Gość: cukerro IP: *.chello.pl 29.11.04, 10:40 Myslalam,ze bedzie lepiej...szkoda! Zakonczenie bylo takie nudne,a myslalam,ze sie rozkreci. Lamanie nog bylo ostre! I tak uwazam,ze najlepsza ekranizacja Kinga jest "Lśnienie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksenia Re: Misery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:52 > I tak uwazam,ze najlepsza ekranizacja Kinga jest "Lśnienie" a zaraz po "Lśnieniu" Kubricka "Carrie" de Palmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Misery 29.11.04, 11:51 czy Carrie to film z Sissy Spacek? tam przerazajaca byla tylko jej matka, natomiast kulminacyjna scena balu jest dla mnie bardziej smieszna, niz straszna :/// MISERY bardzo lubie Kathy Bates jest genialna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Misery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:05 natomiast kulminacyjna scena balu jest > dla mnie bardziej smieszna, niz straszna :/// no cóż - rzecz gustu. dla mnie ta scena to jedna z lepszych scen w tym gatunku, szczególnie w połączeniu z muzyką Pino Donaggio. Odpowiedz Link Zgłoś