Dodaj do ulubionych

Wyzysk w bialy dzien!

29.11.04, 20:17
Skandal! oni im tam kaza piwo lac, za barem stac..jezuuu no co to ma byc?
Przeciez to gwiazdy som! Czy Madonna siedzi na zmywaku??? Albo czy Banderas
lata z taca..? A nasze gwiazdy zatyrane po uszy, 4 godziny dziennie! I
jeszcze foch kocha o utarg (cale 450zl) i zero zrozumienia dla zameczonych
popularnoscia, emocjami i obowiazkami medialnymi...
Trza jakis PIP poinformowac!
Obserwuj wątek
    • Gość: doradca Re: Wyzysk w bialy dzien! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 20:50
      I jeszcze najciekawsze przed Nimi. Zderzenie z brutalną rzeczywistością kiedy
      się okaże, że ludek debilny juz nie jest i nie zamierza nabywać towarów, które
      te jordolone gwiazdeczki8 firmuja...
      • Gość: telewidzka Re: Wyzysk w bialy dzien! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:00
        doradca powiem szczerze ze mi chyba zaczyna byc ciebie zal. nie ma w twoich
        wypowiedziach za grosz dowcipu, ironii za to jest jakas zapiekla zlosc na
        wszystko i wszystkich. to nie jest moim zdaniem podsmiewanie sie z uczestnikow
        i sytuacji barowych / co robi tu wiekszosc piszacych/ to jest odreagowywanie
        twoich wlasnych zyciowych frustracji i to odreagowywanie w sposob czesto
        ordynarny. tak jakbys im mimo wszystko zazdroscil uczestnictwa w programie:)))
        podejdz moze jednak do tego wszystkiego z lekkim przymruzeniem oka.
        • tiptop1 Re: Wyzysk w bialy dzien! 29.11.04, 21:44
          Ja uwazam, ze wypowiedzi doradcy(respekt!) sa dowcipne i ironiczne.Takie wpisy
          swiadcza o duzym dystansie do omawianych spraw.Nie raz zadziwila mnie celnosc
          uwag doradcy(respekt!).
    • Gość: telewidzka a jednak to jest mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:54
      kasztanowa chociaz po czesci zgadzam sie z twoim wpisem to jednak twierdze ze
      polsat promuje mobbing i nie jest wazne czy pracuje sie 4 czy 24 godziny. nie
      ma tez co tutaj koch powolywac sie na regulamin, ktory przeciez lamia stale
      rowniez realizatorzy. utarg? czy to wina barmanow, ze bar nie jest miejscem
      gremialnie nawiedzanym przez klientow ?:))) zachowania takie jakie ma koch
      wobec pracownikow podlegaja okreslonym przepisom prawa czy to sie podoba czy
      nie.
      • Gość: doradca mobbing a może pralnia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 20:58
        Niedługo ATM będzie musiał opublikować dane finansowe za 2004 rok i chetnie
        obejrze niektóre pozycje po tsronie kosztów...Czyzby pralnia pieniążków???
        • ed_norton Re: mobbing a może pralnia 30.11.04, 01:40
          juz teraz napisz list do gomana wiertycha czy innego josefa peara czy tam
          watermena ze chetnie dolaczysz do nastepnej komisji sledzia :) bedziesz
          zaciekle tropil sprzeniewiercow, zdrajcow i zaplute karly reakcji...
          • Gość: doradca Re: mobbing a może pralnia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 14:10
            Dziekuje za dobrą radę. Właśnie byłem w ambasadzie Północnej Koreii w Warszawie
            i taki mały z Kim Ir Senem w klapie powiedział mi, że mam się do Ciebie zgłosić
            bo ty masz odpowiednie materiały. Podobno przyjmujesz zapłatę w dolarach z
            wizerunkiem kaczora Donalda. Gratuluje znajomości tematu.
            • ed_norton Re: mobbing a może pralnia 01.12.04, 01:41
              Gość portalu: doradca napisał(a):

> Dziekuje za dobrą radę. Właśnie byłem w ambasadzie Północnej Koreii w
              Warszawie
              > i taki mały z Kim Ir Senem w klapie powiedział mi, że mam się do Ciebie
              zgłosić
              > bo ty masz odpowiednie materiały.

pomylka, to nie ja,to ten drugi

> Podobno przyjmujesz zapłatę w dolarach z
              > wizerunkiem kaczora Donalda. Gratuluje znajomości tematu.

kieposki z Ciebie doradca, nie wlasciwi ludzie Cie informuja...ja tylko w
              rublach transferowych biore, ewentualnie w wietnamskich dongach
      • ruda_szczurka Re: a jednak to jest mobbing 29.11.04, 21:05
        no chyba troche jest to wina pracownikow... Skoro 2 tygodnie temu wyrabiali
        pond tysiac zl. Skoro co ich widzac to leza na barze i dlubia w nosie lub tez
        snuja sie jak smrod po gaciach. Co rusz to ktoremus cos sie nie chce... Nie
        bedzie myc kibla, nie bedzie na zmywaku, nie pojdzie goscia zapytac czy chce
        piwo... Pamietasz 1,2 edycje? Ludzie wylazili z siebie zeby obroty utrzymac i
        nalac klientowi kolejne piwsko. Jeden nawet udawal malpe i spadl spod sufitu ;)
        POzniej zagipsowany niczym mumia zabawial tlum. Czyli mozna tak i mozna tak.....
    • tiptop1 Re: Wyzysk w bialy dzien! 29.11.04, 20:55
      A ja mysle ze pan Koch mial racje.To bardzo moralne bylo.Bo barowicze chodza w
      pracy i sie wstydza, ze taki maly utarg maja.I z tego wstydu to oni sa
      niesmiali.
      • Gość: la_ki Re: Wyzysk w bialy dzien! IP: *.met.pl 30.11.04, 00:18
        tiptop1 napisał:
        Bo barowicze chodza w
        > pracy i sie wstydza, ze taki maly utarg maja.I z tego wstydu to oni sa
        > niesmiali.

I ta nieśmiałość powoduje to,że siedzą przyspawani do stołka,albo beczki z
        piwem i nijak do klienta nie mogą podejść.Tancerka go-go nijak nie podejdzie do
        klienta ubrana w spodnie z golfem,bo nie ma tej śmiałości.Wszystko jasne.
    • caprio2 Re: barowicze sa zmeczeni 30.11.04, 11:36
      Jedni po dwóch miesiacach ,inni po dwóch tygodniach a jeszcze inni już po
      jednym wieczorku .
      A gdy się już tak porzadnie zmecza biedaki to zglaszaja akces wyjscia z
      programu.Mnie osobiscie tez by to zmeczyło....zwlaszcza wizyty w salonach
      odnowy biologicznej gdzie regularnie chadzaja się odchamic i odstresowac .Jak
      Marta na to mówi?...aha odreagowac emocje po + i -.Czterokrotne farbowanie
      wlosów z podcinaniem kanałowym tez do diaska meczące bywa.Zwlaszcza przed +i-.
      Pobyt w barze to jedno ,wielkie pasmo cierpien,wyrzeczen i
      niedogodnosci.....szczególnie gdy się patrzy na Kamila moszczacego się na
      kanapie barowej .Nawet Jarek tak się nie wiercił chociaz za lenia tam robił.

• Gość: doradca Re: barowicze sa zmeczeni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 14:12
        Gwiazdą zostaje się. Gwiazdą nikt nie rodzi się. Jednak do gwiazdorstwa tym
        zjawiskom bardzo daleko. Oj bardzo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka