Gość: Rozbawiona IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 29.12.04, 10:54 Posłał na Oślą ławkę wątek zytniej_z_lodem.Czy zabronione jest posiadanie nicków nawiązujących do %??Który to punkt regulaminu,bo nie chce mi się szukać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Forumowy cenzor to abstynent?? 29.12.04, 11:09 :)myślałam,że mma zwidy,bo wydawało mi się,że jakiś wątek z "gianim" w tytule powstał i nagle go nie ma.ale faktycznie jest na Oślej.nie przypuszczałam,ze tak finezyjny nick jak zytnia_z_lodem może zasłużyć na eksmisję z forum.może nck powinien brzmieć zytnia_lodem_pięćdziesiatka,wtedy by nie było bulwerscji.sprawa byłaby czysta;)-nie chodzio pijaństwo tylko kielonek dla zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
forum Re: Forumowy cenzor to abstynent?? 29.12.04, 11:24 watek miął pecha i zaplątał się w spam już wrócił na zdrowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: Forumowy cenzor to abstynent?? IP: *.chello.pl 29.12.04, 11:43 ale calkiem slusznie sie zaplatal ile mozna czytac o tym, ze gianni wroc? to prawie tak namolne jak reklamy idei z otylia drewniana jedrzejczak Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Forumowy cenzor to abstynent?? 29.12.04, 11:28 no chyba,że tak;) zdrówko-pod ten nadchodzący Nowy Rok:) Odpowiedz Link Zgłoś