Dodaj do ulubionych

najbardziej nielubiane postacie polskiego szoł-biz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:50
1. J. Steczkowska- hiena cmentarna, pierwsza pozerka III RP
2. K. Janda- wszędzie się wkręci, a aktorką jest marną. trzepanie łbem i przesadna gestykulacja to nie jest aktorstwo!
3. Maleńczuk- pozer, artysta alternatywny, który zapragnął mieć kaskę
Obserwuj wątek
    • ewosia Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 11.12.04, 14:52
      Ja słabnę na widok Ibisza, reszta jak w sygnaturce
    • Gość: olo Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 14:54
      Jesli chodzi o Steczkowską, Jandę i Maleńczuka - to u mnie jest dokładnie odwrotnie.
    • Gość: startrek Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 11.12.04, 14:58
      Główne tandeciary polskiego szołbyznesu:
      Skrzynecka i Steczkowska.
      Obok nich stado "osobliwości telewizyjnych" : Fajkowska, Mołek, Młynarska.
      I "gwizda serialowa": Koroniewska.
      • typmeski Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 11.12.04, 15:01
        Gość portalu: startrek napisał(a):

> Główne tandeciary polskiego szołbyznesu:
        > Skrzynecka i Steczkowska.
        > Obok nich stado "osobliwości telewizyjnych" : Fajkowska, Mołek, Młynarska.
        > I "gwizda serialowa": Koroniewska.
        Co to za jedna, ta Koroniewska?
    • typmeski Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 11.12.04, 15:00
      Steczkowska, oj tak! Poza tym Dowbor matka i synek, Doda- Elektroda, Kuba Wojewódzki i Michał Figurski (czyli pedały dwa), Robert z rybą w nazwiskuMarek Torzewski, Anna Mucha.
    • Gość: startrek Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 11.12.04, 15:12
      Koroniewska gra w "M jak miłość". A poza tym to panna młodego Dowbora-
      "błyszczą" razem.
    • Gość: M Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.elk.mm.pl 11.12.04, 15:32
      A ja wymiękam na widok Dańca! Ibisz-tylko mogę go tolerować,gdy pilotem
      przerzucam kanały.
      • Gość: karoleczek Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.aster.pl 11.12.04, 15:39
        Tadeusz Drozda dlaczego nikt go nie wymienia ;)
      • Gość: P-77 Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:45
        1. Olga Lipińska - wredne, zacietrzewione babsko, święta krowa w telewizji
        publicznej.
        2. Tadeusz Drozda - udaje rubasznego i sympatycznego wesołka, ale w istocie to
        kawał buraka
        3. Jerzy Gruza - kreuje się na zwolennika "dobrego smaku", w rzeczywistości od
        dawna serwuje tandetę i co gorsza robi to całkiem świadomie
        4. Małgorzata Lewińska - wiem z pewnego żródła, że uważa się za nie wiadomo
        kogo, w rzeczywistości jej gra jest średni, no nawet mniej niż średnia
        5. Wojciech Gąsowski i Budka Suflera ze szczególnym uwzględnieniem wokalisty,
        którego w tv powinno się opatrywać czerwonym kółkiem - klasycy muzyki
        restauracyj
        6. Gwiazdy reality show - zbiorowo.
        • Gość: rolo Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:05
          A ten co udeje polskiego Presleya? "Aktor" i "piosenkarz" od siedmiu boleści- Michał Milowicz, zakochany w sobie z wzajemnością.
          • e_katt Milowicz 02.01.05, 11:32
            > Michał Milowicz, zakochany w sobie z wzajemnością.

oj, czy aby na pewno 'z wzajemnością'?
            bo mnie się coś wydaje, że ten pieczołowicie kreowany przezeń wizerunek mści
            się na nim okrutnie! :-))

toż to najcudniejszy reprezentant kwiatu polskiego aktorskiego drewniactwa
            i wreszcie ktoś, kto doznał zemsty bogów złego smaku (te filuternie wycięte
            baczki, ten fantazyjnie wycięty wzorek na jego twarzy - że niby zarost.. hehe -
            te koszule preslejowskie z wyłożonym na marynarę kołnierzykiem... brrr)

Panu Milowiczowi dzię-ku-je-my!
        • Gość: george Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 21:29
          Tak, Gąskowski, to jhest dla mnie przypadek szczególny. Jak sepleniący i
          fałszujący facet może tyle lat utrzymać się w branży?
          • Gość: . Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.adsl.proxad.net 14.12.04, 14:21
            • kraxa Kris Kros Krawers 22.12.04, 15:15
              Monstrum - to wiadomo. Niejaka Dabkowska, dawniej sixteen- kto to ma ku.. byc?
              No i tzw. Maciag. obciag
    • Gość: rolo Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:11
      Zróbmy ranking. Głosujemy na trzy osoby:
      I miejsce- 3 pkt., II- 2 itd.
      Za tydzien podsumowanie.
      • Gość: Fojtek Skrzynecka,Daniec,Steczkowska IP: *.net.pulawy.pl 11.12.04, 16:48
    • Gość: stara_rela Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:59
      1.Skrzynecka
      2.Terentiew
      3.Daniec
      • rzeznia_nr_5 Co się sało,że nikt jeszcze nie wymienił Pietrzaka 11.12.04, 17:03
        ?
        • rzeznia_nr_5 Re: Co się sało,że nikt jeszcze nie wymienił Piet 11.12.04, 17:04
          rzeznia_nr_5 napisał:

> ?

Nawet Drozda przy nim wymięka.
    • wieslawa-siemiankowska Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 11.12.04, 17:08
      1. Justyna Steczkowska- za całokształt
      2. Kaja Paschalska- zarozumiała gó..ara nieudolnie pozująca na dorosłą
      3.Katarzyna Skrzynecka- za total wiochę w całości i brak klasy
      4.Joanna Horodyńska- kolejne g... wylansowane nie wiadomo w jakim celu na
      dokładkę paskuda jakich mało.
      5. Anna Mucha- następna nadmuchana wydmuszka
    • Gość: ala Skrzynecka- badziewiara i tandeciara totalna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:11
    • Gość: kiks latwiej zrobic liste tych szanowanych IP: *.wp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:25
      tych jest niestety znacznie mniej.
      albo po prostu nie wyskakuja z okladki kazdego kolorowego szmatlawca. i juz za
      to trzeba ich szanowac
    • Gość: aga Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:27
      katarzyna skrzynecka
      koroniewska

• irenka82 Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 11.12.04, 17:42
        1.milowicz
        2.piasek
        3.mlynarska
        • Gość: megan Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.proxy.aol.com 11.12.04, 17:57
          1. pietrzak jan
          2. federowicz jacek
          3. drozda
          • lisa_simpson Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 11.12.04, 18:41
            1) Milowicz
            2} Paschalska
            • Gość: kati Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:46
              1. Milowicz
              2. Paschalska
              3. Terentiew
              • Gość: brut Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 19:49
                1) EDYTA GORNIAK!!!
                2) TADEUSZ DROZDA
                3) ROBERT LESZCZYNSKI
            • Gość: majka Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:50
              1. Steczkowska
              2. Skrzynecka
              3. Górniak
          • Gość: Pop Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18.12.04, 16:27
            Gość portalu: megan napisał(a):

> 1. pietrzak jan
            > 2. federowicz jacek
            > 3. drozda
            Tylko prymityw może poównywać Federowcza z Drozdą.
    • dafni Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 11.12.04, 20:32
      1. Doda - ponoć wysokie IQ a nie ma nic do powiedzenia
      2. Tadeusz Drozda - skąd te dobre notowania w rankingach oglądalności?
      3. Kamel - przez niego nie mogę oglądać Teleekspesu
      4. Kraśko
      • gocha221 Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 20.12.04, 09:59
        droga Dafni!!:-)
        kammel, a nie jakis zwykly kamel:-))))))
        dla mnie on w tele to tez nieziemskie nieporozumienie. Czy ten facet musi sie
        mizdrzyc do kamrey jak końska dupa do bata??
        • Gość: poeq Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:16
          Gdyby bylo go widac tylko w telewizji, pol biedy. Niestety ostatnio pojawil sie
          w moim ulubionym radiu. Uprawia tam styl rodem z lokalnych stacji radiowych -
          wiadomosc agencyjna przyprawiona genialnym, szalenie zabawnym (glownie dla
          autora) komentarzem. Ech... jeszcze kilka takich postaci w radiu i zostanie
          tylko sluchanie 3-ki po 24. Nie wiem juz czy sie smiac czy plakac. SLUCHALNOSC
          i OGLADALNOSC to straszne slowa i szczerze ich nienawidze.
        • Gość: Marissa A czemu jeszcze nikt nie wspomniał... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.04, 00:43
          Jak mogliście pominąć tak irytującego pana jak Michal Wiśniewski, niby Ich
          Troje nie istnieje, a codziennie ten czerwony łeb jest w TV. I jest jego
          tandetna zona Pomarancza (brrrr)....
          Poza imi wkurzają mnie: Doda, Ibisz, Lis, Fajkowska, Dowbor syn, Koroniewska...
          • Gość: Marissa Re: A czemu jeszcze nikt nie wspomniał... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.04, 01:05
            Zapomniałam jeszcze o paru wybitnych osobowościach..
            Beata Kozidrak (po prostu jak słyszę jej grafomanskie teksty to az mi się coś
            robi w środku), Krawczyk już dawno na emeryturze powinien byc! Mołek, po prostu
            jej sztuczny uśmiech mnie wnerwia. Małysz (po prostu nie moge jak pół Polski
            siada przed tv i oglada malego facecika o głosiku jak pedzio). Zespół Kombii
            głos Skawińskiego po prostu bleeeeeeeeee... Natalia Oreiro gwiazda jednego
            idiotycznego serialu a czczona w Polsce niczym bogini!!
            Jak ktoś mi się przypomni to jeszcze dopisze
    • Gość: vicky Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 11.12.04, 20:54
      Skrzynia, Faja i Dowbory dwa.
      • Gość: P-77 Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:50
        Nie przepadam też za J. Kurowską i R. Rozmusem, ale nie potrafię tego
        uzasadnić. Może dlatego, że kojarzą mi się z marnej jakości telewizyjnymi
        chałturami w rodzaju "swspólna zabawa na molo, wszystkie pary tańczą".
        Dorzuciłbym dyżurnego mistrza ceremonii z tych imprez, Krzysztofa Tyńca, choć
        akurat aktorem jest on niezłym.
        • Gość: oko Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.icpnet.pl 12.12.04, 01:16
          -janda k
          -steczkowska j
          -milowicz m
          • Gość: Maja Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 12.12.04, 11:18
            1. milowicz
            2. paschalska
            3. terentiew
            • Gość: paula22 Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.crowley.pl 12.12.04, 12:00
              1.kurowska - cóż za nadete babsko!!!
              2.skrzynecka - wiocha na maxa!!
              3. krzysio ibisz - za całoksztalt no i wszędobylstwo natrętne...
              • Gość: Mat Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.12.04, 12:19
                A ja nie lubię Kayah (nigdy, nie wiem jak to odmieniać). Tzn. kiedyś byla
                fajna, z ikrą i wigorem, ale teraz zrobiła się jakś taka ciocia-klocia, nudzi,
                nudzi strasznie w wywiadach. Pamiętam ją u Wojewodzkiego, jeju, jaki to był
                nudny program wtedy. Boi się być kontrowersyjna czy co? Chce być lubiana przez
                wszystkich? No to, akurat u mnie - efekt odwrotny.
              • Gość: kisiel Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 01:04
                Nie wiem jak się nazywa ten łysy, co czasem zamiast Ibisza prowadził "Rosyjską ruletkę".... Kiedyś leciałem po kanałach i trafiłem akurat na niego..... normalnie udaje jakiegoś inteligenta, a naprawdę to mądrości ma tyle co włosów....
                • Gość: info Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.janet.waw.pl 16.12.04, 21:19
                  henryk talar - chciał chłopina dorobić ale do teleturniejów się nie n nadaje
    • Gość: 123 Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:17
      1. K. Skrzynecka - bezapelacyjny nr 1!!! Ani to aktorka, ani piosenkarka, a
      jakoś wszędzie jej pełno.
      2. T. Kammel - beznadziejny goguś, w Teleexpresie kompletne dno.
      3. M. Kurzajewski - za idiotyczną czapę (vide relacje z zawodów) i wdzięczenie
      się do kamery niegodne mężczyzny.
    • lisovva Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 12.12.04, 13:01
      1. Kinga Rusin: pani ta dawno pożegnała się z pracą w telewizji, od 10 lat
      nic spektakularnego nie osiągnęła, za to co tydzień widuję ją w jakimś
      tabloidzie (które kupuje tonami ze względu na dołączane filmy). Czy może mi
      ktoś wytłumaczyć, kim jest ta pani?
      2. Justyna Steczkowska: zmanierowana lala szczerząca bez przerwy w
      sztucznym debilnym wybuchowym spaźmie te swoje obrzydliwe krzywe zębiska. Nie
      słyszałam ani razu, żeby powiedziała coś sensownego. Głównym jej zadaniem jest
      pokazywać się i bywać. I bez przesady z tym jej talentem. Znam dużo normalnych
      dziewczyn którym rzeczona do pięt nie dorasta. Osobowości zero. Moim zdaniem
      pani owa ma silikony w pupie i piersiach.
      3. Katarzyna Skrzynecka: pytanie za 100 pkt. Jaką wybitna kreację aktorską
      ta pani ma na swoim koncie? Ani aktorka ani piosenkarka. Trendy danserka i
      tyle.
      4. Kaja Paschalska: żałosny rudy (a jak wiadomo rude to fałszywe) pajac,
      który nawet chodzić nie potrafi (wyłożyła się na ryj w zeszłym roku w Opolu
      schodząc ze sceny). Paskudne beztalencie udające kobietę. Maszkaro, z kobiety
      masz tyle co Siemianowska z MM.
      5. Maria Seweryn: wyjątkowo paskudna, wyjątkowe beztalencie, lansowane
      uparcie przez swoją wybitna matkę.
      • Gość: stell Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 14:02
        lisovva napisała:

> 2. Justyna Steczkowska(...)I bez przesady z tym jej talentem. Znam dużo
        normalnych dziewczyn którym rzeczona do pięt nie dorasta.

Gratuluję znajomości. Najwyraźniej obracasz się w środowisku ludzi wybitnie
        utalentowanych, posiadających znakomite warunki głosowe. Czekam na ich debiut z
        niecierpliwością.

>Moim zdaniem pani owa ma silikony w pupie i piersiach.

Nawet jeśli tak, co z tego?

>4. Kaja Paschalska(...)(a jak wiadomo rude to fałszywe)

Poraża mnie siła Twych argumentów.

> 1. Kinga Rusin(...)Czy może mi ktoś wytłumaczyć, kim jest ta pani?

Ależ oczywiście, ona jest żoną człowieka, któremu poświęcasz połowę swoich
        postów.

• Gość: zoz Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.janet.waw.pl 16.12.04, 21:21
        wypluj trochę tego jadu ale nie na forum
      • Gość: g Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 26.12.04, 18:31
        do tabloidów nie dołączają filmów
    • Gość: ala Aldona Orman!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:31
      • Gość: frimo Re: Aldona Orman!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:52
        Steczkowska, Skrzynecka, Kamel
    • Gość: nitroo Skrzynecka? czemu? IP: *.herby.kielce.pl / 217.153.141.* 12.12.04, 13:55
      ponieważ jestem na bakier z TV, kolorowymi pismami itp. i część wymienianych poniżej osób w ogóle nie znam to tylko jedno pytanie:
      czemu Skrzynecka?
      wiem, że piosnekarka z niej ... przeciętna:), ale mam do niej sentyment ze względów..hmmm... estetycznych:)
      naraziła się czymś szczególnym ostatnio? bo ja jej nigdzie nie widziałem i echo jakichś skandali nie dotarło do moich, skromnych uszu
      • Gość: 123 Re: Skrzynecka? czemu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:23
        Uroda p. Skrzyneckiej to kwestia wielce dyskusyjna. W mojej ocenie jest zbyt
        przerobiona i z naturalnościa ma niewiele wspólnego. No i jest nieznośnie
        zmanierowana! Ale to rzecz gustu. Tutaj głównie chodzi o dokonania, a raczej
        ich brak. Kilka dennych rólek w serialach to za mało........ Pozdrowienia!!!
    • kejti10 Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 12.12.04, 18:18
      1.skrzynecka
      2.milowicz
      3.ibisz
      • Gość: tobi Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:08
        1. Mołek *łazi ze swoją makijazystka na wypadek gdyby pojawił sie flesz aparatu=
        2. Mołek za program w którym jest bardziej beznadziejna niz nieciekawe gwaizdy
        polskiego show biznesu
        3. Mołek za ogólne lizanie dupy w TVN

dalej powiem Skrzynecka za bezguscie totalne w solarium w nadmiarze

Horodyńska za ciuchy po babci i lila rajtuzy i Gościa w gajerze Sponsora

Swiderski ze Smoliczową którzy za cel zyciowy postawili sobie łazic wszedzie i
        udwac znaczących w biznesie ale jedyne co im wychodzi to Show ich zazdrosci

i coreczka mamy i taty Rosati Weronika;-) za koka a la zachodzaca gwiazda
        włoskiego kina

• Gość: nana Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:35
          1) Ibisz- pracoholik, który stracił rodzinę przez ciągłe poniżanie się w barze.
          2) Mołek- za brak wyrazu, tandete i brzydote.
          3) Milowicz- idiota, który mysli,ze jest Presleyem. Zakochany w sobie, nie wiem
          dlaczego?
    • gazamate Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 13.12.04, 09:02
      steczkowska, cugowski, terentiew, sierocki, ta drewniana babka co
      prowadzi "wielka grę" - dziwię sie bardzo, że ten relikt prl-u nadal jest w tv,
      młoda loska - co zawsze na jakeiś gale się wkręci, prowadzący randke w ciemno,
      prowadzacy ciao darwin, członkowie tych pseudozespołów co jakieś durne pieśni
      przerywniki na tvn grają, martyna wojciechowska i ten kolo o końskim zgryzie co
      z nią BB 2 prowadził, może troszkę skrzynecka mnie tez drażni i kamel
      • gazamate Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo 13.12.04, 09:04
        no i jeszcze obowiązkowo w samej czołówce górniakowa, czerwonowłosy & mandaryna
        (no i ich familia)oraz woalistka blucafe
    • Gość: frank Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: 81.15.170.* 13.12.04, 09:55
      Jak to ktoś celnie zauważył: w Polsce bycie "gwiazdą" to obciach. I trudno się
      z tym nie zgodzić. Zgadzam się z większościa wymienionych typów, a najbardziej
      żałosne jest to, że przwie wszystkie te osoby tak naprawdę NIC sobą nie
      reprezentują, nie mają na koncie żadnego wielkiego osiągnięcia artystycznego
      czy jakiegokolwiek innego. Jedyne co osiągnęli, to przesadzona częstotliwość
      pokazywania ich facjat w TV i pismach typu Viva.

A poza tym uważam, że Kamel powinien byc jak najszybciej wykopany z
      Teleexpressu, bo też nie mogę teraz tego oglądać.
    • Gość: Seth Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 10:08
      Pochanke, Soltysik, Molek, Majewski, Terentiew, Steczkowska, Skrzynecka,
      Paschalska, Wojewodzki, mlody Dowbor, Drozda, ta pudernica z Linii Specjalnej -
      cale towarzystwo natychmiast do wymiany
    • Gość: kiki Re: najbardziej nielubiane postacie polskiego szo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:14
      1. Horodyńska
      2. Agata Młynarska
      3. Tadeusz Drozda
      Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • Gość: magma Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:15
      Milowicz, Skrzynecka, Mucha
      • serek.topiony Re: 13.12.04, 11:52
        Skrzynecka - zero talentu, zero osiągnięć, uroda skutecznie zniszczona
        nadmiarem solarium tipsiorami i wyczynami pijenego fryzjera. Za punkt honoru
        postawiła sobie bywanie WSZĘDZIe i obecnosć we wszystkich brukowcach - nieźle
        jej to idzie.
        Steczkowska - głos świetny, repertuar koszmarny, image potworny, zachowanie
        kretyńskie, mężuś hmm nie wygląga na hetero.
        Ibisz - nie nadążam za dramatycznymi zwrotami w jego zyciu: kocha żonę do
        saleństwa, nie kocha zony, kocha Annę Nowak, nie kocha męzyczyzn, miał wypadek,
        ma traumę po wypadku, uffff. A wszystko to prezentowane przynajmniej raz w
        tygodniu w "Vivie".
        Janda - krzyczenie, bieganie na obcasach i wymachiwanie papierowsem to jedyne
        środki wyrazu artystycznego tej pożal się Boże "gwiazdy". NA dodatek rżnie
        diwę, publicznie pierze brudy, a co gorsza - urodziła Seweryn.
        Buzek Agata - twarz wampira, anoreksja, włosy topielicy. Grać nie umie, za to
        łązi wszędzie gdzie się da.
        Weronika Rosati - lolitka jak z koszmarnego snu, potworny tapir na łbie i ten
        idiota Kolonko u boku. Pfe.
        • Gość: ronner Re: IP: *.aster.pl 15.12.04, 21:38
          > Ibisz - nie nadążam za dramatycznymi zwrotami w jego zyciu: kocha żonę do
          > saleństwa, nie kocha zony, kocha Annę Nowak, nie kocha męzyczyzn, miał wypadek,
          >
          > ma traumę po wypadku, uffff. A wszystko to prezentowane przynajmniej raz w
          > tygodniu w "Vivie".

Viva to dwutygodnik...
        • Gość: tutti serek udało ci sie uchwycic w słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:42
          serek sto procent racji
      • Gość: bet Re:nie lubiane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:53
        A.Mucha jest b.podobna do A.Dąbrowskiej i obydwie "odkryte" przez
        K.Wojewódzkiego,czyżby nowy fizys trend w szoł biznesie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka