Gość: przypadek IP: *.bredband.comhem.se 10.12.04, 19:47 Bardzo podobny jest ten nowy aktor grajacy Michla do poprzedniego,przynajmniej na zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aladina Re: nowy Michal IP: *.crowley.pl 13.12.04, 14:41 a kto bedzie gral nowego michala? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: nowy Michal 13.12.04, 14:50 No cóz, dziwne byłoby gdyby z karłowatego bruneta zmienił się w rosłego blondyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rupert Re: nowy Michal IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 13.12.04, 17:20 Gość portalu: aladina napisał(a): > a kto bedzie gral nowego michala? Daniel Zawadzki Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: nowy Michal 13.12.04, 18:23 Aktor ten jest podobny do Michała Kurdę Chojnickiego bo to jego kuzyn. Dostał się do warszawskiej Akademii w rok po tym, jak skończył ją Kurdę. Miał wejścia i tyle. A teraz Kurdę specjalnie przestał grać w „Klanie” żeby otworzyć drzwi do kariery swojemu kuzynowi. Wieczorkowski gra teraz w „Fali zbrodni” na Polsacie. Wiem o tym, bo moja siostra cioteczna pracuje w sekretariacie dyrektora ds. programowych Polsatu. -- Z poważaniem: Wiesława Siemiankowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moraw Re: nowy Michal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:07 > Wiem o tym, bo moja siostra cioteczna pracuje w sekretariacie > dyrektora ds. programowych Polsatu. mojego kumpla wujas pracował w latach 80-tych w Posporcie i przynosił mu czasem tenisówki za 1/2 ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: książę Re: nowy Michal IP: *.aster.pl 14.12.04, 11:30 ~takie wejścia, a do popularnych klubów nie wpuszczaja i żal dupę ściska to wmkońcu jak w Warszawie nowy Kurde studiował, czy we Wrocławiu, mitomanko i tłuku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta_Zyta Re: nowy Michal IP: *.chello.pl 13.12.04, 23:23 Jaka ty jesteś głupia,siemiaTkowska!!!!Walnij się w ten pusty łeb i wsłuchaj się w ciszę,bo żadnego odgłosu nie będzie.Skarpety staremu juz zacerowałaś kocmołuchu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: nowy Michal IP: 213.195.188.* 14.12.04, 10:40 Daniel Zawadzki Ważniejsze daty: 1974 - Data urodzenia 1999 - Wykształcenie - rok ukończenia studiów (PWST we Wrocławiu) Filmografia 1997-2004 KLAN Obsada aktorska (Michał Chojnicki, syn Elżbiety i Jerzego (od odcinka 884)), 2000 EGOIŚCI Obsada aktorska (szeregowy), 2000 KLASA NA OBCASACH Obsada aktorska (Eustachy), 2003 133 w M JAK MIŁOŚĆ Obsada aktorska (kelner), Odpowiedz Link Zgłoś