Gość: la_ki IP: *.met.pl 28.11.04, 01:25 No i dlaczego odpadł opalony?Z kogo teraz będziemy się śmiać?Przecież on był lepszy od Tomali i Alicji Walczak razem wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fka1 Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 01:28 o nie, to odpadl Tombo???? coz za tragedia!!!! kto teraz bedzie rozrywki dostarczal...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 07:46 ...i co ten producent narobil? nie ma za grosz wyczucia. kiedy wczoraj ogladalam popis krasomowstwa tombo, jego talent plastyczny, kiedy mowil o glebokim patriotyzmie w "ostanim mohikaninie", kiedy mowil ze lubi czytac lektury szkolne np. "anie z zielonego wzgorza", o tym ze lubi teatr ale jeszcze nie byl w tym roku az mi serce roslo:) tylko nasunela mi sie taka mysl: czyzby tombo byl prawiczkiem?? kiedy rozmawial z ewelina i karolina uznal, ze na zeglarza to to samo co na jezdzca. daje sobie palec uciac, ze mowil ze lubi pozycje w ktorej kobieta przejmuje inicjatywe. jak on to sobie wyobraza w pozycji ktora nam opisal i tak wspaniale narysowal szybka, prosta, celna kreska? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 16:07 Ehhh, jestem niepocieszona wypadem Tombo. Miałam nadzieję, że zastąpi mi choć w ułamku procenta Tego_Naj, ale nie zdążyłam się nacieszyć jego krasomówstwem, inteligencją, wdziękiem i urodą. Pupy też nie pokazał. :(((( Głęboko wierzę, że ma mnóstwo zalet dodatnich, tylko nie dane mu było nam je zaprezentować. A ten taniec, który zobaczyłam we fragmencie to cudeńko!! Seks emanował z Tombo tak, że chciałam natychmiast wsiadać w pociąg i pomykać do Wrocławia. Co za facet! Przecież samiec nie musi być inteligentny, zresztą sama Karolina niegdyś oświadczyła, że liczy się przede wszystkim wygląd wizualny, a teraz nagle wymaga od chłopaka niewiadomo czego. A on chciał do ZOO, bo ona lubi zwierzęta, kolację dla niej zrobił, kwiaty i misia dał, a panna nosem kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:04 Szkoda, ze Tombo odpadl.Ten porszak pasowal do niego, jak do zadnego innego barowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 17:12 Gość portalu: tiptop napisał(a): Ten porszak pasowal do niego Jasne,że pasował.Jakby jeszcze tapicerkę obszył wściekle różowym futerkiem,to i Karolina kolorystycznie pasowałaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:18 Wlasnie, jak by mial porszaka, moglby jeszcze rwac na samochod.TO by mial jeden sposob wiecej.Nalezal sie porszak TOmbo bez dwoch zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 20:23 zrobmy zrzute na porsche dla Tomba ;))) ja chce byc skarbnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 21:26 ruda_szczurka napisała: > ja chce byc skarbnikiem! Dlaczego ty? Ja też chcę być skarbnikiem.Please. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 21:27 Funkcja skarbnika jest zastrzeżona dla opiekuna forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:41 o nie skarbnik musi byc czlowiekiem statecznym zeby kasy nie przepuscil na duperele. wobec tego skarbnikiem bede ja. kasztanowa i la_ki postawilam w tym poscie konkretne pytanie. mlodzi jestescie, techniki nowe poznajecie wiec prosze mi wytlumaczyc co tombo mial na mysli. tylko bez ekwilibrystyk bo ja juz nie dam rady:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 21:53 Gość portalu: telewidzka napisał(a): prosze mi wytlumaczyc co tombo mial na mysli Wydaje mi się,że tombo po prostu miał na myśli baletnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 22:04 obawiam sie, ze mysli Tombo sa dla mnie enigma;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 22:06 mmpm napisał: > Funkcja skarbnika jest zastrzeżona dla opiekuna forum. Bzdura! Pomysl byl moj i ja bede skarbnikiem! Opiekun forum moze sie opiekowac skarbnikiem - bodygardowac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 22:22 ruda_szczurka napisała: Pomysl byl moj i ja bede skarbnikiem Oczywiście,że pomysł był twój.Moja propozycja jest następująca: Z lewej strony wklejamy zdjęcie męskich genitaliów/koniecznie czarnych/.Klikamy na ten zbożny cel w fallusa.Mmpm pozostawiamy pajacyka,którego mamy po prawej stronie.Myślę,że tak będzie sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 22:38 zgadzam sie ale trzeba wprowadzic male poprawki. Fallus posrodku a klikniecie to zwot kosztow skarbnika. Po prawej pajacyk dla bodygarda, po lewej cokolwiek - tam zbiorka na porsche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 22:52 O.K.Tylko to co będzie po lewej musi się kojarzyć,bo inaczej nikt nie bedzie robić zrzutki.Może tak tego żeglarza narysować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 06:22 to wy sobie podyskutujcie nad strona graficzna a ja juz przyjmuje pierwsze datki:)) Odpowiedz Link Zgłoś