adre_nalina 30.12.04, 13:28 Pamietacie jak prowadzili kiedys MTV select ? Czesto sie przekomarzali mowiac o sobie, ze sa malzenstwem. A moze zartowali tylko ? Wiecie cos ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek_kosynier Re: Beata Sadowska i Marcin Prokop 30.12.04, 15:11 Są siebie warci. Zohydzili mi oglądane MTV Classic totalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Beata Sadowska i Marcin Prokop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:34 zgadzam się, a jak teraz widzę Sadowską w TVN STYLE ,to dziwię się dlaczego stylisci nie zrobią coś z jej wlosami,koszmarrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Beata Sadowska i Marcin Prokop IP: 82.160.12.* 31.12.04, 08:33 A ja sie nie zgadzam. Lubie ogladac MTV Classic wlasnie dla Sadowskiej miedzy innymi. Ciekaw jestem kogos wy byscie widzieli na ich miejscach bo tylko marudzic potraficie. Odpowiedz Link Zgłoś
adre_nalina Re: Beata Sadowska i Marcin Prokop 31.12.04, 11:10 Kamilu, jesli masz TVN Style, to tam mozesz zobaczyc Beate. Przyjemnie na nia popatrzec i posluchac. Ja tez ja lubie, dlatego nadziwic sie nie moge, ze mogla byc kiedykolwiek zona Prokopa. To chyba jakas plota byla. Odpowiedz Link Zgłoś