kazi2 15.05.02, 19:06 Co wy widzicie w tym Pojebie, dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sachmet Re: POYEB MATOŁ IP: *.chello.pl 15.05.02, 19:08 rozrywkę, kazi2...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kazi2 Re: POYEB MATOŁ 15.05.02, 19:15 Rozrywkę? Przecież to jakiś półgłówek, nie potrafiący sklecić zdania Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: POYEB MATOŁ 15.05.02, 22:22 och ty zazdrosny jestes chyba o powodzenie jakie Poyeb ma! to fantastyczny mezczyzna..pod tym nickiem kryje sie delikatna i wrazliwa na swiat, piekno i uczucia istota!!! od samego poczatku wiedzialam ze warto go obserwowac i w odpowiednim momencie wyznac mu swoje uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciemna Re: POYEB MEZCZYZNA JAKICH MALO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:28 mallino nie ty jedna widzisz to ukryte piękno,jest nas więcej,wszystkie uwielbiamy poyeba za to że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: POYEB MEZCZYZNA JAKICH MALO 16.05.02, 00:34 wiem ze moj Poyeb kochany ma duze powodzenie!! ale on bardzo mnie kocha i jest mi wierny oczywiscie!!!!!!! kto go nie zna niech zaluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB MEZCZYZNA JAKICH MALO IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:38 mallina napisał(a): > wiem ze moj Poyeb kochany ma duze powodzenie!! > ale on bardzo mnie kocha i jest mi wierny oczywiscie!!!!!!! > kto go nie zna niech zaluje! tiaaaaaa i wypić chłopina może.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: POYEB MEZCZYZNA JAKICH MALO 16.05.02, 00:40 chlopina??????? nigdy tak bym Poyebka nie okrelila!!!! to piekny i madry mezczyzna a nie zaden chlopina! jestem oburzona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB MEZCZYZNA JAKICH MALO IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:42 mallina napisał(a): > chlopina??????? > nigdy tak bym Poyebka nie okrelila!!!! > to piekny i madry mezczyzna a nie zaden chlopina! > > jestem oburzona!!! heh tak mi się śjakoś powiedziało, to było pieszczotliwie:))) pozdrufka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: POYEB MEZCZYZNA JAKICH MALO IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.02, 00:44 byle nie za bardzo pieszczotliwie.. bo pieszczoty Poyeba tylko dla mnie sa zarezerwowane:-))))) pozdrawiam dobrej nocy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB MEZCZYZNA JAKICH MALO IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:46 Gość portalu: mallina napisał(a): > byle nie za bardzo pieszczotliwie.. > bo pieszczoty Poyeba tylko dla mnie sa zarezerwowane:-))))) > > > pozdrawiam dobrej nocy:-) no jakże bym śmiała, to było tak po koleżeńsku pieszczotliwie;)) rownież dobrej nocy pzdr.;D Odpowiedz Link Zgłoś