Dodaj do ulubionych

"The X Files" ruleez!

14.01.05, 22:22
bodajże w poniedziałek na polsacie będzie wersja kinowa! Jedyny porządny
serial science fiction jak dla mnie _ a film ...no mógłbyć lepszy ,to
fakt,ale Agent Fox Mulder & Agent Scully rules mimo wszyastko:)
Obserwuj wątek
    • Gość: dark.raven Re: "The X Files" ruleez! IP: *.ds.ae.wroc.pl 14.01.05, 23:07
      ...jedyny porzadny????? dobre sobie.... owszem swietny serial i bardzi go
      lubie..ale chyba nie ogladalas nigdy Stargate:))))) zeby tylko wymienic ten,
      ale jest jeszcze Farscape, Battlestar galactica..Nie wspominajac juz o Lost:)))
      • mamutowa Re: "The X Files" ruleez! 14.01.05, 23:28
        no ok...przyznaje ze to jedyny tego typu serial jaki oglądałam, a to z tej
        prostej przyczyny że interesują mnie głównie wątki kryminalne, FBI i te
        sprawy.Fajnie że w "x files" wszystko wydaje sie być realne, nawet ufoludki;)
        Polskie seriale kryminalne w porównaniu z tym,są strasznie kiczowate i nie
        zmuszam sie jush do ich oglądania :)Niekoniecznie lubie seriale typowo science
        fiction.
        • Gość: dark.raven Re: "The X Files" ruleez! IP: *.ds.ae.wroc.pl 17.01.05, 19:47
          no to te nietypowo sci fi to wlasnie LOST i Stargate...W X-files najbardziej mi
          sie podobaly te odcinki odbiegajace od glownego watku siostry MUldera i
          rzadowego spisku..Lubilam te o jakims grasujacym wampirze lub o tajemnieczych
          sektach..Swietne:))) Podobal mi sie tez inny serial tworcow X-files, tj.
          Millenium, glownie dlatego ze bylo tam o organizacjach istniejacych juz od
          sredniowiecza, o jakichs tajemnicach zawartych w Biblii( jeden odcinek, ale tak
          sie kojarzy z Kodem Leonarda, choc byl kilka lat wczesniej).
          • Gość: Bolo Re: "The X Files" ruleez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:01
            > no to te nietypowo sci fi to wlasnie LOST i Stargate...

Taaa....nowy Atlantis dzis bedzie do sciagniecia, nowy Sg-1 jutro o polnocy ale
            tego XFilesa to zobaczylem wczoraj w nocy i teraz bede chyba musial 2gi raz
            zobaczyc....ekhhh....
            ps. WARTO ZOBACZYC tego xfilesa. Pare razy mozna nawet podskoczyc ze strachu
            hihi ;-)...no i obcole z epoki lodowcowej...full wypas jak mawia jeden posel w
            ciupie ;-)
            • mag26nov Re: "The X Files" ruleez! 18.01.05, 02:38
              kurcze,a ja sie zajelam przedsesyjna robota i przegapilam..w ramach
              rekompensaty puszcze sobie jutro na starej dobrej vhs;))
              uwielbiam ten film!
    • Gość: Sajens Re: "The X Files" ruleez! IP: 80.51.233.* 18.01.05, 04:05
      Już myślałem, że japońskiej Godzilli nie sposób przebić głupotą.
      Od wczoraj liderem jest XFiles.
      • Gość: Kazik Re: "The X Files" ruleez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 05:00
        jak Ci sie nie podoba to ogladaj se Zanussiego na zmiane z Kurosawa. Co kto
        lubi.
      • Gość: Pinokio Re: "The X Files" ruleez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 08:58
        Najlepsza końcówka, kiedy w ciągu 5 min. raz umierała ona, a raz on i na wzajem
        się ratowali.
        Porażająca bezsilność dla góra 24 letnich, bezkrytycznych fanatyków.
        • Gość: dark.raven Re: "The X Files" ruleez! IP: *.ds.ae.wroc.pl 18.01.05, 23:30
          zaraz zaraz....jest tylko jeden film..Prawda??? tyle sie naczyutalam kiedys ze
          w filmie to sie ze soba przespia i takie tam..obejrzalam ( ale na kompie)
          i...NIC!! czy ja mialam jakas inna wersje?? Tego umierania tez nie kojarze:(((
          • Gość: Bolo Re: "The X Files" ruleez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 01:42
            widac xfilesy obrosly urban legend ;-)
            • mamutowa Re: "The X Files" ruleez! 19.01.05, 14:59
              to fakt,że film mógłby być lepszy troszke. Niektóre odcinki mi sie bardziej
              podobały.Ale film też jest ok-zwłaszcza scena niedoszłego pocałunku Muldera &
              Scully -wiedziałam że to nie przejdzie;))
              • Gość: Kazik Re: "The X Files" ruleez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:25
                > Ale film też jest ok-zwłaszcza scena niedoszłego pocałunku Muldera &
                > Scully -wiedziałam że to nie przejdzie;))

No wlasnie! Zabronilem mojemu dziecku ogladac film z uwagi na czerwony
                kwadracik bo myslalem ze tam jakies orgie sie beda odbywac a tu jakas durna
                pszczola BZZZ BZZZ BZZZ hehe ;-)
                • mamutowa Re: "The X Files" ruleez! 19.01.05, 22:58
                  no nie no :D orgie w "Archiwum..."?? to chyba najgrzeczniejszy serial
                  amerykanski :)podobno w 1 z odcinków się jesnak pocałowali, ale ja tego nie
                  widziałam więc nie wiem jak to tam było na prawdę ;))
                  • Gość: dark.raven Re: "The X Files" ruleez! IP: *.ds.ae.wroc.pl 19.01.05, 23:09
                    a owszem...:) na wlasne uszy widzialam:))) w ostatnim odcinku 8 serii albo
                    pierwszym 9....jakos tak ...jak cos to na www.thetruth.prv.pl masz transcripts
                    do wszystkich odcinkow i mozesz sobei doczytac:)
                    • Gość: Leon Re: "The X Files" ruleez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 04:30
                      Jak tak mowicie to wierze...a tak w ogole to Andersson wyszla za maz za
                      jakiegos tlusciocha i w ogole zrobila sie jakas taka stara i wysuszkona :P :P
                      • Gość: kris Re: "The X Files" ruleez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 08:24
                        a tak w ogóle to jest fajne, polskie forum na temat x-files : www.xforum.prv.pl
                        • Gość: Bolo Re: "The X Files" ruleez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:35
                          wiesz..ale tu chodzi o to zeby czytelnicy tego forum wiedzieli ze niektorzy
                          ogladaja inne seriale niz opowiesci o Rysiu z "Klanu" :P
    • ariwederczi Re: "The X Files" ruleez! 20.01.05, 11:58
      Mulder i Scully pocałowali się z okazji Nowego Roku w odcinku
      zatytułowanym "Millennium", a potem dopiero w ostatnim odcinku dziewiątej serii
      na samiutkim końcu!
      • Gość: Alla Re: "The X Files" ruleez! IP: 172.16.3.* 20.01.05, 12:14
        Aj, wcale nie bo na końcu ósmej serii w scenie z dzieckiem. W dziewiątej serii
        też, ale wcale nie tak znowu na samiutkim końcu:)
        • Gość: dark.raven Re: "The X Files" ruleez! IP: *.ds.ae.wroc.pl 20.01.05, 12:59
          no wlasnei o te scene z dzieckiem mi chodzilo..czyli to byla 8 seria i to sie
          tak skonczylo ze na poczatku 9 byla taka scena :Scully z dzieckiem , a pod
          prysznicem siektos kapie(ze niby Mulder) i potem bylo powiedziane ze on
          odszedl. To co, znowu wroci??? To chyba w 10 go nie ma calkowicie? A ktora
          seria byla w wakacje na TVP2? 8 czy 9?

Ale i tak Stargate rulezzz:))) no i Altlantis tez:P:P
          • mamutowa Re: "The X Files" ruleez! 20.01.05, 21:16
            aaaa!no tak, rzeczywiscie coś mi świta,że w odcinku "millenium" był kiss!teraz
            mi sie przypomniało:)cholera..na miejscu Scully to juz nie raz bym sie
            pocałowała with Mulder;)
          • Gość: Bolo Re: "The X Files" ruleez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:28
            > Ale i tak Stargate rulezzz:))) no i Altlantis tez:P:P

Hehe.... nie zdziwie sie jesli pisujemy wspolnie na innym forum ;-)
            ps. myslisz ze poza nami ktos w ogole tu oglada Atlantis?
            • Gość: dark.raven Re: "The X Files" ruleez! IP: *.ds.ae.wroc.pl 20.01.05, 21:42
              >Hehe.... nie zdziwie sie jesli pisujemy wspolnie na innym forum ;-)
              >ps. myslisz ze poza nami ktos w ogole tu oglada Atlantis?

haha to forum jest takie duze, ze pewnie masz racje;))Jak tam juz po obejrzeniu
              1x18???

ale zeby nei bylo off-topic to niech mi ktos powie co z tym Mulderem w 9
              serii???
              • Gość: Bolo Re: "The X Files" ruleez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:33
                po 18?
                zacytuje sam siebie z wiadomego miejsca:
                "Hehe.... dalem odcinkowi 9. W przeciwienstwie do poprzedniego trzymal nawet w
                napieciu i nie nudzil. Jedyne co chyba nie wyszlo w filmie to ta "groza" gdy
                Teila zaczela mowic glosem Wraith. Mialo chyba byc strasznie a wyszlo smiesznie
                Aha...i jesli ktos mnie slyszy w Vancouver to niech mowia "be doomed" a
                nie "die"... mnie sie te pierwsze slowo bardziej podoba bo bardziej upiorne!
                ps. moze mi ktos wytlumacyc czemu ci Wraith na statku ciagle chodza jakby mieli
                w tylku owsiki? I czemu sobie w statkach swiatla nie zapala??"

Generalnie SGA mi sie bardziej podoba niz SG1-8 bo tym drugim sie najwyrazniej
                skonczyly pomysly...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka