Dodaj do ulubionych

Wyprawa Robinson: finał na wyspie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:47
No i się zaczęło... własnie są reklamy.
Kaśka wystartowała pierwsza, Lidia pierwsza podpaliła sznur i prawie w łeb
odtsała z kamlota Kasi ;P I własnie ją może zgubić ten trzeci klucz... takie
mam przezucie :(

No cóż... obawiam się, że Lidia może wygrać w tej konkurencji... ale pewnie
dzisiaj nie poznamy ostatecznego zwycięzcy.

ZAPRASZAM DO DSYKUSJI NA TEMAT ODCINKA FINAŁOWEGO.
Obserwuj wątek
    • kubissimo Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 07.12.04, 22:12
      mnie zdziwilo to, ze jednak Lidka odpuscila dopiero na samym koncu walki
      moze plynac doszla do wniosku, ze wybrala zly klucz i chciala wybrnac z twarza
      mowiac, ze oslabla?

w kazdym razie przez chwile solidnie sie zabalem, ze Kasia przegra
      teraz licze na grupe :)
    • Gość: verte Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:12
      Zaraz głosowanie.Niestety na Kasię nie widzę głosów.Może Marcin,Ruda,Wito.
      Ale napewno Nie lidka,kuba,tomek.Szkoda.Dla mnie to jej się należało.
    • kubissimo Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 07.12.04, 22:31
      czyli skonczylo sie tak jak nie chcialem :/
      ...wa mać!
      • Gość: Basia Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.aster.pl 07.12.04, 22:41
        no to samo mi się cisło na usta wamać....
        to dopiero za tydzień wyniki............... :(((((
        No to ja takich pogrywek nie lubię
        Czy Kasia ma szansę .....
        Czy Patrycja zgarnie kasę.........
        • Gość: romcia.pl Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.04, 22:49
          Ja też nie widzę głosów na Kasię.A Kuba to świnia - wygląda na to,że nie
          zagłosuje na Kaśkę chociaż tylko ona na niego nie głosowała,w dniu kiedy
          wyleciał.
        • Gość: karo Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:57
          A moim zdaniem na Kasię zagłosuje na pewno Ruda, Lidka i Marcin. Raczej też Wito
          i/lub Jarek. Za dużo żmijowatych zagrywek Patrycji wyszło na światło dzienne...
          • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:59
            A co masz na mysli piszac o "zmijowatych zagrywkach"?
            • Gość: Karo Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:07
              Przecież Patrycja była jedną z większych kombinatorek na wyspie... Między innymi
              dlatego doszła do finału. Kiedy uczestnicy spotkali się razem przed radą to z
              pewnością zdali sobie nawzajem relację z tego co, komu, o kim i kiedy mówiła...
              I na pewno niektórzy niemile się zdziwili...
              • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:12
                No ok, ale teraz udowodnij ta teze. Popryzj ja jakimis przykladami. Mnie sie nic takiego nie rzucilo w oczy, ale byc moze jestem malo spostrzegawcza.
                Raczej odnioslam wrazenie, ze Patrycja dosc latwo bylo manipulowac. Ale miala te zalete, ze sie nie wychylala zbytnio i to zapewnilo jej przetrwanie.
                • Gość: Karo Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:35
                  Pewnie niedługo powtórzą Robinsonów to będziesz mogła obejrzeć pod tym kątem :-)
                  A w najbliższym czasie zerknij na powtórkę dzisiejszego odcinka - i przypomnij
                  sobie sytuację o której wspomina Ruda... Było takich co najmniej kilka.
    • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:55
      A mnie jakos tak z wyliczen wynika, ze jednak Kasia 4:3. Obstawiam: Marcina (pewniak), Wito, Kuba (po radzie wyspy, na ktorej wypadl, chyba nikt nie wierzy w jakakolwiek sympatie do Patrycji) i chyba Agnieszka. Przy czym wydaje mi sie, ze Jarek mogl rowniez oddac swoj glos na Kasie.
      • kubissimo Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 07.12.04, 22:58
        no moze jeszcze Lidka
        w koncu Kasia jako kochana jaszczurka uratowala jej tylek i dzieki niej Lidka
        jako jedna z nielicznych odeszla w miare godnie (chyba lepiej jest sportowo
        przegrac niz byc wygryzionym przez cala grupe)
      • sirloin Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 07.12.04, 22:58
        Tez mysle ze Kasia wygra 4:3. Za nia: Marcin (bo Kasia mu sie podoba), Ruda (bo
        przygadala Pati), Wito (bo logicznie mysli) Lidka (jako oddanie przyslugi). Kuba
        tez moze, bo te ryby mu ciagle stoja w gardle.
        • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:01
          Hmm... Nie sadze, zeby Lidka zaglosowala na Kasie. Powiedzmy, ze to kobieca intuicja ;)
          • Gość: verte Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:46
            Gość portalu: YANE napisał(a):

> Hmm... Nie sadze, zeby Lidka zaglosowala na Kasie. Powiedzmy, ze to kobieca
            int
            > uicja ;)

Nie ma mowy.W końcu z nią przerżnęła.Będzie przeciw kaśce na pewno.
          • sirloin Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 07.12.04, 23:50
            Moze i tak ale mysle ze ja troche sumienie ruszylo. Zapomniala sie przez
            chwile :)
            • sirloin Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 13.12.04, 22:42
              No i bardzo dobrze 6:1 Brawo:)))
    • robert78 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 07.12.04, 23:41
      Dla Kasi: Marcin, Agnieszka, Kuba dla Patrycji: Tomek, Jarek ; zadecydują głosy
      Wita i Lidki. Fajne mieli miny jak się dowiedzili, że poczekają 4 miesiące na
      wyniki:-))) Ta obstawa to chyba dla Huberta, a nie dla skrzynki.
      • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:55
        Zeby go nie pobili Robinsonowie ;)))))
        • Gość: bolo Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 00:12
          W takim razie kompletnie nie kumam tego wywiadu dla "Srali"... Kompletnie. Ni
          go w kij ni go w oko.
          • Gość: ania Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.04, 00:19
            Moim zdaniem wygra Patrycja - głosy: Lidka, Tomek, Jarek i Wito.
            • robert78 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 08.12.04, 00:42
              Możesz niestety mieć rację, chociaż mogą też zagłosować zieloni przeciw żółtym.
          • Gość: WR Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:47
            Gala nie kłamała. Każdy z dziewięciu ostatnich uczestników na wyspach siedział
            w sumie 55 dni.

Tyle, że uczestnicy byli na Mensirip [czy jak to tam ;p] a Ci wyeliminowani na
            innej wyspie z domkami, jedzeniem... rodziną chyba nawet. Wystarczyło się
            przyjrzeć dzisiejszemu odcinkowi i poczytać czat z Lidią.

Oni po porstu czekali tam na ostatnią radę... i w sumie byli 55 dni :)
            • Gość: robinsonka Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: 217.11.141.* 08.12.04, 11:08
              tego nie jestem pewna czy ktos ich tam trzymal przez pare tygodni na innej
              wyspie zreszta kto by tam chcial siedziec po tych meczarniach
              a final bedzie po ich powrocie do Polski - owszem ale od razu a nie teraz w
              czasie rzeczywistym po kilku miesiacach
              myli sie wam bajer telewizyjny z rzecywistoscia
              • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:13
                Moze i sie myli, ale to jest program na licencji i wg formatu. O ile ja dobrze pamietam w oryginale ogloszenie wynikow odbywalo sie juz w studiu w USA. I wygladalo to identycznie jak w Robinsonie, ze prowadzacy zbieral glosy od ostatniej 8 (w polskiej wersji 7) po czym zabieral skrzynie i mowil, ze o wynikach dowiedza sie na zywo w L.A.
    • Gość: edka Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:03
      Myslę , że bedzie tak : dla Kasi : Marcin, Ruda - bo Kasia nia miała z nią
      zatargów, Wito - bo mu Hubert zamieszał w głowie na koniec, Kuba - bo Kasia na
      niego nie głosowała i na koniec powiedział, że żałuje tego co powiedział na
      Kasię i w końcu z jakiś powodów wybrał ja do oglądania filmu z rodziną, Lidka -
      to wielki znak zapytania ale może się zreflektowała, Reszta dla Patrycji, czyli
      było by 5:2 w najlepszym przypadku , w najgorszym 2:5.
    • robert78 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 08.12.04, 11:30
      Czy Kuba jest gejem? Na radzie występował w sarongu. Może z tym partnerem to mu
      się wcale nie przejęzyczyło.
      • papoot Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 08.12.04, 12:15
        Może nim być... W końcu nawet jeżeli w ten światek artystyczny Krakowa wniknął
        jako normalny, to potem pewnie został nawrócony na gejostwo. Chociaż przyznam,
        że nie sarong nasuwa mi podobne skojarzenie. Co się tyczy jego głosu, to
        obstawiam, że odda(ł) go na Kasię. Tuż przed opuszczeniem Mensirip zrewidował
        poglądy względem niej, no i tylko od niej nie dostał głosu na feralnej dla
        niego radzie wyspy.
        • Gość: kubissimo Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.chello.pl 08.12.04, 12:50
          hehe
          myslisz, ze mozna kogos nawrocic na gejostwo? :)
        • robert78 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 08.12.04, 12:50
          No tak. Vito i Jarek nie mieli szans przeciw 5-ciu dziewczynom (Tomcio patrząc
          po tym jak głosował i walczył też pewnie chciałby być dziewczynką)!-)))
      • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:46
        Co ma sarong do bycia gejem nie mam zielonego pojecia. Ale odpowiadajac na Twoje pytanie: Kuba wspomnial kiedys, ze jest gejem.
        • robert78 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 08.12.04, 12:54
          Spróbuj ubrać swojego chłopaka w sarong to sie przekonasz;-)
        • Gość: verte Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:56
          Gość portalu: YANE napisał(a):

> Co ma sarong do bycia gejem nie mam zielonego pojecia.Ale odpowiadajac na Twoj
          > e pytanie: Kuba wspomnial kiedys, ze jest gejem.

Komu wspomniał Tobie?Bo w programie na pewno nic nie mówił.
          • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:01
            Mowil. Kiedy opowiadali z Lidka o wyprawie na ryby. Lidzia krecila nosem, ze Malaje sa tacy brzydcy. Kuba stwierdzil, ze jeden byl calkiem do rzeczy, a on sie na tym zna w koncu jest gejem (Kuba nie malajski rybak, dla jasnosci) ;)
            • Gość: kubissimo Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.chello.pl 08.12.04, 13:03
              naprawde?
              przegapilem chyba

ale to tylko potwierdza moja opinie z pierwszego odcinka
              moj gejdar jest niezawodny :D
              • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:09
                Tak bylo jak slowo daje. Dam sobie za to obciac paznokcie :] Pamietam, bo mnie argumentacja Kuby rozwalila ;)))))
                • Gość: verte Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:56
                  Ale Kuba na czacie przyznał że myślał o seksie z każdą uczestniczką.
                  Chyba że chodziło o uczestnika?
                  • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:58
                    Moze to dziala na zasadzie: "zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek" ;)))
                    • Gość: nosek Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 17:08
                      Bardzo dokładnie śledziłam wszystkie odcinki i z pewnością w tamtej wypowiedzi
                      nic takiego nie było! Wyssane z palca!
                      • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:20
                        Nie bede sie jakos upierac, ale nie sadze, zeby mi sie to przeslyszalo i sobie ot tak dodalam. Szczerze mowiac - srednio (by nie powiedziec, ze wcale) mnie obchodzi czy Kuba woli panny czy chlopcow.
                        Skoro twierdzisz, ze masz odnotowane w pamiecie kazde ich slowo to znaczy, ze ja konfabuluje ;)
              • Gość: KIRA Re: PRZEPRASZAM ALE...... IP: *.crowley.pl 08.12.04, 13:17
                ....mam pytanie....wiem, wiem że zaraz umrzecie tu wszyscy ze smiechu ale co to
                jest sarong, nie oglądałam wczoraj robinsonów i w ogóle nie mam pojęcia o czym
                piszecie i dlaczego bycie w sarongu oznacza bycie gejem???
                Z góry przepraszam za swoja niewiedzę......
                • Gość: kubissimo Re: PRZEPRASZAM ALE...... IP: *.chello.pl 08.12.04, 13:20
                  hehe
                  sarong to wlasciwie to samo co pareo, czyli powiewna szmata zakladana na
                  plazy :)

nie wiem czy to ma jakikolwiek zwiazek z byciem gejem
                  ale faktem jest, ze wlasciwie tylko Kuba i czasem Igor w czyms takim paradowali
                  reszta czula sie zbyt mesko na zalozenie chusty ;)
                • robert78 Re: PRZEPRASZAM ALE...... 08.12.04, 13:21
                  Sarong to malajska sukienka, na Malajach noszona też przez facetów. W Europie
                  jeszcze się nie przyjęła:-)))
                • Gość: KIRA Re: DZIEKUJE BARDZO ZA OPD:) IP: *.crowley.pl 08.12.04, 13:24
    • bialamamba Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 08.12.04, 13:36
      A ja wciąż jestem zdania, że wygra Patrycja, co wcale mnie nie cieszy.
      Kasia nie była lubiana, zazdroszczą jej tych wygranych konkurencji, poza tym
      taka małolata miałaby wygrać ze starymi wygami :)))
      Jednyni, którzy na nią mogą zagłosować to moim zdaniem Marcin i Agnieszka,
      ewentualnie Kuba.
      Lidzia nie, bo wolała Patrycję, Kasię tylko krytykowała. Wito Kasi nie lubił.
      Chłopaki wiadomo.
      Nie wiem skąd ten wasz optymizm w sprawie Kasi :(((
      • robert78 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 08.12.04, 13:59
        Patrycja chyba za dużo chlapnęła na radzie.
        • Gość: edka Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:10
          Bo Hubert sprowokował dyskusję, zawsze po dyskusji przed radą niektórzy
          zmieniali zdanie co do głosowania. Trochę taka manipulacja. Oni byli cały czas
          manipulowani, sprawdzani, dla jednego nagroda dla drugiego kara, jeden
          głoduje , drugi dostaje jedzenie etc. Przez to niesnaski, zawiść, zazdrośc i
          wtedy właśnie ujawniaja się prawdziwa osobowośc. Jedyną osobą , która wyszła z
          klasą z tego programu to Kasia, NIKT jej nie zarzucił, że coś knuła, nie była
          zawistna, a wygrywanie pojedynków stało się dla niej szansa na przetrwanie i
          uważam , że to lepszy sposób niż knucie i namawianie innych na kogo mają
          głosować. Nawet jesli Kasia nie wygra to i tak jest THE BEST.
    • robert78 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 08.12.04, 14:25
      KIRA gdzie zgubiłaś szARIKA?;-)))
      • Gość: KIRA Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.crowley.pl 08.12.04, 14:44
        Mam nadzieje, ze sam się zgubił......
        • Gość: ARIK Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:44
          nie zgubił się, nie zgubił... czuwa!!!!
    • zgredek_ojejku LIDKA - zdjęcia 08.12.04, 15:46
      nie wiem czy już było... znalazłem to wkleję

gala.onet.pl/5,17439,1,1,galeria.html
      3 fotki :))
      • Gość: edka Re: LIDKA - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:57
        Zdjęcia niezłe i osoba która robiła makijaz świetnie się spisała, fotograf
        równiez, ale sama Lidzia w naturze przyprawia mnie o dreszcz niecheci, z
        charakteru równierz.
        • Gość: Korniszon Re: LIDKA - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:54
          Tymi zdjęciami zupełnie się nie sugerujcie - nie ma co też chwalić makijażysty.
          Ja bym raczej przyklasnęła działowi graficznemu gazety (czytaj komputerowcom) -
          tam dopiero dzieją się cuda: można na przykład zmienić kolor włosów, skorygować
          wszystkie przebarwienia, pieprzyki, pryszcze, wyprostować nos, uwidocznić kości
          policzkowe etc. A makijaż i zdjęcie to dopiero początek dłuuugiej drogi.
    • Gość: Maga Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:11
      Jestem pewna, że wygra Pati. Choć wolałabym, żeby to była Kasia-
      bezpretensjonalna i waleczna. Wnioskuję, ze na Pati zagłosują:
      -Lidka-nie przepada za Kasią i ostatnio wyrugała ją z finału,
      -Kuba-Pati mu jakoś szczególnie nie podpadła, a Kasia bywała według niego za
      kapryśna, zresztą mówił, ze zagłosuję raczej na Pati,
      -Tomek-wiadomo "duchowa podpora" Pati,
      -Jarek-pokazali, że jak wchodził głosować to mrugnął do Pati.
      Wszystko jasne! Na Kasię na bank zagłosuje Marcin
      Reszta nie pewna. I tak wystaczą 4 głosy.
      Niestety nie wygra Kasia, którą tu serdecznie pozdrawiam.
      • Gość: zeites Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:15
        Lidka zaglosowala na Kaske,a nie na Patrycje.Co z tego ze Kaska ją wygryzła z
        finalu skoro najpierw dzieki niej nie odpadła wczesniej.
    • robert78 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 08.12.04, 19:23
      Widzieliście jak TVN montuje zdjęcia? Po przepaleniu liny wyglądało jakby Lidka
      odpłynęła od Kasi na kilometr, podczas gdy w rzeczywistości Kasia przepaliła
      linę parę sekund po Lidce. Poprostu zamienili kolejność zdjęć. Wcześniej
      zrobili taki numer z błotem. Wyglądało jakby to Kasia nie przeszła raz przez
      belkę, a to Patrycja raz się nie wróciła. Kasia na wyspie płakała może 3 razy
      po ojcu, a wyglądało jakby nic innego nie robiła. Powtarzali wypowiedzi nawet,
      gdy już była w innej koszulce. Mam wrażenie, że niektóre wypowiedzi sędziów też
      nie były nagrane bezpośrednio przed radą.
      • Gość: edka Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:13
        Nie nic dzinego w podgrzewaniu atmosfery, a co do nagrania przed radą, to chyba
        było przed , bo wszyscy byli opaleni
        • Gość: zuza Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:43
          Coś mi się wydaje, że jednak wygra Kasia. Lidka w wywiadzie dla Gali
          powiedziała coś o absurdalnym końcu. Dla niej absurdalna mogła być tylko
          wygrana Kasi.
          • Gość: g Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 09.12.04, 11:38
            Gdzie mówiła o absurdalnym końcu?
          • lilith76 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 09.12.04, 14:54
            absurdalny koniec to prawdopodobnie rewelacja Huberta o podaniu wyników w
            Polsce. Gala robiła ten wywiad jeszcze na wyspie (informacja o tym na początku
            tekstu) - nikt nie znał wyników, a jedynie domyślał się.
            • Gość: verte Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:59
              > Gala robiła ten wywiad jeszcze na wyspie

Myślisz że redaktorka zapakowała specjalnie tyłek w samolot by robić wywiad
              z wielką lidzią gdzieś na końcu dupy świata?Wątpie.
              • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:05
                Jak jej wydawca zalatwil taki urlop i bilet, to na pewno z wielka checia zapakowala tylek i poleciala. Nawet, gdby miala zrobic wywiad z wezem :]
              • lilith76 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 09.12.04, 16:29
                no tak, to mogła być plaża zalewu szczecińskiego...
    • Gość: edka Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:24
      przeczytajcie wywiad dokładnie ! Była na wyspie 55 dni, skąd by wiedzieli o tym
      na wyspie ? A pozatym to jest taka refleksja, że ona chodzi po plaży, ble ble
      nowy program, a 20 lat temu startowała w wyborach i ma to porównac , ble ble. A
      pozatym myslę, że ten wywiad był zrobiony po powrocie do Polski - było na to 2
      miesiące, a puszczony został teraz , żeb wzbudzić emocje - jeszcze gdy nie
      wiadomo było czy Lidka wejdzie do finału. Po Finale to gazety zaineteresowane
      będą Patrycją i Kasią, A o Lidzi nikt już by nie czytał, dlatego trzeba było to
      puścić teraz !
      • lilith76 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 09.12.04, 16:28
        dwa miesiące temu - na początku emisji Robinsona - w "Twoim Stylu" bodajże
        ukazał się wywiad z Lidką i Agnieszką. media coś lubiły Lidię ;)
        • Gość: kinga Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.direct-adsl.nl 09.12.04, 17:32
          w tym wywiadzie dla gali Lidka mowi jaka to z niej dyplomatka
          byla na wyspie,ze byla odwazna,lagodzila konflikty.
          O ile pamietam,to je wywolywala,na kazdym kroku cos knula,
          byleby zapewnic sobie przejscie do finalu.
          Jak mozna byc tak...
          no, az zabraklo mi odpowiedniego slowa
          • lilith76 Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 10.12.04, 09:36
            rozumiem to, ale oceniać czujeś zachowanie przez 55 dni na podstawie KILKU
            GODZIN zmontowanego materiału filmowego, gdzie dana osoba była jednym z
            bohaterów, to szczyt psychologicznego oceniania. gdyby to było pierwsze
            realityshow w tym kraju, to bym zrozumiała.

nie mam pojęcia jaki każdy z nich na prawdę był, bo widziałam tylko to co
            chciała TVN abym zobaczyła.
            • Gość: YANE Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 09:42
              Moze nam nie bylo dane w pelni poznac zalet Lidki, ale jak czytalam czaty z innymi uczestnikami "Wyprawy Robinson", to ta pani wyrosla na dosyc negatywna postac. Wlasciwie prawie kazdy, z wyjatkiem byc moze dwoch osob, wspomina ja jako osobe nieszczera i chetnie wkladajaca kij w mrowisko. Chyba wiec cos w tym musi byc...
    • Gość: edka Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 10:37
      No własnie nic bez przyczyny się nie dzieje, zapraszam wszystkich niedowiarków
      na czaty byłych zawodników a już dostadnie o Lidce wyraził się tam Kuba.
    • Gość: WR Re: Wyprawa Robinson: finał w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 22:28
      A na stronie Robinsona wciąż brak nowej zapowiedzi... a ciekawi mnie ona
      bardzo :)
      • Gość: WR Wyprawa Robinson: ostateczny finał w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:53
        Nom i już za chwilę poznamy zwycięzce :)
        Zaczęło się ;)

I znów -> zapraszam do dyskusji :)
    • owca Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie 13.12.04, 22:16

ja na tym etapie kończę oglądanie finału Robinsona
      żenada, totalna żenada :-/
    • Gość: Negatyw Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:59
      Ja czekam już na część drugą !!!
    • Gość: WR Re: Wyprawa Robinson: finał na wyspie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:42
      A chata z Patrycją i Kasią przenieśli na jutro... ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka