korni1996 21.08.09, 17:56 Hej!!! Mam pytanie do was czy czasami zdarza się wam gadać samej do siebie!!! Bo mi czasami i aż czasami boję się co może z tego wyniknąć!! Może ktoś ma taki sam problem jak ja??? Pozdrawiam ;*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: Gadanie do siebie ;P 21.08.09, 18:01 nie martw się nie jesteś jedyna ja też często gadam do siebie to nic złego po prostu czasem każdy tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Gadanie do siebie ;P 29.08.09, 12:00 Ja czesto gadam do siebie ale nigdy nie myslłam ze to cos zlego poprostu fajnie jest powiedziec cos czego nikt oprocz Ciebie nie bedzie wiedział ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kaga98 Re: Gadanie do siebie ;P 31.08.09, 16:22 Ja gadam sama do siebie tylko gdy jestem sama. Dużo osób tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Gadanie do siebie ;P 21.08.09, 18:03 jak gram w simsy, to owszem xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Gadanie do siebie ;P 21.08.09, 18:11 PEwnie, że gadam Jedyna osoba która mnie w 100% słucha Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Gadanie do siebie ;P 21.08.09, 18:21 Też mi się zdarza, ale rzadko na głos i tak czasem się sama siebie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Gadanie do siebie ;P 21.08.09, 22:05 haha ja tez do siebie gadam a moj brat zawsze "co tam zas mamroczesz" nawet sie smieje czasem do siebie jak czytam ksiazke, sms-y itp. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Gadanie do siebie ;P 26.08.09, 17:41 Zdarza mi sie i to często! Czasem ide z pokoju do kuchni i o czymś intensywnie myśle i mówie to głośno i wyraźnie i czasem moja mama mówi do mnie 'o czym ty znowu gadasz' bo najczęściej to jest kompletnie bez sensu, np ostatnio gadałam coś o Bożym Narodzeniu!!! Dlatego jak ide ulicą to najczęsciej nie myśle o czymś jakoś bardzo intensywanie bo jeszcze zaczne gadać od rzeczy i ludzie wzieli by mnie za jakoś chorą czy coś! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Gadanie do siebie ;P 26.08.09, 17:44 a mój taki jeden kolega to ma serio nieźle. Siedzi w ławce na matmie i gada coś w stylu 'aa, i to ma być tu, aa nie może jedak nie tak...yhmm aa już wiem' a potem w pewnym momęcie jak myśli że nie mówił tego na głos mówi głośno 'no zrobiłem!' a my z kumpelą w śmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Gadanie do siebie ;P 22.08.09, 09:56 Haha... ja raczej do siebie nie gadam, ale jak sobie coś śmiesznego przypomnę, to się śmieje na cały głos. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Gadanie do siebie ;P 22.08.09, 10:27 Hmm ja sama do siebie nie gadam, za to (jak już ktoś wyżej napisał) jak sobie coś śmiesznego przypomnę to się smieję w głos A jak ktoś mamrocze pod nosem to mnie szlak trafia no Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 hah ^ 22.08.09, 10:45 Hah fajny wątek xDD Ja bardzo czesto do sb gadam ! Nawet przy kompie ! Często mi sie zdarza wtedy kiedy ide do sklepu ! Raz szłam na miasto i cos tam gadalam xdd I sie wzielam odwucilam a to jakas baba sie na mnie patrzy jak na wariatke ! Haha nigdy tego nie zapomnee cala czerwona bylam... Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Gadanie do siebie ;P 22.08.09, 10:57 Nie martw się xD Ja do siebie gadam cały czas ;] I wbrew temu co ludzie mówią, to nie jest oznaka nienormalności ;] Ja często sama komentuje coś do siebie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Gadanie do siebie ;P 22.08.09, 10:59 poza tym jak zrobie cos zle to czesto ironizuje sama do siebie 'brawo karolina, ty idiotko' xD Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Gadanie do siebie ;P 22.08.09, 11:48 no zdarza mi się mówić do siebie ale zawsze jak jestem sama nigdy w czyjejś obecności,często mówię do siebie jak się czegos boje ale teraz ostatnio mi sie to nie zdarza i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Gadanie do siebie ;P 25.08.09, 16:46 heh , ja czasami . x dd ale nie w miejscach publicznych jak w szkole , w sklepie czy coś . moja koleżanka , z którą siedziałam w ławce siedziała nad zeszytem i gadała sama do sb . x D trochę to dziwaczne było . x D ja gadam do siebie na przykład , że : " zrobiłam już ( ... ) , a teraz muszę pomóc mamie " czy coś , ale tak inaczej to nie . Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Gadanie do siebie ;P 25.08.09, 16:48 mówię np. "ty debilko, co zrobiłaś?" Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Gadanie do siebie ;P 26.08.09, 17:48 Jak o czymś intensywnie myślę, to owszem, zdarza mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Gadanie do siebie ;P 26.08.09, 17:50 u mnie gadanie do siebie jest na porządku dziennym. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
shady_girl Re: Gadanie do siebie ;P 26.08.09, 17:51 fainy temat. ja często do siebie mówię,ale(na szczęście) cichonp. jak idę ul! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Jasne ! 26.08.09, 17:54 Ja też Gadam do siebie . Tyle że u mnie jest gożej bo mówę po angielsku ! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Jasne ! 26.08.09, 18:14 też tak mam. xd typu; what the fuck?! albo i don't know what to write here. xd Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Jasne ! 26.08.09, 20:25 independent_ napisał(a): > też tak mam. xd > typu; > what the fuck?! albo i don't know what to write here. xd Taak to samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
truuskaweczka Re: Gadanie do siebie ;P 26.08.09, 17:55 noo często mi się zdarza ale nie uwarzam tego za jakieś nienormalne Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Gadanie do siebie ;P 26.08.09, 17:57 mi się to zdarza dosyć często Po prostu lubię sobie czasem porozmawiać z kimś inteligentnym Odpowiedz Link Zgłoś
kana_94 Re: Gadanie do siebie ;P 26.08.09, 18:00 he nom nie jesteś jedyna ja gadam do siebie jak mam jakiś problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Gadanie do siebie ;P 26.08.09, 18:24 Jasne, że gadam sama do siebie. Nie było takiego dnia, żebym tego nie zrobiła. Nie robię tego przy ludziach, zazwyczaj gdy jestem sama. Czasami zdarza mi się spontanicznie śmiać na ulicy, kiedy przypomni mi się coś śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: codziennie. 26.08.09, 21:30 ja w myslach ze sobą gadam rzadko na głos chyba że jak zuaona gram w simsy to sie na simow dre ;P Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: codziennie. 26.08.09, 21:36 Jak oglądam jakiś mecz to zazwyczaj mi nerwy puszczają i drę się na cały głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: codziennie. 27.08.09, 08:47 jak coś oglądam to często mówie do siebie ;p a ze śmianiem też..śmieje sie sama do siebie jak mi sie coś przypomni głupiego xd albo jak czytam esy (; Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa.hudgens Re: codziennie. 27.08.09, 08:59 ja właściwie gadam sama do siebie tylko kiedy zostaję sama w domu,ale jeśli tak jest to bez przerwy gadam ,a potem mówię do siebie,że mi odbija i takie inne ale codziennie gadam do siebie w myślach ja też jak sobie przypomnę coś śmiesznego w myślach to się śmieje,np. któregoś dnia coś takiego pomyślałam i ja się przez długi czas śmiałam,a potem mama mnie woła,ja do niej idę,a potem mama się mnie pyta z czego się tak śmieje,to ja odpowiadam,że przypomniałam sobie coś śmiesznego i tak prawie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: Gadanie do siebie ;P 27.08.09, 09:07 Czasami też gadam do siebie, ale nie tak dosłownie "gadam"..Nie prowadzę rozmowy, tylko tak, zdarzy mi się coś do siebie powiedzieć Ciekawe czy ktoś zrozumiał, co ja tutaj napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Gadanie do siebie ;P 27.08.09, 12:46 heh mi też się zdarza nawet we śnie wczoraj zasnęłam na kanapie mama do mnie podchodzi a ja zaczyna coś o długopisach i ołówkach piepszyć(chyba dlatego że się szkoła zbliża) heh częściej zdarza się jak śpie i to mnie bardziej denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Gadanie do siebie ;P 27.08.09, 23:49 no pewnie ;d dzisiaj np się żaliłam się sama sobie że mi się coś z lastem.fm robi ;d i wgl fajnie tak sobie pogadac czasem ^^ ale jak nikt nie widzi XD Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Gadanie do siebie ;P 28.08.09, 20:55 Fajnie że nie jestem w tym osamotniona. I mam tak samo jak kardolina też sama siebie karce "ale ty jesteś głupia" albo "co żeś zrobiła idiotko" <lol>. Pozdrawiam ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Gadanie do siebie ;P 29.08.09, 10:43 tak, tak często tak robię. lubię porozmawiać z monitorem. przynajmniej mnie wysłucha i nie wtrąci się w połowie zdania. ; x najczęściej przy grach się zdarza coś powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: Gadanie do siebie ;P 29.08.09, 12:09 Ja często gadam do siebie a szczegulnie przeklinam No ale najczęściej gadam do siebie jak nikogo nie ma w domu i nie mam z kim gadać Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Gadanie do siebie ;P 29.08.09, 21:22 ja tez sama do siebie czasem przeklinam xDD a jak mam gadac to raczej to wyspiewuje i czesto jak mysle, ze mam gdzies pujsc albo cos zrobic to se tak spiewam np : zaraz pujde do sklepu kupie maslo i mleko xDD ja jestem ogolnie glupia xDD Odpowiedz Link Zgłoś
dream.s Re: Gadanie do siebie ;P 29.08.09, 21:33 Ja też tak mam, najczęściej jak jestem sama w domu. Np. nie wiem za co się zabrać , albo gdzie iść i mówię na głos : No i co teraz zrobisz Aniu, co ?? . To jest czasem na prawdę dziwne ... xd. Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Gadanie do siebie ;P 30.08.09, 12:39 jak jestem sama też czasem gadam do siebie ale nie traktraktuje tego jako chorobe ino się z tego śmieje też ci tak radze Odpowiedz Link Zgłoś
temrai Re: Gadanie do siebie ;P 30.08.09, 21:14 Ja bardzo często nawijam sama do siebie xDD Ale.. pff.. nie przeszkadza mi to xD Akurat, nawet lubię to robić... Piszę opowiadania, i jak czasem tak pogadam sama do siebie, to dostaję takiej weny że wow.! O.O <śmiech> Odpowiedz Link Zgłoś
lola1212 Re: Gadanie do siebie ;P 30.08.09, 21:17 ja jak jestem sama w domu to cały czas gadam sama do siebie xDD np. mowie sb na głos co teraz pojde zrobić, albo gdy np. ktos mnie wkurzyl to krzycze w poduszkee i gadam jakies glupoty do samej siebie o tym kims Odpowiedz Link Zgłoś
lola1212 Re: Gadanie do siebie ;P 30.08.09, 21:23 jeszcze kiedys mi sie taki obciach normalnie przydazyl ;pp szłam ulicą do szkoły i intensywnie myślałam i nagle przypomniała mi sie taka fajna piosenka którą słuchałam przez cały wieczór. I nagle zapominając o calym swiecie wokół zaczęłam ją sobie najpierw podśpiewywać i nie zdawałam sobie sprawy że spiewam coraz głośniej aż w końcu na cały głos ;pp i słysze za sobą jakies smiechy. nagle uprzytomniałam sobie jak wyłamm i obracam sie a tu 2 jakis przystojniaków brechta ze mnie na maxa..;p nie no co za obciach;p najszybciej jak mogłam skręciłam w inną ulicee;p xD ja to gadam do siebiee spiewam do siebiee itp.;p Odpowiedz Link Zgłoś