Gość: KIRA IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:09 Czy prosisz o listę watków w które się wspisuję, po to aby je szybko odnaleźć, dopisać, parę wyzwisk itp, czyli żebyś mogł rozerwać się na tak niskim i śmiesznym poziomie, mały człowieczku???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARIK KIRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:19 A kto Ci naopowiadał, że proszę o cokolwiek? Wiesz, są ludzie nieco bardziej inteligentni od Ciebie (co może Ci się chwilowo wydać niemożliwe, ale jadnak tak jest), którzy świetnie sobie radzą w poszukiwaniach tego, co chcą znaleźć. PS. Odnajduję w Tobie skrywane dotąd pokłady masochizmu, że też Ci się chce tak obrywać... Samaa się podkładasz, głupolku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: ARIK IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:27 Słuchaj ja nie czepiam się ludzi bez powodu i nie lubie jeżeli tak ktoś robi w stosunku do mnie...jak możesz stawiać mi zarzuty skoro mnie nie znasz, nie wiesz kim jestem a całkowita ocenę budujesz na paru postach...może wykaż sie w końcu odrobina odwagi i powiedż konkretnie co do mnie masz....bo najlepiej powyzywać w żaden sposób nie wyjaśniając dlaczego??? Mienisz się bardziej inteligentym ode mnie, Twoje prawo!!! Zastanawia mnie tylko fakt co swiadczy o Twoje inteligencji: wyzwiska czepianie sie każdego słowa wypisywanie bzdur na mój temat czyli anonimowe, stałe dokopywanie jednej osobie, nie ma co bohater z Ciebie itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARIK Re: ARIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:34 już płaczesz? A skoro jest jak piszesz to po co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: ARIK IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:41 Brawo za odwagę, widać nie umiesz nawet sklecic parę zdań nt dlaczego tak się zachowujesz..... ktos nizej napisał że ja prowokuję, NIE!!! ja chce tylko wiedzieć dlaczego tak mnie traktujesz, co ja takego zrobiłam...bo najłatwiej jest komus dowalić ot tak sobie prawda!!!!! I jeżeli moje naciski na dowiedzenie się prawdy sa prowokacją..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARIK Re: ARIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:45 co za mało domyślne stworzenie... naprawdę trzeba ci czarno na białym napisać jaka jest prawda??? Już inni zaczynaja zuważać, a Ty jeszcze nie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: ARIK IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:49 Widocznie jestem tak mało domyślna...odważysz się w końcu napisać, czy czeka mnie kolejna porcja wyzwisk???? Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Arik 30.11.04, 15:28 Tobie Arik, to sie chyba naprawde nudzi... Jak dzieci w piaskownicy... Bez pozdrowien Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Arik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:32 oni już tak jakiś czas, ale to raczej KIRA prowokuje... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catch 22 Re: ARIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:35 to lepiej ich zeswatajmy. kto się czubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: ARIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:37 oj, myślę, że dopiero by sobie dali popalić... Ciekawi mnie tylko kto pierwszy odpuści... stawiam na ARIK (nie pytajcie o powód) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: PODSUMOWANIE IP: *.crowley.pl 30.11.04, 16:09 To juz mój ost wpis nt widzę żę ARIK wykazał(a)prawdziwą inteligencją, powyzywać, dopisać cos nie nie miłego...ale zeby uzasadnić to nie ma szans, może kłopoty ze słownictwem, wypowiedzeniem się..... Myślałam że ARIK okaże się na tyle dojrzały(a) ale i nawet w tym przypadku go przeceniłam.... pzdr ARIK:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: PODSUMOWANIE IP: 193.111.166.* 30.11.04, 16:33 KIRA, rzeczywiście nie dajesz dowodów na zbytnia bystrośc reagując na takie zaczepki. Im bardziej się bronisz, tym wiekszą satysfakcje dajesz swemu przesladowcy. Nie rozumiesz tego? Można po prostu nie czytać, nie reagować - znudziłoby mu sie szybciutko; ale twoja reakcja jest dokładnie taka, jakiej on oczekuje - płacz, nerwy., zgrzytanie zębami, machanie piatkami itp. Wrzuc na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: PODSUMOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:38 ale, masz zupełną rację... i tak sobie myślę, że ta cała KIRA po prostu tego chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARIK Re: PODSUMOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:34 Gość portalu: KIRA napisał(a): > To juz mój ost wpis nt I CAŁE SZCZĘŚCIE!!! DLA CIEBIE OCZYWIŚCIE... GŁUPIAŚ BOWIEM TAK SAMO TU JAK I W REALU. NO, MOŻE Z TĄ RÓŻNICĄ, ŻE TU JESZCZE DO TEGO SZTUCZNA I JAKAŚ TAKA "PRZEMĄDRZAŁA" > widzę żę ARIK wykazał(a)prawdziwą inteligencją, powyzywać, dopisać cos nie nie > > miłego...ale zeby uzasadnić to nie ma szans, może kłopoty ze słownictwem, > wypowiedzeniem się..... JA????? A PRZECZYTAJ TO ZDANIE..... I CO? KTO MA TE KŁOPOTY? > Myślałam CO? PRZECIEŻ TA CZYNNOŚĆ JEST CI CAŁKOWICIE OBCA! że ARIK okaże się na tyle dojrzały(a) ale i nawet w tym przypadku go > przeceniłam.... > pzdr ARIK:):):) NIE POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś