mmpm 08.05.02, 14:41 Bardzo proszę o trzymanie kciuków za moją Dziewczynę, która jutro zdaje maturę. Ze swej strony mogę odwdzięczyć się tym samym, gdyby ktoś potrzebował. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwa Re: TRZYMAĆ KCIUKI!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 08.05.02, 16:45 matura to bzdura .....ale trzymam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewa Re: TRZYMAĆ KCIUKI!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 16:45 Jak trzymam kciuki to nie mogę stukać w klawiaturę, ale życzę połamania cyrkla i linijki. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: TRZYMAĆ KCIUKI!!! 09.05.02, 09:40 Tylko tylu Was??? A Ona się męczy... Wobec tego jakby coś, to proszę na mnie nie liczyć! Lewa i iwa - ja się potrafię odwdzięczyć. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re: TRZYMAĆ KCIUKI!!! 09.05.02, 09:48 ......dolamczamsiedotrzrzszymaniakcukóffffff...,iwszysjiego...! ...piszeniewyrasssssnie...,bo zaczelamtrzymaccccc.! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: TRZYMAĆ KCIUKI!!! 10.05.02, 14:54 Czołem MMPM. Jak idzie Wybrance? Stara czy nowa wersja? Mój brat konserwatywny - jedzie na starej i póki co - odpukać - chwali sobie. Ja dzisiaj nie w filmowym jeno góralskim nastroju (Gaździna Maga sprawcą tego; patrz wątek: spontanioczność, a co to jest?). z góralskim pozdrowieniem - Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: TRZYMAĆ KCIUKI!!! 10.05.02, 15:05 nabialowiec napisał(a): > Czołem MMPM. > Jak idzie Wybrance? Stara czy nowa wersja? Mój brat konserwatywny - jedzie na > starej i póki co - odpukać - chwali sobie. > Ja dzisiaj nie w filmowym jeno góralskim nastroju (Gaździna Maga sprawcą tego; > patrz wątek: spontanioczność, a co to jest?). > z góralskim pozdrowieniem - Hej! > Podobno całkiem nieźle. Dziś już miała wolne - za zasługi! Nowa - to klapa. A wątek widziałem, widziałem... Jeno co taki ceper, jak ja, może powiedzieć... Ani łowiecki łu mnie nawet nie uświadcys... JEH! Pozdro. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: TRZYMAĆ KCIUKI!!! 10.05.02, 14:45 POYEB TRZYMA KCIUKI ZA TWOJĄ DUPECZKĘ, PO MATURZE PRZYŚLIJ JĄ DO POYEBA, POYEB NAUCZY JEJ WIELU CIEKAWYCH SZTUCZEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: TRZYMAĆ KCIUKI!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 16:03 i ja kciuki trzymam , zwłaszcza, że mój gazda Nabiałowiec swój paluszek tu wsciubił; a na dodatek mój szwagier też zdaje, więc połączę siły; z góralskim pozdrowieniem hej :)) a ło łowiecke sie nie martw, kazden swoją znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś