IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:47
Ania, oczywiscie.
Sliczna, sliczna dziewczyna, tylko zawsze zle ubrana i uczesana.
Ciuchy ukrywaja nienajgorsza sylwetke, a podkreslaja niewielkie wady, ktore
przez to staja sie wyolbrzymione.
I to nie tylko w mjm, ale w innych programach tez.
Nie te kolory, nie te fasony.
Dlaczego???????
Obserwuj wątek
    • Gość: kilimandzaro Re: Mucha IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 29.11.04, 21:05
      Tak ostatnio była ubrana w tragiczne moherkowe coś tam,wyglądała jak pani po 40-
      stce.
      • Gość: t Zazdrośnice - odczepie się od Muchy n/txt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.11.04, 21:11
      • Gość: 40-tka Re: Mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:56
        Co znaczy pani po 40-stce?
        Sama(sam) będziesz mieć po... co wtedy napiszesz po 60-tce ? :)))
        Po co te liczby, co wiek ma do rzeczy?
        Podgadamy za ... ścia lat
        • Gość: 50-tka Re: Mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:02
          Nigdy w życiu żadnego moherka!!!!!!!!!!!
    • Gość: Miska Re: Mucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:06
      jaka nie najgorsza sylwetke?
      przeciez ona wyglada jak kloc - zero talii, i tluszcz na brzuchu
      • Gość: Stylistka Re: Mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:09
        Nie ma najgorszej, daje ci slowo. Jest tylko zle ubrana i to wszystko podkresla
        jej chlopieca sylwetke. Pozatym, tv dodaje 6 kilo.
      • Gość: kilimandzaro Re: Mucha IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 29.11.04, 21:13
        No właśnie chodzi o to ,że żle ją ubierają.Figure ma całkiem całkiem,do tego
        śliczna bużka,czego więcej trzeba?!
        • Gość: fifi Re: Mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:34
          no tak ale wydaje mi sie za Ania niestety za grosz smaku nie ma jesli chodzi o
          ciuchy zawsze jest ubrana w jakies a la sportowe wersje, a przeciez nie bedzie
          prosic styliste codziennie zanim wyjdzie z domu o porade, poprostu bidulka nie
          wychowała sie w domu gdzie smak i estetyczne wyczucie były obecne.

a faktem jest ze ładną ma buzię i najlepiej wygląda bez makijazu.
          • Gość: Navar Re: Mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:48
            Oj moim zdaniem nic jej nie brakuje,poza tym strojem czasami(jak słusznie
            zauważacie). Ale do tego jak można być z łosiem Wojewódzkim???
            Tego nie rozumiem. Bo nie wyglada a idiotkę, albo Wojewódzki poza kamerką jest
            równym gościem (ale wtedy jak być z takim dwulicowcem??) No nic. Ciasteczko z
            niej jest i tyle. Przez nią zacząłem oglądać M jak miłość:)
            • Gość: ajkija Re: Mucha IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 23:00
              Ja tam też uważam, że Musze nic nie brak. A dzisiaj w zielonej kiecy niniejszym
              przejęła puchar przechodni od Big Bombelos za bombelos. Zdrowa, krzepka i rosła
              dziewoja. No i baardzo dobrze.
              • Gość: marynia Re: Mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 01:22
                > Ja tam też uważam, że Musze nic nie brak. A dzisiaj w zielonej kiecy niniejszym
                > przejęła puchar przechodni od Big Bombelos za bombelos. Zdrowa, krzepka i rosła
                > dziewoja. No i baardzo dobrze.
                Siła dobrego o Musze można rzec, ale na pewno nie to, że jest rosła :) Jest
                średniego wzrostu, a może nawet niska...
                • Gość: Miska Re: Mucha IP: *.softpro2.pl 30.11.04, 07:48
                  ma niecale 1,60 m
                  • ariwederczi Re: Mucha 30.11.04, 12:15
                    A Chochoł niewiele wyższy od niej, też karzeł...
                • Gość: . Re: Mucha IP: *.adsl.proxad.net 14.12.04, 14:18
            • umasumak Re: Mucha 29.11.04, 23:31
              Gość portalu: Navar napisał(a):
              Ale do tego jak można być z łosiem Wojewódzkim???
              > Tego nie rozumiem. Bo nie wyglada a idiotkę, albo Wojewódzki poza kamerką
              jest
              > równym gościem (ale wtedy jak być z takim dwulicowcem??)

Nie wiem jaki jest Kuba Wojewódzki poza kamerą, ale przed kamerą jest
              rewalacyjny. Uwielbiam jego poczucie humoru. Pzdr
              • Gość: maciek do sylistki i reszty bandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 08:48
                Ja uwielbiam jej typ urody.Jest sliczna, słodka,ma fajną,apetyczna figurę.To
                tyle o Niej.

A ty stylistka i tobie podobne zostawcie swoje komentarze bo nikt nie bierze
                ich na poważnie.Jestescie zakompleksione baby,które w ładniejszych doszukuja
                sie wad.Przypuszczam, ze jestescie obleśne paszczury..mam rację?
                • irmelin Re: do sylistki i reszty bandy 30.11.04, 09:54
                  maciek..ja tam stylistki nie bronię ale pisząc takie komentarze wychodzisz na
                  takiego samego...a forum po to istnieje żeby oceniać i dyskutować...lepiej
                  przedstawiaj poważne argumenty a nie zadwaj pytań o to kto paszczur a kto nie:-
                  ))
                  co do muszycy to fakt buzie ma ładniutką, apetyczna nic jej w płucach nie
                  brak,,,jedynie lekko razi brak talii, ale to właśnie wina
                  ciuchów...ostatnia "kreacja"ta zielona faktycznie podkreśla biust ale cała
                  reszta, krój i kolor zalatywało mi ciuchami z NRD lat 80-tych...ale na imprezie
                  u chochołów wszyscy jacyś zestrojeni szczególnie nie byli;-))))
                  • Gość: efka Re: do sylistki i reszty bandy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.11.04, 10:57
                    ta zielona kiecka to bylo przegiecie, jak ja mozna bylo w cos takiego ubrac??
                    Mucha jest ladna babka ale wczoraj wygladala koszmarnie.
                    • Gość: maciek Re: do sylistki i reszty bandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:11
                      Wczoraj własnie wygladała pieknie..takaiej kobiecie pasuje nawet najgorszy
                      ciiuch-i tak zawsze wygląda swietnie.Pieknie wyglądała w ciemnodzinsowej
                      spódnicy i zółtej bluzce;-))Nie kazdej kobiecie pasuje intemnsywnie zółty kolor
                      jej tak!!!
                    • Gość: izka Re: do sylistki i reszty bandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:12
                      Wg mnie kiecka niczego sobie, ciekawa, chyba celowo zalatywała latami '80 tymi.

Tylko czy kiedyś widzieliście kogoś tak wystrojonego na studenckiej popijawie?
                      • Gość: marynia Re: do sylistki i reszty bandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:15
                        Ale Mucha, czyli serialowa Madzia studentką nie jest (przynajmniej na razie, ale
                        już wnet kaskę zorganizuje...), więc mogła sobie pozwolić na taką wystrzałową
                        kiecę...
                        • Gość: Ain Re: do sylistki i reszty bandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 19:55
                          Chyba pozazdrościła bombelosów Kindze, bo coraz częściej nosi poskoszulki na
                          ramiączkach.
              • Gość: sumakumak A ja zmieniam kanał IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 22:17
                Jak widzę tego nawiedzonego mądralę to zmieniam kanam.
                Dla mnie chochoł to typowy idiota
    • Gość: nesta_fan Re: Mucha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 08:10
      Ja wczoraj oglądałam część powtórki tego odc. i przypatrzyłam się tej sukience
      dokładnie -> wydaje mi się, że nie jest najgorsza zwłaszcza ciekawy krój
      pleców. Jeśli zaś chodzi o A. Muchę to rzeczywiście przytyła , zwłaszcza w
      talii , pamiętam ją przecież z serialu 'Matki,żony.. ' i tam była taka zgrabna.
      • Gość: Vachovsky Re: Mucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:22
        Ale tam była jeszcze w postaci larwy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka