Dodaj do ulubionych

Żeglarzu wróć

IP: *.met.pl 28.11.04, 01:25
No i dlaczego odpadł opalony?Z kogo teraz będziemy się śmiać?Przecież on był
lepszy od Tomali i Alicji Walczak razem wziętych.
Obserwuj wątek
    • fka1 Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 01:28
      o nie, to odpadl Tombo???? coz za tragedia!!!! kto teraz bedzie rozrywki
      dostarczal...:(
      • Gość: telewidzka Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 07:46
        ...i co ten producent narobil? nie ma za grosz wyczucia. kiedy wczoraj
        ogladalam popis krasomowstwa tombo, jego talent plastyczny, kiedy mowil o
        glebokim patriotyzmie w "ostanim mohikaninie", kiedy mowil ze lubi czytac
        lektury szkolne np. "anie z zielonego wzgorza", o tym ze lubi teatr ale jeszcze
        nie byl w tym roku az mi serce roslo:) tylko nasunela mi sie taka mysl: czyzby
        tombo byl prawiczkiem?? kiedy rozmawial z ewelina i karolina uznal, ze na
        zeglarza to to samo co na jezdzca. daje sobie palec uciac, ze mowil ze lubi
        pozycje w ktorej kobieta przejmuje inicjatywe. jak on to sobie wyobraza w
        pozycji ktora nam opisal i tak wspaniale narysowal szybka, prosta, celna kreska?
        • b_bb Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 16:07
          Ehhh, jestem niepocieszona wypadem Tombo. Miałam nadzieję, że zastąpi mi choć w
          ułamku procenta Tego_Naj, ale nie zdążyłam się nacieszyć jego krasomówstwem,
          inteligencją, wdziękiem i urodą. Pupy też nie pokazał. :((((
          Głęboko wierzę, że ma mnóstwo zalet dodatnich, tylko nie dane mu było nam je
          zaprezentować. A ten taniec, który zobaczyłam we fragmencie to cudeńko!! Seks
          emanował z Tombo tak, że chciałam natychmiast wsiadać w pociąg i pomykać do
          Wrocławia. Co za facet! Przecież samiec nie musi być inteligentny, zresztą sama
          Karolina niegdyś oświadczyła, że liczy się przede wszystkim wygląd wizualny, a
          teraz nagle wymaga od chłopaka niewiadomo czego. A on chciał do ZOO, bo ona lubi
          zwierzęta, kolację dla niej zrobił, kwiaty i misia dał, a panna nosem kręci.
          • Gość: tiptop Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:04
            Szkoda, ze Tombo odpadl.Ten porszak pasowal do niego, jak do zadnego innego
            barowicza.
            • Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 17:12
              Gość portalu: tiptop napisał(a):
              Ten porszak pasowal do niego
              Jasne,że pasował.Jakby jeszcze tapicerkę obszył wściekle różowym futerkiem,to i
              Karolina kolorystycznie pasowałaby.
              • Gość: tiptop Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:18
                Wlasnie, jak by mial porszaka, moglby jeszcze rwac na samochod.TO by mial jeden
                sposob wiecej.Nalezal sie porszak TOmbo bez dwoch zdan.
                • ruda_szczurka Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 20:23
                  zrobmy zrzute na porsche dla Tomba ;)))
                  ja chce byc skarbnikiem!
                  • Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 21:26
                    ruda_szczurka napisała:
                    > ja chce byc skarbnikiem!

Dlaczego ty? Ja też chcę być skarbnikiem.Please.
                    • mmpm Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 21:27
                      Funkcja skarbnika jest zastrzeżona dla opiekuna forum.
                      • Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 21:41
                        Akurat
                      • Gość: telewidzka Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:41
                        o nie skarbnik musi byc czlowiekiem statecznym zeby kasy nie przepuscil na
                        duperele. wobec tego skarbnikiem bede ja. kasztanowa i la_ki postawilam w tym
                        poscie konkretne pytanie. mlodzi jestescie, techniki nowe poznajecie wiec
                        prosze mi wytlumaczyc co tombo mial na mysli. tylko bez ekwilibrystyk bo ja juz
                        nie dam rady:))
                        • Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 21:53
                          Gość portalu: telewidzka napisał(a):
                          prosze mi wytlumaczyc co tombo mial na mysli
                          Wydaje mi się,że tombo po prostu miał na myśli baletnicę.
                        • ruda_szczurka Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 22:04
                          obawiam sie, ze mysli Tombo sa dla mnie enigma;)
                      • ruda_szczurka Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 22:06
                        mmpm napisał:

> Funkcja skarbnika jest zastrzeżona dla opiekuna forum.

Bzdura!
                        Pomysl byl moj i ja bede skarbnikiem!
                        Opiekun forum moze sie opiekowac skarbnikiem - bodygardowac ;P
                        • Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 22:22
                          ruda_szczurka napisała:
                          Pomysl byl moj i ja bede skarbnikiem

Oczywiście,że pomysł był twój.Moja propozycja jest następująca: Z lewej strony
                          wklejamy zdjęcie męskich genitaliów/koniecznie czarnych/.Klikamy na ten zbożny
                          cel w fallusa.Mmpm pozostawiamy pajacyka,którego mamy po prawej
                          stronie.Myślę,że tak będzie sprawiedliwie.
                          • ruda_szczurka Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 22:38
                            zgadzam sie ale trzeba wprowadzic male poprawki. Fallus posrodku a klikniecie
                            to zwot kosztow skarbnika. Po prawej pajacyk dla bodygarda, po lewej cokolwiek -
                            tam zbiorka na porsche.
                            • Gość: la_ki Re: Żeglarzu wróć IP: *.met.pl 28.11.04, 22:52
                              O.K.Tylko to co będzie po lewej musi się kojarzyć,bo inaczej nikt nie bedzie
                              robić zrzutki.Może tak tego żeglarza narysować?
                              • ruda_szczurka Re: Żeglarzu wróć 28.11.04, 22:54
                                moze byc zagiel ;)
                                • Gość: telewidzka Re: Żeglarzu wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 06:22
                                  to wy sobie podyskutujcie nad strona graficzna a ja juz przyjmuje pierwsze
                                  datki:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka