czarnamajka75 07.08.12, 16:59 Krótko i n.t. problem mam z kompem- mianowicie nie odtwarza plyt cd program to 7 wgrany wmp i nie otwiera się i choć plytę włoże to niemoge odpalić - co robić?!! P.s. odtwarzacz normalny tez się zepsuł ( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Problem z kompem mam 07.08.12, 17:48 Testowałaś 1 płytę czy więcej ? Restartowałaś komputer ? Próbowałaś jakiegoś innego programu ? Odpowiedz Link
tapatik Re: Problem z kompem mam 07.08.12, 18:26 Czy ten komputer odtwarzał płyty kiedykolwiek? Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Problem z kompem mam 07.08.12, 18:41 tak odtwarzal plyty obecnie nie odtwarza testowalam rózne ,w przypływie zlości chcialam wyrzucić wmp ale sie nie da( stala częśc oprogramowania czy cuś) wgrałam jakiegoś aima aida? i płyty chodzą a ktos wie jak ustawić w tym kolejkę bo mnie się odtwarza tylko 1. a potem jeszcze raz to samo i muszę przełączyć ręcznie Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Problem z kompem mam 07.08.12, 19:16 to musisz założyć osobny wątek "jak skonfigurować program do odtwarzania płyt cd/dvd " Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Problem z kompem mam 07.08.12, 19:27 Lepszy pomysł, to zrzucić cd-ka na mp3. Dawno już tego nie robiłem, ale obsługa tego typu programu, nawet bez znajomości angielskiego to pestka. Zresztą jak 1 będzie zbyt trudny, to masz 5 kolejnych : www.google.pl/search?q=how+to+rip+cd+to+mp3&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a A do odtwarzania mp3, polecam foobar'a. Leciutki, a ma wszystko co potrzeba Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Problem z kompem mam 07.08.12, 19:29 Albo, zamiast w ogóle kaleczyć się ze zrzucaniem, chyba lepiej ściągnąć wszystko z neta i po bólu Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Problem z kompem mam 07.08.12, 19:51 Gubiś TY mow do mnie jak do hmm żółtodzioba - co mam ściągnąc z netu? Odpowiedz Link
tapatik Re: Problem z kompem mam 07.08.12, 20:25 Zacznij od ściągnięcia ciuchów z siebie. Co prawda to nie pomoże z płytami, ale od razu będzie weselej. Możesz zainstalować WinAmp - www.winamp.com - tylko, że to jest obecnie ogromny kombajn odtwarzający zarówno muzykę jak i filmy. Płyty kompaktowe też odtwarza. Alternatywą może być FooBar 2000 - www.foobar2000.org/download - ale nie jestem pewien, czy odtwarza płyty kompaktowe. W każdym bądź razie zacznij od niego, bo na pewno zabiera mniej zasobów niż WinAmp. Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Problem z kompem mam 07.08.12, 20:33 można w wyszukiwarce wpisać winamp 5.3 pl - stara ale jara i wszystko chodzi bez problemów Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: No fakt 07.08.12, 20:45 warto wracać do sprawdzonych programów, nowsze wersje zmuszają nas do zakupu nowszego sprzętu lub osprzętu ) Odpowiedz Link