e_katt 08.01.05, 20:26 o rany, ale chlopak ma talent!! lekki przesuw ma (nie dogral poruszania ustami z playbackiem) :-)))))) gdzie on tak sie wycwiczyl? moze w swojej knajpie klientom do kotleta przygrywa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: *.icpnet.pl 08.01.05, 20:29 a co to za laska, ktora prowadzi gale z Lubaszenko?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor 08.01.05, 20:33 Joanna Liszowska - była gościem u Wojewódzkiego gdzie dzwonili do Mellera, żeby załatwić jej rozkładówkę w Playboyu - odpowiedziała "nie wiem czy chcę". Prowadzi też Exclusive na Polsacie i chyba gra/grała w "M jak Miłość". Straszne z niej drewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: *.chello.pl 08.01.05, 22:06 GŁowę bym sobie dał uciąć, że to Anna Samusionek. Wdzięk ten sam, talent taki sam, role równie znaczące. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor 08.01.05, 20:30 Tak myślałem, że ktoś zaraz o tym napisze. Watpię, aby pojawił się jeszcze większy gniot podczas tej gali niż to co Tygrys zaimprowizował. Żenada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 08.01.05, 20:32 Gniot nie gniot,Tiger ma taką kase że może se śpiewać ile mu sie zechce he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Olafa a Lubaszenko pod wpływem ?? ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:35 A pan Lubaszenko jest pijany, czy aż tak sie denerwuje ?? Zachowuje sie skandalicznie - oblizuje sie, trzęsie, itp. jakieś niewybredne żarty ... A ta lala obok zupełnie do niczego (a na pewno nie do prowadzenia Gali) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: a Lubaszenko pod wpływem ?? ?? 08.01.05, 21:01 dla kurażu coś w kulisach wychylił ;-) no to i 'pod wpływem' jest może też pod wpływem uroku współprowadzącej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owoc Re: a Lubaszenko pod wpływem ?? ?? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 09.01.05, 13:53 > A ta lala obok zupełnie do niczego (a na pewno nie do prowadzenia Gali Ja bym ją chętnie zerżnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:57 TIGER I PAN ZE SNAJPERA ŚPIEWALI BARDZO FAJNIE MYŚLĘ, ŻE BYŁ TO NAJLEPSZY WYSTEMP PODCZAS TEJ GALI. MAM NADZIEJE, ŻE ZOBACZE TO JESZCZE RAZ Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor 08.01.05, 21:05 > jeszcze większy gniot podczas tej gali niż to co Tygrys zaimprowizował. żeby jeszcze zaimprowizował.. bezczelnie (i nawet nierówno) po playbacku pojechał.. jezu, ale tego nie idzie w ogóle oglądać co występ to żenada (te pląsy Kurowskiej i Kusznierewicza) a ci przebierańcy na scenie, ze sztandarami, transparentami 'dziewczyny lubią brąz' co to za spęd? co to za lepperiada?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Olafa straszna kaszanka ta Gala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:11 Co jedno wejście to gorsze - jemy kolacje i mamy ubaw nie z tej ziemi chociaż momentami taka żenada że aż wstyd a Olaf tylko oczami przewraca - moze zaglada za dekolt partnerki ?? (chociaz do tego nie trzeba zezować ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: straszna kaszanka ta Gala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:17 czy nie za często używa się na tej gali słowa "laudacja"??????? faktycznie badziewie ta gala --- Keano rules!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: straszna kaszanka ta Gala 08.01.05, 21:32 jaka gala takie laudacje.. ;-)) a popatrzeć po sali - stado wygłodniałych ludzi (bo chyba tylko myśl o bankiecie po podtrzymuje ich na duchu i pozwala znieść przygłupawe występy) ale cyrk!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt no nieeeeeee... 08.01.05, 21:40 ... ale rodzynek to zostawili na koniec Hanusia Śleszyńska i wycie pt. "Najtrudniejszy pierwszy krok" o ludzie, lepszych performerów nie mieli na składzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: no nieeeeeee... 08.01.05, 22:06 Śpiew Tigera, to ewidentny cios poniżej pasa ;) Chociaż teraz chyba powinniśmy mówić: Dariusz Kociak Michalczewski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt inne propozycje dla Tigera 08.01.05, 22:38 Dario 'Kwiczol' Michalczewski Dariusz 'Cugowsky' Michalczewski (podobnie jak Budka Suflera - zwl. Cugowski w siatkowym t-shircie i bez okularów - bardzo niemedialnie sie dzis Tiger prezentowal.. ;-)) Darek 'Mruczek-Nienadazajacy' M. i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:06 Joanna Liszowska soe skomercjalizowała. pamietam ja z Przegladu Piosenki Aktorskeij - byla w finalowej 10. a teraz...szkoda gadac...ped za kasa etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:21 Jaki rok (dla polskiego sportu) taka gala - słaba i żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: *.chello.pl 08.01.05, 22:31 Badziewie maksymalne. Obejrzałam od 4 miejsca z drewnianą Gruchałą (ładna dziewucha, a przez tą sztuczność robi się po prostu brzydka), Otylię wypicowali na babkę pod 50-tkę, Lubaszenko chyba troche sobie łyknął, ech, szkoda gadać lepperiada to mało powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: 80.244.140.* 08.01.05, 22:53 no będą miały chyba kolore gazetki pisać co to badziew wyprodukowano Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor 08.01.05, 23:02 o tym tez i ja pomyslalam.. ciekawe, co to za komentarze sie pojawia (zwl. na temat chwiejnego Lubaszenki ;) troche przykre, ze taka to wyszla biesiada a myslalam, ze tv publiczna troche przystopowala z jarmarczna rozrywka (po tym jak nieco przystopowali z róznymi benefisami, biesiadami slaskimi itede.) a tu nic z tego.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor 08.01.05, 23:35 a o Dlużewskim nikt nie napisze ZENADA I ZALOSC .... NIECH KTOS MU WRESZCIE POWIE, ze nie nadaje sie do GS-u Daniec przy nim to jak Malysz, a S. Hula- Bula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 10:42 A zwróciliście uwagę na szpiega Pawłowskiego wśród dawnych laureatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jewropa Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:38 Pawłowski po zmianie kierownictwa TVP został tam wpuszczony, za Kwiatkowskiego było to niemożliwe, bo Kwacvh się raz wkurzył ponoć jak się dowiedział, że Pawłowski ma być na tej samej imprze co on. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor 09.01.05, 11:14 Ja i tak widzę poprawę w porównaniu z poprzednią galą - nie było Blue Cafe ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor 09.01.05, 11:18 Zawsze dobrze, ale bez Blue Cafe najlepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:02 Zgodzicie się ze mną, że jedynym zabawnym elementem był monolog Dańca o Małyszu? Daniec choć nie reprezentuje humoru wysokich lotów jest w swojej kategorii zabawny. Wychodzi na to, że satyryków mamy takich samych jak sportowców. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: TIGER na TVP1 - spieeewa.. -Gala Mistrz. Spor 11.01.05, 22:38 Daniec musiał się zrehabilitować po swoim ostatnim niewypale ("Marzenia MArcina Dańca"). Ogólnie go lubie, ale dał wtedy plamę. Występ na gali był rzeczywiście udany...Rzekłabym nawet śmieszny ;) Odpowiedz Link Zgłoś