Dodaj do ulubionych

steczkoWska dWojce.podobalo się Wam?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 18:54
mnie tak:)
Obserwuj wątek
    • oka5 Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? 26.12.04, 19:33
      Chociaż nie przepadam za tą artystką, to muszę przyznać, że tak. A
      już "Tańczące Eurydyki" zaśpiewała przepięknie. Ona zmienia swój głos z jakąś
      nieprawdopodobną łatwością i do tego utworu dobrała go idealnie.
    • Gość: ja Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:08
      Większej żenady dawno w tv nie było.
      Tragedia. Zero głosu.
      Tylko wielki szoł i nic więcej. Steczkowska tylko figurę ma super, reszta do bani.
      A już gęba i ten nosek to horror. O głosie cieniutkim i marniutkim nie wspomnę.
      Ciekawe kto ja tak ciągnie do przodu?
    • Gość: Cindy C. Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:15
      każda artystka, gdyby dano jej taką szansę, też by zaspiewała. i to z chęcią.
      ale dostała ją tylko wymiękła steczkowska
      • Gość: e Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 22:02
        to fakt,kto ją promuje!????
    • prezes24 Przerost formy nad treścią 26.12.04, 22:08
      Pomysł fajny, dekoracja ok, repertuar świetny, niby wszystko gra,
      a jednak wyszło słabo, bardzo słabo. Główna wykonawczyni jest bardzo słaba
      ( głos + wizerunek sceniczny )
      i nie potrafi zabłysnąć nawet na takiej tandecie jak konkurs eurowizji
    • Gość: caryc-katarzyn Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.04, 22:18
      Mnie tez sie podobala. Spiewala skrajnie rozne piosenki i zrobila to bardzo
      dobrze.
      • Gość: mona Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:59
        Jest sexy. Miła odmiana po Dodzie-Elektrodzie (ostatnim sex obiekcie jaki
        oglądałam). Na pewno ma głos i wygląda na charakterną. Figura super. Nosek też
        mi się podoba. Jestem za.
        • Gość: steczkowski Re: chyba se cycki dorobiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:08
          Jakieś takie większe mi się wydają.
          • Gość: zibi Steczkowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:00
            Co ty tu robisz? Nie umarłeś? Przecież Justnka nad twoim grobem sesję
            zdjęciową do Vivy sobie strzeliła.
            Teraz czeka aż mamusia kopnie w kalendarz to
            sobie sesję w czarnym bikini zrobi.
    • Gość: arnie Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:44
      Według mnie- TOTALNA ŻENADA!
      Steczkowska go home!
    • Gość: victoria Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 27.12.04, 14:09
      Chaotyczny dobór repertuaru, słabiutki głos, niestety nie może wszystkiego
      śpiewać, tylko charczące melodie są w jej stylu. Widowiskowo, program poprawny.
    • Gość: Aga Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:20
      To bylo zenujace, sili sie na wielka femme fatale ale jest beznadziejna, glos
      jakis marny...
      Plus za figure !
      Poza tym to jest ulubienica ministra kultury, Dabrowskiego.
      Pamietam jak kiedys Mlynarska miala wywiad ze Steczkowska wykrzyknela: Justysia,
      ale Cie wielbiam ! brrrrrrr
    • menisk Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? 27.12.04, 18:53
      Wreszcie jakiś przyzwoity koncert. Steczkowska mile mnie zaskoczyła. Słuchało
      się jej z przyjemnością.
    • Gość: Agata Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.espol.com.pl 29.12.04, 15:30
      koncert bardzo fajny... karuzela z madonnami super pokazana... bond tez super
      wygladal.. swietne te swiatla.. a Justyna jak zwykle pokazala ze ma talent..
      super byly te wokalizy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka