Gość: P-77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:03 To znaczy takie, których mogłoby nie być a serial nic by na tym nie stracił. Ja mam taką jedną - siostra Marta w "Na dobre i na złe". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: postaci zbędne w serialach IP: *.chello.pl 19.01.05, 20:05 A ktora to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: postaci zbędne w serialach IP: *.vx.pl / *.vx.pl 22.01.05, 16:16 Alicja i jeszcze raz Alicja w "MJM" (poza tym nie pasuje do tej roli, jest sztuczna) i Tamara w "Samym życiu" (postać Łukasza też już zaczyna mi grać na nerwach)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ew Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:41 Tomek w "Na dobre i na zle", Jolka w "Samym zyciu" .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:17 wszystkie postaci w "klanie" Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: postaci zbędne w serialach 23.01.05, 12:32 tę postać, tą postacią; te postacie, tych postaci, tym postaciom, tymi postaciami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuluska Re: postaci zbędne w serialach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.05, 21:24 Jolka jeszcze jak Jolka, najgorsze sa te babiszony z redakcji Samego Zycia, ktore maja do zagrania od czasu do czasu pare linijek dotyczacych ich pseudzycia. Bleee, a ta gruba jest najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: postaci zbędne w serialach 19.01.05, 22:23 Kaśka z MJM, oni ją chyba trzymają w pogotowiu, jak im się skończą pomysły na głównych bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Ryśku "umyjcie rączki" ;-) IP: *.icpnet.pl 22.01.05, 18:03 Władek w Klanie. powinni dziadka wreszcie poznac do św Piotra... i tak juz nie maja pomyslu na to jak ciagnac jego role. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: postaci zbędne w serialach IP: *.aster.pl 22.01.05, 18:18 NDiNZ: dr Treter który po smierci Dusi pełni funkcję 1 z mebli gabinetu dyrektorskiego Bożenka - za całokształt Na Wspólnej: Monika - za tępy wyraz twarzy, tępą grę i brak osobowości Gabryśka - tej to nawet watek romansu z księdzem nie pomógł, za całokształt w tym za fatalne ciuchy Kamil - za denną grę i kretyński usmieszek w każdej scenie MjM tu zstawiła bym wszystkich bo przynajmniej jest się z kogo pośmiać. No nie jednak Rossati bym wyrzuciła na kopach za drewnianą grę nie do ogladania Samo Życie: cała obsadę z naciskiem na główna bohaterkę z mina srajacego na puszczy kota Złotopolscy: cały serial skreślam od razu Klan: przyapteczna familia cała Kinga - co ona wogóle tm za funkce pełni??? Daniel i jego nowa miłość Ryśki Moda na Sukces: wysłać ich wszystkich wkońcu na emeryturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:26 Na Wspólnej: Weronika - nic nie wnosi do serialu (oprócz dawnego wątku z Sebastianem) Monika - po co ona tam? Bartek - pojawia się raz na 50 odcinków Filip - Martę powinni wysłać do klasztoru, a nie chłopak się przez nią stresuje Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: postaci zbędne w serialach 22.01.05, 18:51 Oglądam tylko Klan A tam: Całkowicie zbędni są: Przede wszywstkim Pawełek Lubicz Junior, to najbardziej zbędna postac jaką kiedykolwiek widziałam, całkowicie niepotrzebny do niczego tak serialowi jak i wlasnym serialowym rodzicom. Wiecha, Czecha i Daro. Rzecz jasna gdyby ich nie było, nie byłoby i Anulki, co również zerowym echem odbiłoby sie na całokształcie serialu. I z pewnoscia jeszcze inne postaci, ale te, ktore wymienilam to wg mnie najwieksze pomylki, umieszczone w serialu nie wiadomo po co i dlaczego. Mysle, ze moze p. Kotulanka byla naprawde w ciazy i tak pojawil sie Pawelek Junior, bo innego uzasadnienia nie widze. Natomiast z chorób niepotrzebne jest nosicielstwo Daniella, bo to pic na wode jest i nie wiadomo po co on ma tego HIVa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lydia2 Re: postaci zbędne w serialach IP: *.bredband.comhem.se 22.01.05, 19:11 Gabriela w Klanie.Jaka ona funkcje tam pelni.Klan nie moglby istniec bez tej parazytniczo-pozytecznej"damy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: postaci zbędne w serialach IP: *.provider.pl 22.01.05, 20:01 ciotka Hanki w 'M jak miłość' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:54 To jeszcze jedna postać - pan Janusz z Klanu. Największa pomyłka scenarzystów, obok przyjaciółki Elżbiety, Matyldy (choć w tym ostatnim wypadku to raczej wynik fatalnego aktorstwa bo sama postać mógł być ciekawy). Uzasadnienie - nie wiadomo po co go wprowadzili. Przyjaciel rodziny, co rusz wpadający na Sadybę i bezustannie sypiący lukrem, obrońca Doroty przed zalotami Rafalskiego, adorator Moniki itd. Właściwie psuł każdą scenę, w której występował - jak tylko się pojawiał robiło się mdło. Potem ni stąd, ni zowąd scenarzyści wymyślili, że to przez niego Władysław spędził 10 lat w stalinowskim więzieniu. Pięknie, choć to pozostawało w rażącej sprzeczności z wcześniejszymi scenami. No i wątek pana Janusza stał się ciekawy bo zniknął i nie musieliśmy znosić jego galnterii, niestety wrócił - znów nie wiadomo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: postaci zbędne w serialach 23.01.05, 11:19 Jego aktorstwo różni się wyraźnie od aktorstwa pozostałych. Mnie jednak nadal najbardzie przeraża powrót Bogny, zwłaszcza, że wyraxnie zbrzydła od ostatniego razu. A co z tym zabójczo przestojnym lekarzem z Elmedu, za którego ongiś wychodziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: postaci zbędne w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:36 Weronika z "Na Wspolnej". Aktualnie pojawia sie wylacznie, zeby pomarudzic, albo przespacerowac z dzieckiem, wczesniej byla "odpowiedzialna" za jedne z najmniej ciekawych i najbardziej "brazylijskich" watkow serialu (te zdrady... te namietnosci... to pytanie o ojcostwo...). "Klan" caly juz jest praktycznie zbedny... nie ogladalam tego od lat, ale z dawnych czasow pamietam, ze postacia zbedna zawsze zdawal mi sie Daniel. "Na dobre i na zle" bylo zbedne od pierwszego odcinka i takim jak dla mnie pozostalo do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: postaci zbędne w serialach IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.01.05, 13:24 Pan Janusz z KLANU. Rzeczywiście nie można na niego patrzeć i go słuchać.Ale też denerwujący wydaje mi się nowy wikary w PLEBANII. Czy poprzedniego wyrzucili? A co sądzicie o zamianie kobiety Tracza w tejże PLEBANII z Andżeliki na Samosiunek? Oczywiście, że uległość tej pierwszej była denerwująca, ale czy teraz dramaturgia wątku Tracza wzrosła? Odpowiedz Link Zgłoś