Dodaj do ulubionych

postaci zbędne w serialach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:03
To znaczy takie, których mogłoby nie być a serial nic by na tym nie stracił.
Ja mam taką jedną - siostra Marta w "Na dobre i na złe".
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: postaci zbędne w serialach IP: *.chello.pl 19.01.05, 20:05
      A ktora to ?
      • Gość: betka Re: postaci zbędne w serialach IP: *.vx.pl / *.vx.pl 22.01.05, 16:16
        Alicja i jeszcze raz Alicja w "MJM" (poza tym nie pasuje do tej roli, jest
        sztuczna) i Tamara w "Samym życiu" (postać Łukasza też już zaczyna mi grać na
        nerwach)...
    • Gość: Ew Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:41
      Tomek w "Na dobre i na zle", Jolka w "Samym zyciu" ....
      • Gość: julek Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:17
        wszystkie postaci w "klanie"
        • tropiciel_blednego_aha Re: postaci zbędne w serialach 23.01.05, 12:32
          tę postać, tą postacią; te postacie, tych postaci, tym postaciom, tymi postaciami
      • Gość: Zuluska Re: postaci zbędne w serialach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.05, 21:24
        Jolka jeszcze jak Jolka, najgorsze sa te babiszony z redakcji Samego Zycia,
        ktore maja do zagrania od czasu do czasu pare linijek dotyczacych ich
        pseudzycia. Bleee, a ta gruba jest najgorsza.
    • dafni Re: postaci zbędne w serialach 19.01.05, 22:23
      Kaśka z MJM, oni ją chyba trzymają w pogotowiu, jak im się skończą pomysły na
      głównych bohaterów.
    • Gość: Jaś Ryśku "umyjcie rączki" ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:23
      • Gość: Basketcase Re: Ryśku "umyjcie rączki" ;-) IP: *.icpnet.pl 22.01.05, 18:03
        Władek w Klanie. powinni dziadka wreszcie poznac do św Piotra... i tak juz nie
        maja pomyslu na to jak ciagnac jego role.
    • Gość: Aśka Re: postaci zbędne w serialach IP: *.aster.pl 22.01.05, 18:18
      NDiNZ:
      dr Treter który po smierci Dusi pełni funkcję 1 z mebli gabinetu dyrektorskiego
      Bożenka - za całokształt
      Na Wspólnej:
      Monika - za tępy wyraz twarzy, tępą grę i brak osobowości
      Gabryśka - tej to nawet watek romansu z księdzem nie pomógł, za całokształt w
      tym za fatalne ciuchy
      Kamil - za denną grę i kretyński usmieszek w każdej scenie
      MjM
      tu zstawiła bym wszystkich bo przynajmniej jest się z kogo pośmiać. No nie
      jednak Rossati bym wyrzuciła na kopach za drewnianą grę nie do ogladania
      Samo Życie:
      cała obsadę z naciskiem na główna bohaterkę z mina srajacego na puszczy kota
      Złotopolscy:
      cały serial skreślam od razu
      Klan:
      przyapteczna familia cała
      Kinga - co ona wogóle tm za funkce pełni???
      Daniel i jego nowa miłość
      Ryśki
      Moda na Sukces:
      wysłać ich wszystkich wkońcu na emeryturę
      • Gość: mała Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:26
        Na Wspólnej:
        Weronika - nic nie wnosi do serialu (oprócz dawnego wątku z Sebastianem)
        Monika - po co ona tam?
        Bartek - pojawia się raz na 50 odcinków
        Filip - Martę powinni wysłać do klasztoru, a nie chłopak się przez nią stresuje
    • reniatoja Re: postaci zbędne w serialach 22.01.05, 18:51
      Oglądam tylko Klan

A tam: Całkowicie zbędni są: Przede wszywstkim Pawełek Lubicz Junior, to
      najbardziej zbędna postac jaką kiedykolwiek widziałam, całkowicie niepotrzebny
      do niczego tak serialowi jak i wlasnym serialowym rodzicom.
      Wiecha, Czecha i Daro. Rzecz jasna gdyby ich nie było, nie byłoby i Anulki, co
      również zerowym echem odbiłoby sie na całokształcie serialu.

I z pewnoscia jeszcze inne postaci, ale te, ktore wymienilam to wg mnie
      najwieksze pomylki, umieszczone w serialu nie wiadomo po co i dlaczego. Mysle,
      ze moze p. Kotulanka byla naprawde w ciazy i tak pojawil sie Pawelek Junior, bo
      innego uzasadnienia nie widze.

Natomiast z chorób niepotrzebne jest nosicielstwo Daniella, bo to pic na wode
      jest i nie wiadomo po co on ma tego HIVa.
    • Gość: Lydia2 Re: postaci zbędne w serialach IP: *.bredband.comhem.se 22.01.05, 19:11
      Gabriela w Klanie.Jaka ona funkcje tam pelni.Klan nie moglby istniec bez tej
      parazytniczo-pozytecznej"damy"
    • Gość: sara Re: postaci zbędne w serialach IP: *.provider.pl 22.01.05, 20:01
      ciotka Hanki w 'M jak miłość'
    • Gość: P-77 Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:54
      To jeszcze jedna postać - pan Janusz z Klanu. Największa pomyłka scenarzystów,
      obok przyjaciółki Elżbiety, Matyldy (choć w tym ostatnim wypadku to raczej
      wynik fatalnego aktorstwa bo sama postać mógł być ciekawy).
      Uzasadnienie - nie wiadomo po co go wprowadzili. Przyjaciel rodziny, co rusz
      wpadający na Sadybę i bezustannie sypiący lukrem, obrońca Doroty przed zalotami
      Rafalskiego, adorator Moniki itd. Właściwie psuł każdą scenę, w której
      występował - jak tylko się pojawiał robiło się mdło.
      Potem ni stąd, ni zowąd scenarzyści wymyślili, że to przez niego Władysław
      spędził 10 lat w stalinowskim więzieniu. Pięknie, choć to pozostawało w rażącej
      sprzeczności z wcześniejszymi scenami. No i wątek pana Janusza stał się ciekawy
      bo zniknął i nie musieliśmy znosić jego galnterii, niestety wrócił - znów nie
      wiadomo po co.
      • mn7 Re: postaci zbędne w serialach 23.01.05, 11:19
        Jego aktorstwo różni się wyraźnie od aktorstwa pozostałych.
        Mnie jednak nadal najbardzie przeraża powrót Bogny, zwłaszcza, że wyraxnie
        zbrzydła od ostatniego razu. A co z tym zabójczo przestojnym lekarzem z Elmedu,
        za którego ongiś wychodziła?
    • Gość: trin Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:36
      Weronika z "Na Wspolnej". Aktualnie pojawia sie wylacznie, zeby pomarudzic,
      albo przespacerowac z dzieckiem, wczesniej byla "odpowiedzialna" za jedne z
      najmniej ciekawych i najbardziej "brazylijskich" watkow serialu (te zdrady...
      te namietnosci... to pytanie o ojcostwo...).

"Klan" caly juz jest praktycznie zbedny... nie ogladalam tego od lat, ale z
      dawnych czasow pamietam, ze postacia zbedna zawsze zdawal mi sie Daniel.

"Na dobre i na zle" bylo zbedne od pierwszego odcinka i takim jak dla mnie
      pozostalo do dzis.
      • Gość: ikar Re: postaci zbędne w serialach IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.01.05, 13:24
        Pan Janusz z KLANU. Rzeczywiście nie można na niego patrzeć i go słuchać.Ale
        też denerwujący wydaje mi się nowy wikary w PLEBANII. Czy poprzedniego
        wyrzucili? A co sądzicie o zamianie kobiety Tracza w tejże PLEBANII z Andżeliki
        na Samosiunek? Oczywiście, że uległość tej pierwszej była denerwująca, ale czy
        teraz dramaturgia wątku Tracza wzrosła?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka