Gość: silvanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:51 No wlasnie a gdzie podzial sie ten znany na caly swiat dj-producent?? moze tanczyl wrod tych sexi panien?? co za gowno :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bura suka [...] IP: 212.160.240.* 20.12.04, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bura suka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki [...] IP: *.met.pl 21.12.04, 00:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Eryk Prydz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.04, 08:42 I sam widzisz la_ki jak to jest jak ścierwo zabierze głos. Wtedy powstaje za duży skrót myślowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazzol Re: Eryk Prydz IP: *.netten.pl 21.12.04, 14:12 Sama sobie odpowiedziałaś.Ten koleś jest producentem, nie robi muzyki instrumentalnej więc co miał robić na tej scenie jeżeli wszystko z sampli jest sklejone?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silvanka Re: Eryk Prydz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 00:46 ale jak dobrze zauwazyles koles jest producentem i owszem ale rozniez dj...wiem o tym bo nie raz bawilam sie na imprezie na ktorej gral... stad moje pytanie??bo koles ktory plumkal wsrod tych lasek napewno nim nie byl, wnioskuje wiec ze prydza wcale w barze nie bylo i to jest dla mnie wielkim gownem...reklamowac cos czego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Eryk Prydz IP: 213.238.78.* 16.02.05, 19:45 nIE TYLKO TELEDYSK SIĘ LICZY WEDŁÓG MNIE MUZYCZKA JEST CAŁKIEM FAJNA!! Odpowiedz Link Zgłoś
iskax Re: Eryk Prydz 24.12.04, 10:57 fajny towar, fajnie sie rusza, i ma falny usmiech. Szkoda tylko że za duzo tych panienek jets, On powinien byc na 1 planie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasas Re: Eryk Prydz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:37 odwlok tej ,,tancerki" przypomina mi gruszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Eryk Prydz IP: *.pl 23.03.05, 09:34 Wydaje mi się, że to był ten z teledysku. Przecież był w Barze i to wlaśnie on. Odpowiedz Link Zgłoś