Dodaj do ulubionych

Badecka świnia!

02.12.04, 10:01
haaaaaaaaaaa!!!!!!!! I co?! Wiedziałam, że ta chcmka coś knuje, a część Was
starała się mnie przekonać że tak z dobrego serca Gośce pomaga!
Tylko nie do końca zrozumiałam (bo znów nie widziałam całego odcinka). Czy
ten projekt zrealizowany był przez biuro Badeckiej? To ten z którego Gośka
korzystała czy jak?
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: Badecka świnia! 02.12.04, 10:48
      dokladnie tak, powiedzial to Edward.... projekt zrealizowny przez pracownie we
      Wrocku kilka lat wczesniej, a Badecka poslala to poczta, sprawdzala
      telefonicznie czy przesylka dotarla...
      a ze Badecka swinia to bylo wiadomo od samiutkiego poczatku... jak sie tylko
      pojawila przy boku swugo ukochanego meza daaaawno temu i jak go wtedy
      ustawiala.....
    • ariwederczi Re: Badecka świnia! 02.12.04, 11:28
      Jak to już ktoś stwierdził, Badecka wkręca lepiej niż Szymon. :D
    • paool no, ale co ta Badecka wlasciwie zrobila? 02.12.04, 11:33
      jak wygladala ta intryga od poczatku? nic nie wiem A ze Badecja swinia to
      wiedzialem od poczatku. Takie sa msciwe jak nie wiem co!
      • carrera2003 Re: no, ale co ta Badecka wlasciwie zrobila? 02.12.04, 11:40
        No właśnie - pradnę wyjaśnienia bo ostatnio zaniedbałam niec oglądanie MJM i
        nie jestem całkiem w temacie.
        Badecka podmieniała projekt czy Gośka skopiowała coś co Badecka jej dała?
        • Gość: rere Re: no, ale co ta Badecka wlasciwie zrobila? IP: *.spm.pl / *.spm.pl 02.12.04, 17:59
          przecież zemsta najlepiej smakuje na zimno. Brawo Badecka
          • Gość: Fojtek Badecka jest super:) IP: *.net.pulawy.pl 02.12.04, 19:33
            żadnego mordobicia zdradzonej żony,żadnych łez i próśb aby ta mysza zostawiła
            męża tylko.......................
            zemsta dzięki której mysza jest spalona jako architekt i projektant
            mmmmmmmmmm to było cudowne:)
            • Gość: P-77 Re: Badecka jest super:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:28
              A najlepsze, że Małgosia będzie mieć teraz wyrzuty sumienia względem Badeckiej.
              A to był chyba cytat odcinka - "Dziś twój wielki dzień. Mój zresztą też".
              • o_ll_a Re: Badecka jest super:) 02.12.04, 23:46
                zemsta w bialych rekawiczkach :)

zdolna kobitka:)
                • p.galli Re: Badecka jest super:) 03.12.04, 12:53
                  a ja nie widzialam niech ktos powie co zrobila?:)
                  • Gość: terry Re: Badecka jest super:) IP: *.aster.pl 03.12.04, 15:50
                    Ale przybajmniej Badecka, co by nie mówić, jest jedyną seksowną kobietą w całym
                    serialu. Miło na nią popatrzeć.
                  • o_ll_a Re: Badecka jest super:) 03.12.04, 23:00
                    okazało się, że wycofano projekt Małgosi z konkursu, bo uznano go za plagiat
                    projektu zrealizowanego 3 lata wcześniej we Wrocławiu przez firme Badeckiej.

Szefowa usilnie pomagała Myszy przy projekcie, a ta biedna sadziła że to
                    metamorfoza żony byłego kochanka...
    • krecik101 Re: Badecka świnia! 03.12.04, 15:50
      Możecie mi wytłumaczyć jak ona nakłoniła tą ciemną Gośkę, żeby ta popełniła
      plagiat?
    • ania_sz77 Re: Badecka świnia! 03.12.04, 15:56
      Badecka rozegrała sprawę zawodowo. Jak dla mnie bomba!!!
      • Gość: Rupert Re: Badecka świnia! IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 03.12.04, 16:20
        ania_sz77 napisała:

> Badecka rozegrała sprawę zawodowo. Jak dla mnie bomba!!!

Rozegrała wyjątkowo mało zawodowo a to dlatego że projekt Gosi wyszedł z jej
        biura i jego reputacja może przez to ucierpieć.
        • Gość: lara Re: Badecka świnia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:52
          Jest pewna nieścisłośc związana z postacią Badeckiej. Otóż paręnaście odcinków
          temu był taki motyw: jak już się wydał romans Myszki z Badeckim i zrobił się
          dym to potem Płaczka spotkała Badecką z jakimś facetem, że niby romans. A potem
          Konrad powiedział Goścce że jego żona jest z nim w ciąży i w związku z tym jej
          nie zostawi. POtem ten wątek urwano i nie wiadomo ani co z ciążą ani kto był
          ojcem.
          • lisa_simpson Re: Badecka świnia! 04.12.04, 00:09
            Ja się cieszę z takiego obrotu sprawy. Od dawna brakowało mi w tym serialu
            czarnego charakteru :D Jaroszy nie jest juz na topie...Za duzo metamorfoz jak
            dla mnie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka