Gość: jump Re: Wygra Harnaś! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 17:58 wwdoka widzę ,że należysz do zwolenniczek harnasia!!!! powiedz mi czym zasłuzył sie harnaś by wygrać bb??? moze podoba ci się jego tępota, moze wygląd zewnętrzny, a moze to, ze niszczy on stereotyp porządnego górala......nie wiem powiedz mi, a moze poprostu kręcisz sobie beke?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Wygra Harnaś! IP: 158.75.15.* 20.05.02, 18:04 Kurczę, powód nie do podważenia! Ja lubię Hydro, ale juz zrobił wypad... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Wygra Harnaś! 20.05.02, 18:09 Gość portalu: MMPM napisał(a): > Kurczę, powód nie do podważenia! > Ja lubię Hydro, ale juz zrobił wypad... > :-) To polub Harnasia i chciej jego wygranej :-))) vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wygra Harnaś! 20.05.02, 18:12 Staram się, eeeeeeeeeeeeeee... Kurczę, nie daje rady... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Wygra Harnaś! 20.05.02, 18:14 No próbuj próbuj, a wejdziesz do bardzo elitarnego klubu! vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Wygra Harnaś! 20.05.02, 18:19 Ja naprzykład, być może Noname. pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wygra Harnaś! 20.05.02, 18:24 Nulname na razie akcesu nie zgłosił... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Wygra Harnaś! 20.05.02, 18:36 A może jednak dzisiaj się okaże, że źle podliczyli głosy i Hydro wróci? Tak, to piękna perspektywa - trzymajcie za to kciuki! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Re: Wygra Harnaś! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.05.02, 18:20 mmpm napisał(a): > Staram się, eeeeeeeeeeeeeee... > Kurczę, nie daje rady... > :-) Wyluzuj stary bo popuścisz! Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Wygra Harnaś! 21.05.02, 14:00 To serdeczne pozdrowienia 4U. vwdoka :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jump Re: Wygra Harnaś! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 15:37 za coś musisz go jednak lubic, więc lepiej przyznaj się bez bicia?? co ci się w nim podoba???jakaś pozytywna cecha???słucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: Wygra Harnaś! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 21.05.02, 15:10 Moim zdaniem ludzie kibicuja tym, z ktorymi sie identyfikuja. Jak ktos potrzebuje podleczyc swoje kompleksy i widzi w Harnasiu swoje alter ego, to mu kibicuje. Mi choc nie ma w domu BB nikogo, kto by mi odpowiadal choc w 50% kibicuje temu, ktory jest najwyzej czyli Boruckiemu. Jesli mam sie z kims identyfikowac to juz wole z nim niz z prymitywem o IQ polrocznego szympansa. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Wygra Harnaś! 21.05.02, 15:14 Gość portalu: Pablos napisał(a): > Moim zdaniem ludzie kibicuja tym, z ktorymi sie identyfikuja. Jak ktos > potrzebuje podleczyc swoje kompleksy i widzi w Harnasiu swoje alter ego, to mu > kibicuje. Mi choc nie ma w domu BB nikogo, kto by mi odpowiadal choc w 50% > kibicuje temu, ktory jest najwyzej czyli Boruckiemu. Jesli mam sie z kims > identyfikowac to juz wole z nim niz z prymitywem o IQ polrocznego szympansa. Jest najwyżej czego? vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ Re: Wygra Harnaś! 21.05.02, 15:24 Gość portalu: Pablos napisał(a): > Moim zdaniem ludzie kibicuja tym, z ktorymi sie identyfikuja. Jak ktos > potrzebuje podleczyc swoje kompleksy i widzi w Harnasiu swoje alter ego, to mu > kibicuje. Mi choc nie ma w domu BB nikogo, kto by mi odpowiadal choc w 50% > kibicuje temu, ktory jest najwyzej czyli Boruckiemu. Jesli mam sie z kims > identyfikowac to juz wole z nim niz z prymitywem o IQ polrocznego szympansa. Lepiej może gdybyś pokibicował Świetlickiemu... Pegazowi spada oglądalność... Szukanie w BB kandytatów do Mensy jest po prostu śmieszne. Poziom Big Brothera w ogóle jest niski, więc bawmy się nie lichąc nikomu IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: Wygra Harnaś! IP: NDCSTR* / 194.127.67.* 22.05.02, 10:32 > Lepiej może gdybyś pokibicował Świetlickiemu... > Pegazowi spada oglądalność... > Szukanie w BB kandytatów do Mensy jest po prostu śmieszne. > Poziom Big Brothera w ogóle jest niski, więc bawmy się nie > lichąc nikomu IQ. No OK, tylko, ze sa pewne granice. Rozumiem, ze ktos nie musi byc Bog wie jakim intelektualista. Ale na litosc! Niech przynajmniej reprezentuje poziom srednio wyuczonego szympansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NESCA Re: Wygra Harnaś! IP: 2.2.STABLE* 21.05.02, 15:26 O NIE! TYLKO NIE TO... :-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki Re: Wygra Harnaś! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 15:28 Gdyby miał wygrać Harnaś to chyba byłaby kompromitacja dla tvn.Dlatego mam nadzieję,że jednak nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Wygra Harnaś! 21.05.02, 15:34 no to posłuchajta co wom gaździno prawi: siercem całem z góromi jestem, aleć na tego łopsmerdańca Jendrusia Galice patseć calkim nie moga, toć to skaranie i łobrazo bosko, co tyn farbowany górol wyprowia ! łapy prec łod nagrody, bo na zatracenie cołkiem pójdzie Hej ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Wygra Harnaś! 21.05.02, 15:43 maga34 napisał(a): > no to posłuchajta co wom gaździno prawi: siercem całem z góromi jestem, aleć na > tego > łopsmerdańca Jendrusia Galice patseć calkim nie moga, toć to skaranie i łobrazo > bosko, co tyn > farbowany górol wyprowia ! łapy prec łod nagrody, bo na zatracenie cołkiem pójd > zie Hej ! > :))) A un co, krucafuks, gorsy od tej cołej bandy ceprów? Syćkie une po dutki psysły, jeno co one łonemu sie nalezom! Dutki w góroch majo sie łostać, nie u ceprów na zmarnowanie do tych jeich bankuf (tfu! co za łobzydliwośc) jeno na scerą gozołecke dla zbójnika z karcmy, cobe wincej zbójowć nie musieł. Zekłem, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Wygra Harnaś! 21.05.02, 16:04 a wis, co Ty moze i racje swojom posiados ? moze łon bidnijsym rozdo ? wsak psełdonim do cygos złobowionzuje ni?! Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Wygra Harnaś! 21.05.02, 18:07 Pewnikiem mom, syćkie dutki bidulcom do. Harnaś je cłek honorny! vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Wygra Harnaś! IP: 158.75.15.* 21.05.02, 18:11 Łoj, rozdo, rozdo, syćkim swoim dzieciukom, co im z alymentami zalegoł... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Wygra Harnaś! 24.05.02, 18:03 Gość portalu: MMPM napisał(a): > Łoj, rozdo, rozdo, syćkim swoim dzieciukom, co im z alymentami zalegoł... > :-) I bedzie teroz po Bozemu. vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś