIE PIĘKNOŚCI NA TYM FORUM SĄ MOJE! A
      PASKUDY NALEŻĄ DO ROZLAZŁYCH NUDZIARZY, NIE WYMIENIAJĄC Z NICKA.
      CHOĆ NIE BARDZO CIĘ KOJARZĘ, NIE PRZYPOMINAM SOBIE, ŻEBYŚ MNIE KIEDYKOLWIEK
      WKURWIŁ, WIĘC CHYBA POZWOLISZ, ŻE POZDROWIĘ CIĘ SERDECZNIE I POŻYCZĘ MIŁEGO
      DNIA?
      • Gość: jacko Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 11:33
        Czytam te wasze posty i wydaje mi się , że to grono wzajemnej adoracji zaczyna
        przypominać już jakieś Koło Kombatanckie wspominające stare dobre czasy.
        Jest tyle innych ciekawych tematów na innych stronach forum , spotkajcie się na
        nich.
      • Gość: steryd Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? IP: *.pl 09.05.02, 13:10
        poyeb napisał(a):

> CHOĆ NIE BARDZO CIĘ KOJARZĘ, NIE PRZYPOMINAM SOBIE, ŻEBYŚ MNIE KIEDYKOLWIEK
        > WKURWIŁ, WIĘC CHYBA POZWOLISZ, ŻE POZDROWIĘ CIĘ SERDECZNIE I POŻYCZĘ MIŁEGO
        > DNIA?

też nie przebierałem w słowach(do pewnego momentu, by być lepiej zrozumiany
        przez "większość", która nie zawsze ma rację), a używanie wulgaryzmów może byc
        równie ciekawe jak wydumane pseudo mądrości dla "większości"...

też pozdrawiam :)
        p.s. nie rażą mnie przekleństwa ale wyzbyłem się ich i wole używać eufemizmów
        by moi adwersarze nie mieli kolejnego powodu do sprowadzania dyskusji na inny
        tor
        • vwdoka Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? 09.05.02, 18:03

> poyeb napisał(a):
          >
          > > CHOĆ NIE BARDZO CIĘ KOJARZĘ, NIE PRZYPOMINAM SOBIE, ŻEBYŚ MNIE KIEDYKOLWIE
          > K
          > > WKURWIŁ, WIĘC CHYBA POZWOLISZ, ŻE POZDROWIĘ CIĘ SERDECZNIE I POŻYCZĘ MIŁEG
          > O
          > > DNIA?
          >
          > też nie przebierałem w słowach(do pewnego momentu, by być lepiej zrozumiany
          > przez "większość", która nie zawsze ma rację), a używanie wulgaryzmów może byc
          > równie ciekawe jak wydumane pseudo mądrości dla "większości"...
          >
          > też pozdrawiam :)
          > p.s. nie rażą mnie przekleństwa ale wyzbyłem się ich i wole używać eufemizmów

Hehe, to fakt,

Pozdrawiam serdecznie,
          vwdoka
          • Gość: steryd Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? IP: *.pl 09.05.02, 22:20
            vwdoka napisał(a):

> Hehe, to fakt,
            >
            > Pozdrawiam serdecznie,
            > vwdoka

:) wtedy emocje wzięły górę (i niestety nie moge zagwarantować że nigdy więcej
            tak się nie zdarzy bo krewki ze mnie gość :) )

również pozdrawiam :)
            • vwdoka Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? 10.05.02, 11:54

> vwdoka napisał(a):
              >
              > > Hehe, to fakt,
              > >
              > > Pozdrawiam serdecznie,
              > > vwdoka
              >
              >
              > :) wtedy emocje wzięły górę (i niestety nie moge zagwarantować że nigdy więcej
              > tak się nie zdarzy bo krewki ze mnie gość :) )
              >
              > również pozdrawiam :)

Każdemu się zdarza sterydzie, "zmęczenie materiału" ;-P

Pozdrawiam serdecznie,
              vwdoka
        • Gość: Sachmet Re: gdzie jest siano, metaxa, A, milusia.....? IP: *.chello.pl 09.05.02, 18:11
          Heheh, steryd - jesteś kochany!
          :)))))

pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka