Gość: Poll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakusia Re: "Ożenek" wspaniały!!!! 03.01.05, 22:33 Właśnie obejrzałam. Pokora jak zwykle był fenomenalny. Anna Seniuk cudnie się spisała. Podobało mi się;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: "Ożenek" wspaniały!!!! 03.01.05, 23:13 Spełnili moją prośbę z wątku "co chcielibyście obejrzeć na Święta"!!!! :-))) Po prostu fenomenalne, niepowtarzalny teatr w niepowtarzalnym wykonaniu!! Bossssssski niedoszły pan młody, cudna swatka i .... Wolllllejko!!!! Zresztą wszyscy pretendenci do ręki ( Kobuszewski, Brusikiewicz-Jajecznica!!) i sama Seniuk .... :-)) Ech, czyz był tam ktos nieodpowiedni??? bm_ka Odpowiedz Link Zgłoś
wspolstr Re: "Ożenek" wspaniały!!!! 04.01.05, 01:08 Pomijając już grę aktorów... Co za scenografia, jaka dbałość o szczegóły, cudowna charakteryzacja. W klatce żywe ptaszki. Pomyśleć, że w latach siedemdziesiątych ubiegłego stulecia takich inscenizacji było (na tym poziomie) kilkanaście rocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: "Ożenek" wspaniały!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 07:22 Czy ktoś wie - może będą powtarzać na TV Polonia? Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakusia Re: "Ożenek" wspaniały!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 07:59 Pewnie kiedyś będą , ale napewno nie w grudniu. Repertuar spektakli na grudzień jest juz ustalony i w programie pierwszym, drugim jak i na Polonii.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: "Ożenek" wspaniały!!!! IP: *.his.uni.torun.pl 04.01.05, 12:34 ak kurde a ja zasnąłem w połowie... zmeczony byłem...gdyby poszedl po olejnik od razu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJEKMAREK55 Re: "Ożenek" wspaniały!!!! IP: 217.153.6.* 04.01.05, 13:16 TO BYŁ FANTASTYCZNY SPEKTAKL!!!!!!!!!!!!!! uczcie Kożuchowskie,Brodziki Pazury ,Lubaszenki i pozostałe miernoty. nigdy nie osiągniecie klasy Kwiatkowskiej,Seniuk,Brusikiewicz,Michnikowskiegp,Pokory,Kobuszewskiego.JESZCZE RAZ BRAWO !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamut Re: "Ożenek" wspaniały!!!! IP: *.chello.pl 04.01.05, 13:31 Bravo!!!Bravo!!!Bravo!!! A poza tym, jest to wspaniały tekst! Jest co grać! Prosimy jeszcze,jeśli ktokolwiek z Tv to czyta, coś z Czechowa! Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: "Ożenek" wspaniały!!!! 04.01.05, 15:26 Po raz drugi byłam pod ogromnym wrażeniem. Chyba nie istnieje rzecz, która by mi się nie podobała. Gra aktorów, to prawdziwe mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekilaiboneti Re: "Ożenek" wspaniały!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:48 mistrzostwo świata! a seniuk tak grała, że miałam wrażenie iż parodiuje frytkę wszyscy genialni, aż się nostalgicznie zrobiło za tamtymi czasy... ech Odpowiedz Link Zgłoś