Gość: Doniczka IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.05.02, 22:47 Znalazłam text znanego już teraz przeboju z II edycji. Czy jest ktoś zainteresowany? Jeśli tak - dajcie cynk to go tu wstukam....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paul Re: IP: 193.0.117.* 21.05.02, 14:00 Prosze, nie.... Bo sie wyrzygam (i nie tylko ja, zapewne)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: 21.05.02, 14:02 Gość portalu: Doniczka napisał(a): > Znalazłam text znanego już teraz przeboju z II edycji. Czy jest ktoś > zainteresowany? Jeśli tak - dajcie cynk to go tu wstukam....... tak. to taka mila gejowska grupa. mysle, ze powinnas wstukac. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias słuchacz(ka) hetero 21.05.02, 14:08 I wanna feel like a toilet bowl, toilet bowl, toilet bowl """" eee... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: słuchacz(ka) hetero 21.05.02, 14:10 tiresias napisał(a): > I wanna feel like a toilet bowl, toilet bowl, toilet bowl """" > eee... ROTFL ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doniczka ----------------------------------- IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.05.02, 15:58 ok, ok, ...... już w porządku :-)))))))))) nic na siłę! :-)))))) Grupa jest fajna i spiewa całkiem cool - zrozumiałe że jednym się podoba, innym nie. Nie ma co jednak krytykować jeśli ktoś takiej muzyki nie trawi, bo w koncu o gustach się nie dyskutuje!!! pzdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brejnszt Oto slowa... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 16:05 Przeciwnicy ambitnej muzyki pop pocalujcie sie w... ...Maybe You say.. My body, My hand My heaven, My land My guardian angel is mine You say My dreams, My head My sex, My bed And it’s my Corona with lime And then I say .. Maybe we could divide it in two Maybe my animals live in Your Zoo Maybe I’m in love with You You say.. My hate, My frown My kingdom, My crown My palace and court is mine You say.. My lights, My show My years to grow The time that I spend is fine And then I say .. Maybe we could divide it in two Maybe my animals live in Your Zoo Maybe I’m in love with You But You say My coat, My hat My bones, My fat My zipper is shut by me You say.. My Skin, My blood My devil, My God My freedom is what You see But still I say Maybe we could divide it in two Maybe my animals live in Your Zoo Maybe I’m in love with You My begining, My end My nuclear bomb to pretend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brejnszt Re: Oto slowa... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 16:11 beeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Oto slowa... 21.05.02, 16:12 tak. lzy same cisna sie do oczu. nie plakalem tak od premiery krola lwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias kopfschmerzen und herzklekotten 21.05.02, 16:14 drogi brejnie, doceniam, jestem pod wrażeniem punk's not dead eee... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Oto slowa... 21.05.02, 16:12 a teraz policz prosze wszystkie wytapienia 'M' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brejnszt A moze podoba sie wam Waterfalls? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 16:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brejnszt Re: A moze podoba sie wam Waterfalls? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 16:23 cholera, z tymi 'M' to mnie zaginasz. Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: A moze podoba sie wam Waterfalls? 21.05.02, 16:26 Gość portalu: brejnszt napisał(a): > cholera, z tymi 'M' to mnie zaginasz. skacz, licz i wygraj Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: A moze podoba sie wam Waterfalls? 21.05.02, 16:28 n0name napisał(a): > Gość portalu: brejnszt napisał(a): > > > cholera, z tymi 'M' to mnie zaginasz. > > skacz, licz i wygraj blondynka by wiedziała.............. Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: A moze podoba sie wam Waterfalls? 21.05.02, 16:38 iwusia napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: brejnszt napisał(a): > > > > > cholera, z tymi 'M' to mnie zaginasz. > > > > skacz, licz i wygraj > > blondynka by wiedziała.............. > to to tez zagrali brain-stonesi? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: A moze podoba sie wam Waterfalls? 21.05.02, 16:40 n0name napisał(a): > a ile tam jest M? Bez aluzji proszę... :-) MMPM Odpowiedz Link Zgłoś