Gość: design IP: *.crowley.pl 25.01.05, 08:56 no i jak wam sie podbala? bo wszyscy tylko kozuchowska i kozuchowska , amoim zdaniem jesli chodzi o urode to foremniakowa ja bije na glowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xemxija Re: a M. Foremniak???? IP: *.proxy.aol.com 25.01.05, 08:59 a tam, na glowe zaraz, chociaz rzeczywiscie, miala GLOWE, nawet BARDZO. Glownie widzialam gore od sukni, i porazila mnie jej dykcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: design Re: a M. Foremniak???? IP: *.crowley.pl 25.01.05, 09:08 no tak , ja o urode pytam, a tu o dykcji...to sie nazywa odpowiedz na pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xemxija Re: a M. Foremniak???? IP: *.proxy.aol.com 25.01.05, 09:13 jakos mnie nie porazila...chyba nie wygladala wstrzasajaco, jak na moj gust, ja nie wiem, ona mi sie wydaje jakas przezroczysta ostatnio, i cos miala z wlosami...troche jak Wodnik Szuwarek chyba wygladala...czy co. Ale ja to pewnie tak z zazdrosci mowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waza Re: Miała super... choć w serialu ostatnio odrosty IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.01.05, 10:16 No właśnie, a dlaczego w Ndinz ma od kilku odcinków wstrętne, siwe odrosty? Artystyczne zamierzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
merusia Re: Miała super... choć w serialu ostatnio odrost 25.01.05, 10:19 no sama pomysl, dzieci , dom, rozwod i kochanek przesladowca, i jak tu myslec o fryzurze... a serio mowiac , poprostu zmienila odcien na szaro popielaty i dlatego tak wyglada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesse James I rozmawiała z Kubą... IP: 81.210.22.* 25.01.05, 10:21 ... chociaż jeszcze w niedzielę chcieli się rozwodzić:))). Włosy, twarz i figura extra. Tylko ta kiecka nie za bardzo mi jakoś przypadła do gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a M. Foremniak???? IP: 62.134.128.* 25.01.05, 11:03 Foremniak wygladala pieknie w tych wloskach, kolor sukni tez ok. Ale dykcja ? Tragedia (dobrze ze czasem ona nie prowadzila gali telekamer!) strasznie sie denerwowala, nie ma glosu. Wydobywa go z takim trudem... W serialu jej nie trawie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: a M. Foremniak???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 12:25 dykcja Foremniak to pryszcz ...bo ona ma po prostu wdziek..ale Popek to dopiero szaleństwo szczekościsku:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: a M. Foremniak???? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 12:31 fakt, Foremniak jest bardzo ładną kobietą, dużo ładniejszą od Kożuchowskiej, tylko za bardzo ostatnio wychudła jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mago Re: a M. Foremniak???? IP: *.merck.pl / 212.244.157.* 25.01.05, 12:51 Foremniak wygląda i zerka jak pyton.Zero wdzięku, upozowana i beztalencie, ale figurę ma ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: a M. Foremniak???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 14:07 Jak ją zobaczyłam to się przestraszyłam - sama skóra i kości. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: a M. Foremniak???? 25.01.05, 14:22 duzo lepiej wygladal niz w ostenim odcinku NDiNZ, ktory widzialam czyli jakies 3-4tygodnie temu. Tam jakos tak chorowicie, sińce pod oczami itd a tu szczupło, zgrabnie, ale buzia jakas zdrwosza (moze lepsza tapeta, moze lepiej zaczela wygladac). ładnie wygladala, sukienka bez rewelki ale oki, b. fajna fryzura. Zreszta, konczylysmy to samo LO, wiec źle pisac nie wypada:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: a M. Foremniak???? IP: *.crowley.pl 25.01.05, 15:18 no to my z tego samego liceum jestesmy... VI LO ??? ja jestem nawet po tej samej wychowawczyni, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: a M. Foremniak???? IP: *.udn.pl 25.01.05, 15:36 no no, witam kolezanke (kolege?) z klasy ;-) A gocha221 z naszej klasy czy tylko ze szkoly? Tak czy owak pozdrawiam (a przy okazji - moze by tak powtorzyc spotkanie? zwlaszcza, ze 20-lecie sie zbliza? moze Malgosia znowu przyjedzie?). Pozdrawiam (odezwijcie sie - gofia@yahoo.com) Malgosia M. (Z.) A Foremka wyglada wczoraj bardzo ladnie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: a M. Foremniak???? IP: *.udn.pl 25.01.05, 15:37 omatko... blad... gofiag@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: a M. Foremniak???? 25.01.05, 16:55 ja z klasy innej, bo zupelnie inny rocznik, matura 99:-)) ale tak sie złozylo ze przez rok wychowawczyni M. Foremniak byla tez moją:-( no i z tego co wiem polonistka ta sama nas meczyla. inicjały M.J.:-) pozdrawiam z Poznania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: a M. Foremniak???? IP: *.crowley.pl 25.01.05, 17:02 oj tak , MJ to potrafila pomeczyc:), ostatnio spotkalam ja u fryzjera jak bylam w r. na slubie kolezanki i MJ miala folie na glowie, hihi:) ja jestem matura 1995:( pozdr z warszawy dobra , koniec prywaty: no i wracajac do watku to mysle ,ze Malgorzata Foremniak wygladala wczoraj slicznie Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: a M. Foremniak???? 25.01.05, 17:05 pewnie, ze ślicznie:-) po VI LO tak sie wyglada i tyle:-)) a MJ w folii bym baaardzo chciala zobaczyć:-) pozdrawiam serdecznie i strasznie ten internet mały:-) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: a M. Foremniak???? 25.01.05, 15:32 Tak to piękna kobieta, ale ubiera sie FATALNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: a M. Foremniak???? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 25.01.05, 17:30 Moim zdaniem to bardzo piękna kobieta i sympatyczna na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a M. Foremniak???? IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:00 Dla mnie porażka! Chyba zapomniała się uczesać przed wyjściem na scenę. Pewnie leciała z jakiegoś planu. Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: a M. Foremniak???? 26.01.05, 19:50 Mimo,że jestem z Kielc- M.Formeniak/radomianka/ to piękna dojrzała kobieta.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: a M. Foremniak???? IP: *.crowley.pl 26.01.05, 20:43 a ja Radomianka, a ubie kielecki ... majonez:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielcok tez Re: a M. Foremniak???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:18 a gdzie Foremniak ma biust? bo nie zauwazylem na gali Odpowiedz Link Zgłoś