lezka_z_posen 30.12.04, 23:07 pojutrze o tej porze będziemy już o rok starsi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tekilaiboneti Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:09 jak najbardziej! choć nie te z Szampanii, ale za to tradycyjnie Sowietskoje Igristoje i burżujsko - Martini zdarowije! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) 30.12.04, 23:15 Martini oczywiście wstrząśniete,nie zmieszane;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) 30.12.04, 23:31 A tam zaraz starsi...Młodsi inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) 30.12.04, 23:44 zeby tylko szampan..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:01 U mnie się grzeje w dwóch karawkach....no cóż innego jak nie Chivas Regal...A "to coś" z bombelos zakupiłam i wystawiłam na balkon.Wszak to tradycja,parafrazując Tejwe Mleczarza. Życzenia,qu**,chciałam napisać jutro a to już dziś...To może po południu? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wdowa2 Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) 31.12.04, 10:02 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i oczywiście poprawy ortografii "karaFka". Pozdrawiam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) 30.12.04, 23:58 dziś w GW przeczytałam,że kac najmniejszy to po spirytusie jest:) dokupic muszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 08:24 dobrze wiedziec, musze wisci rozpuscic, zeby tez kupili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) IP: *.crowley.pl 31.12.04, 10:04 Taaa w pełnym pogotowiu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) IP: 195.245.217.* 31.12.04, 10:56 Kobity to się lubią podniecać chlankiem. Szkoda, że większość tylko od wielkiego dzwonu... O podjarce samym magicznym słowem "sylwester" nawet nie wspomnę.....:):):) Pzdr i do siego! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) 31.12.04, 14:52 magii w słowie "sylwester"się nie dopatruję,a cos procentwego spożywam częściej niż w ostatni dzień roku,bez obaw;) a 11 dni po sylwestrze urodziny mam-to jest dopiero magia!czarna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:57 lezka a to taka aluzja była do tego, żeby nie zapomnieć Ci życzeń złożyć, tak :> :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) 31.12.04, 15:07 Gość portalu: Aga_Ata napisał(a): > lezka a to taka aluzja była do tego, żeby nie zapomnieć Ci życzeń złożyć, tak : > > > :P :) moje życzenie jest takie,żeby mi broń Boże o tym nie przypominać;)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:13 o proszę! :-) a ja się urodziłam cztery miesiące i czternaście dni po Sylwestrze, o! :P Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) 31.12.04, 15:23 ale Agatko to było 15 lat temu,więc na razie nic nie wiesz o bólu urodzin;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekmarek55 Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) IP: 217.153.6.* 31.12.04, 15:28 podejrzewam, że 95% chłodzi wino musujące/też o.k./ ja chłodze okowite pt.ZAWISZA *SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2005 ROKU Z NAD MORZA* pogoda nie szampańska ale humory TAK Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) 31.12.04, 15:32 my chłodzimy taka baterię,że do Wielkanocy będzie co pic;)) za bąbelki robi wino musujące Gran Cazzano-nie szampan,ale nazwa przyjemna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: CHŁODZICIE JUŻ SZAMPANY???:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:16 lezka no w sumie racja, ale nie wierzę, żeby Tobie już 50 stuknęła :P nie zdajecie sobie nawet sprawy ile u mnie w domu jest alkoholu...różnorakiego, a ja i tak najbardziej lubię ajerkoniak, czy jak to tam sie pisze :P Odpowiedz Link Zgłoś