Dodaj do ulubionych

Krysia z "Lokatorów"

IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:00
Dlaczego Krysia już nie występuje w Lokatorach? Tydzień temu jeszcze była i
nic się nie zanosiło na żaden wyjazd. A dzisiaj juz inna babka się
wprowadziła na jej miejsce i wygląda jakby miała zostać na stałe. Czy ktoś
wie o co tu chodzi?
Obserwuj wątek
    • spaldi Re: Krysia z "Lokatorów" 12.12.04, 18:24
      A Borys czemu odeszla? Nie trawie tej blondyny, jest sztuczna i brzydka, wiem,
      nie kazdy musi byc piekny, ale ona mnie nawet nie bawi:(
      • Gość: kasia Re: Krysia z "Lokatorów" IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:28
        Borys wywalili za karę, bo pozowała do Playboya. Ale czemu odeszła Krysia?
        • Gość: Gosia Re: Krysia z "Lokatorów" IP: *.chello.pl 12.12.04, 20:12
          Jacka tez czasem zastepuje jego brat. Moze Krysia w czyms gra i nie ma chwilowo
          czasu na ten serial.
    • gocha221 Re: Krysia z "Lokatorów" 12.12.04, 21:38
      aktorka grajaca Krysie odeszla bo miala dosc roli i calego serialu. Gra w
      teatrze. Czytalam jakis czas temu wywiad z nia i wtedy albo mowila ze odchodzi
      albo ze mocmo o tym myśli.
      • Gość: axe Re: Krysia z "Lokatorów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:11
        Tak, Borys i Michalska odeszły z serialu na własną prośbę i stąd te zastępstwa.
        Dość obszernie i jakiś czas temu pisały o tym gazety bo wiadomo że seriale są
        kręcone sporo wcześniej niż trafiają na wizję.
        Szkoda Agnieszki Michalskiej bo ona była naprawdę śliczniutka. Choć ta nowa nie
        jest taka zła.
        • Gość: :/ Re: Krysia z "Lokatorów" IP: *.devs.futuro.pl 13.12.04, 03:01
          Boże co za bzdury, ze Borys usunięto za Playboya! Borys odeszła na własną
          prośbę bo ile mozna grać słodką idiotkę? Agnieszka Michalska odeszła bo odkąd
          zamiast Zuzi wprowadziła się nowa dziewczyna to wszystko kręci sie wopkół niej
          i podobno Michalskiej to przeszkadzało, ale to podobno więc wiecie. Tak czy
          inaczej obie zrezygnowały same.
          • Gość: kasia Re: Krysia z "Lokatorów" IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 15:06
            Boże co za bzdury,że odeszła sama!! Nie ma to jak porażająca pewność siebie w
            połączeniu ze zjadliwą ironią. Przeczytałam w jakimś brukowcu ,ze wywalili ją
            za Playboya i tak napisałam. A słodkiej idiotki wcale nie grała. Ona nią BYŁA!
            Widziałam wywiad z nią. Totalne dno!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka