Dodaj do ulubionych

Spada oglądalność Wiadomości TVP

IP: *.icpnet.pl 07.12.04, 10:24
www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_041207/kraj_a_6-1.F.jpg
Nie wydaje się Wam, że gdyby zwolnili Durczoka, to wyniki by się poprawiły? Ja
Wiadomości w jedynce nie oglądam z dwóch powodów. Po pierwsze dlatego, że za
oglądanie tego kanału pobierany jest złodziejski haracz, a po drugie (ale
przede wszystkim), że Durczok ma w wyrazie twarzy to samo co Miller: uśmieszek
kombinatora i cwaniaczka, co sprawia, że podawane przez niego informacje robią
wrażenie mocno manipulowanych.
Obserwuj wątek
    • Gość: lu Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 15:23
      Ale Durczok ma tak skonstuowany kontrakt, ze jego zwolnienie jest mniej
      oplacalne niz utrata ogladalnosci. Kwiatkowski tak go zabezpieczyl w ostatnich
      dniach prezesury. Prasa donosila, ze lewica ma dlugi u ojca Durczoka za
      finansowanie ich ugrupowania na Slasku, stad taki kontrakt. Teraz spoleczenstwo
      splaca z abonamentu te zobowiazania.
      • bm_ka Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP 07.12.04, 15:29
        Gość portalu: lu napisał(a):

> Ale Durczok ma tak skonstuowany kontrakt, ze jego zwolnienie jest mniej
        > oplacalne niz utrata ogladalnosci. Kwiatkowski tak go zabezpieczyl w
        ostatnich
        > dniach prezesury. Prasa donosila, ze lewica ma dlugi u ojca Durczoka za
        > finansowanie ich ugrupowania na Slasku, stad taki kontrakt. Teraz
        spoleczenstwo
        >
        > splaca z abonamentu te zobowiazania.

Ludzieeeeee!!!!!!!!! Co Wam każe pisać te bzdety???!!

• Gość: pasiak Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:09
          moim zdaniem Durczok jest obiektywny i basta. Niestety taki mamy kraj, że
          Kwiatkowski stworzył lewicującą TV, a Dworak idzie w stronie kościelnego
          pampersiactwa.
          • Gość: ryter Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.chello.pl 11.12.04, 21:50
            Moim zdaniem Durczok jest w porządku. Mój ulubiony prezenter ze wszystkich
            dzienników.
    • lewicowi Re: Spada ??? ciekawe dlaczego ? 07.12.04, 19:08
      Wydaje mi się że dopuki żedzić będzie pan Dworak i świta prawicowych oszołomów
      to nie ma sie co dziwić jak żądził Kwiatkowski to zastanawiałem się czy jest
      sens płacić abonament teraz już wiem że nie !!!
      • Gość: mimi Re: Spada ??? ciekawe dlaczego ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 20:43
        człowieku, z taką ortografią poprzestań wyłącznie na komunikacji werbalnej.
        Pisanie w Twoim przypadku powinno być zakazane, pod groźba rąk obcięcia.
        • bm_ka Re: Spada ??? ciekawe dlaczego ? 07.12.04, 21:13
          Jesteś boski/a, mimi!!!! :-)))

Do kolesia:
          a Ty uważasz ze facet może pisać????? Niech wygłasza swoje opinie, byle nie
          pisemnie, niech poprzestanie, zgodnie z radą mimi, "wyłącznie na komunikacji
          werbalnej"!
          Ech, się ześmiałam ze śmiechu, jak pszczola! ;-))
        • Gość: lu Re: Spada ??? ciekawe dlaczego ? IP: *.acn.waw.pl 09.12.04, 21:22
          Uhaha, dobra jestes, Mimi :DD
          "Lewiowi" rzeczywiscie przydaloby sie choc ze dwa lata gimnazjum...
    • Gość: koleś Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: 195.245.217.* 07.12.04, 19:54
      a ja uważam, ze facet wie co mówi. na mnie sprawia wrażenie profesjonalnego . I
      rozumiem co mówi, w przeciwieństwie do innych
      • Gość: george Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.icpnet.pl 07.12.04, 22:36
        Na tym właśnie polega manipulacja. Masz uwierzyć, że to, co głosi Durczok to
        jedyna prawda.
    • Gość: ewa spada? chyba jednak nie IP: 130.79.193.* 07.12.04, 23:52
      Oj chyba cos ci sie poplatalo. Na na stronie ktora polecasz dane mowia jednak co
      innego, chyba jednak nie spada ale rosnie i to od sierpnia, i to wszystkim
      programom informacyjnym. I nic w tym niezwyklego bo taki wzrost zawsze obserwuje
      sie na jesieni (takze w 2003 i poprzednich latach). Wiadomosci maja najwieksze
      roznice miedzy latem a jesienia bo i maja najwieksza widownie (jak wykres
      znormalizujesz, to dla wszystkich stacji amplituda zmian jest podobna ).
      To co w danych zaskakuje ze przyjscie Lisa nic nie zmienilo w Polsacie.
      ewa
      • Gość: ww Re: spada? chyba jednak nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:25
        Wiadomosciom spada ogladalnosc (pomijajac wahania sezonowe), ale nie przybywa
        jej Faktom, ani Wydarzeniom. Widocznie ludzie maja juz dosc programow
        informacyjnych jako takich. Widac, ze odejscie Lisa z Faktow nie zmienilo ich
        ogladalnosci, a na ocene Wydarzen trzeba jeszcze poczekac.
        • Gość: Brut Re: spada? chyba jednak nie IP: *.icpnet.pl 08.12.04, 16:50
          Ja fakty ogladam dla informacji. I nie obchodzi mnie czy prowadzi je Lis,
          Ryman, Pochanke czy kajdanowicz. (ale swoja droga kazdy z tej czworki jest o
          niebo lepszy niz wszyscy z wiadomosci razem wzieci :]) A Wiadomosci nigdy mnie
          nie przekonywaly, nie byly wiarygodne po prostu. Czasami je ogladalem jak
          prowadzila Jolanta Pienskowska, bo wbrew obiegowym opiniom, uwazam ze byla
          profesjonalna prezenterkas. A wiadomosci w tej chwili to zenada.
        • stuntman Re: spada? chyba jednak nie 08.12.04, 19:12
          Trudno się dziwić, że ludzie przestają oglądać programy informacyjne, kiedy 90%
          czasu zajmują tam afery polityczne i doniesienia wojenne. Może przeciętny
          Kowalski chciałby słyszeć więcej informacji o życiu codziennym w kraju?
          • Gość: george Re: spada? chyba jednak nie IP: *.icpnet.pl 09.12.04, 00:22
            Afery polityczne to właśnie nasze życie codzienne.
    • Gość: adam Wykres pokazuje , że Wiadomościom rośnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:48
      ludzie, przyjrzyjcie się uważnie zanim zaczniecie bzdury wypisywać. Mózgi wam
      wyprało?
      • Gość: george Re: Wykres pokazuje , że Wiadomościom rośnie IP: *.icpnet.pl 10.12.04, 21:46
        No właśnie, przyjrzyj się uważnie. Jeśli przed rokiem było 5,8 a teraz jest 5,3,
        to rośnie czy spada? Z wykresu też wynika, że jeśli w listopadzie stanęło, to
        potem będzie już tylko ostro w dół.
    • Gość: IKamil23 Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 11.12.04, 18:25
      Ta, jasne - ostro w dłó - to poleciały, ale Fakty. W ostatni czwratek
      Wiadomości miały pnad 6 milionów widzów (dane AGB) a Fakty zaledwie 3,90.
      • Gość: george Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 21:43
        Gdyby wziąć pod uwagę, że TVP1 dociera do każdej chałupy w Polsce, a TVN co
        którejś, to Fakty oglądało aż 3,9, a Wiadomości zaledwie 6 milionów widzów,
        Panie Kamilu.
        • Gość: Poll Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 01:04
          Gdyby wziąć pod uwage , że mój lokalny radiowęzeł dociera do (może w porywach)
          100 osób a radiowa 3-ka do każdej chałupy to znaczy co? To znaczy że ja mam aż
          100 sluchaczy a 3-ka tylko kika milionów?
          Każdy może oglądać Fakty tylko nie każdy chce za nie dodatkowo płacić.
          • Gość: wiktor Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.chello.pl 12.12.04, 01:14
            Faktow nie ma juz po co ogladac .. bo mozna zobaczyc tam np. Pochanke ... o zgrozo!

Wiadomosci to mdla i przypadkowa zbieranina, jakis malo wyrazistych dziennikarzy (wg. zasady
            Wrakomskiej chyba ... nie przyjme do pracy nikogo zdolnego, bo przycmi moja przecietnosc).

A Wydarzenia .. lepiej nie wspomniec ... dopoki Lis sie nie przekona, ze nie ma talentu do rozmow, a
            jedynie do prowadzenia dziennika TV, szkoda na to czasu (plus mozna zobaczyc tam to dziewcze o
            nazwisku senatroa jakiegos tam - szczerze odradzam).
            • Gość: Kamil23 Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 12.12.04, 11:13
              Właśnie, każdy może oglądać Fakty, ale nie każdy chce - co to za kłopot kupić
              sobie zestaw Cyfry Plus? Podobno TVN jest najpopularniejszą stacją wśród
              mieszkańców wielkich miast - z wykształceniem i zasobnym portfelem. Takie
              właśnie hasła za każdym razem rzuca Walter, ale kiedy trzeba porównać wyniki
              oglądalności Faktów z Wiadomościami to już zapominamy o tej gadce i posługujemy
              się inną - nie docieramy do wszystkich mieszkańców w Polsce. A prawda jest
              taka, że swoim zasięgiem pokrywają 80% powierzchni kraju, oraz ze nie są
              dostęni jedynie w słabo zaludnionych obszarach Polski.
        • Gość: . Re: Spada oglądalność Wiadomości TVP IP: *.adsl.proxad.net 14.12.04, 13:30
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka