Gość: e IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 18:54 mnie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oka5 Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? 26.12.04, 19:33 Chociaż nie przepadam za tą artystką, to muszę przyznać, że tak. A już "Tańczące Eurydyki" zaśpiewała przepięknie. Ona zmienia swój głos z jakąś nieprawdopodobną łatwością i do tego utworu dobrała go idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:08 Większej żenady dawno w tv nie było. Tragedia. Zero głosu. Tylko wielki szoł i nic więcej. Steczkowska tylko figurę ma super, reszta do bani. A już gęba i ten nosek to horror. O głosie cieniutkim i marniutkim nie wspomnę. Ciekawe kto ja tak ciągnie do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cindy C. Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:15 każda artystka, gdyby dano jej taką szansę, też by zaspiewała. i to z chęcią. ale dostała ją tylko wymiękła steczkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 22:02 to fakt,kto ją promuje!???? Odpowiedz Link Zgłoś
prezes24 Przerost formy nad treścią 26.12.04, 22:08 Pomysł fajny, dekoracja ok, repertuar świetny, niby wszystko gra, a jednak wyszło słabo, bardzo słabo. Główna wykonawczyni jest bardzo słaba ( głos + wizerunek sceniczny ) i nie potrafi zabłysnąć nawet na takiej tandecie jak konkurs eurowizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caryc-katarzyn Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.04, 22:18 Mnie tez sie podobala. Spiewala skrajnie rozne piosenki i zrobila to bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:59 Jest sexy. Miła odmiana po Dodzie-Elektrodzie (ostatnim sex obiekcie jaki oglądałam). Na pewno ma głos i wygląda na charakterną. Figura super. Nosek też mi się podoba. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steczkowski Re: chyba se cycki dorobiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:08 Jakieś takie większe mi się wydają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Steczkowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:00 Co ty tu robisz? Nie umarłeś? Przecież Justnka nad twoim grobem sesję zdjęciową do Vivy sobie strzeliła. Teraz czeka aż mamusia kopnie w kalendarz to sobie sesję w czarnym bikini zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:44 Według mnie- TOTALNA ŻENADA! Steczkowska go home! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victoria Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 27.12.04, 14:09 Chaotyczny dobór repertuaru, słabiutki głos, niestety nie może wszystkiego śpiewać, tylko charczące melodie są w jej stylu. Widowiskowo, program poprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:20 To bylo zenujace, sili sie na wielka femme fatale ale jest beznadziejna, glos jakis marny... Plus za figure ! Poza tym to jest ulubienica ministra kultury, Dabrowskiego. Pamietam jak kiedys Mlynarska miala wywiad ze Steczkowska wykrzyknela: Justysia, ale Cie wielbiam ! brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? 27.12.04, 18:53 Wreszcie jakiś przyzwoity koncert. Steczkowska mile mnie zaskoczyła. Słuchało się jej z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: steczkoWska dWojce.podobalo się Wam? IP: *.espol.com.pl 29.12.04, 15:30 koncert bardzo fajny... karuzela z madonnami super pokazana... bond tez super wygladal.. swietne te swiatla.. a Justyna jak zwykle pokazala ze ma talent.. super byly te wokalizy :) Odpowiedz Link Zgłoś