Dodaj do ulubionych

Tadeusz Broś

IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:00
Pamietacie te straszaca z telewizora twarz, mozna bylo byc wdziecznym
Jaruzelowi za brak Teleranka- co sie z nim dzieje- wie ktos??
Obserwuj wątek
    • Gość: daro Re: Tadeusz Broś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:02
      Chwalic Boga....spoczywa w pokoju....tandeciarz
      • Gość: dupik Re: Tadeusz Broś IP: *.aster.pl 26.01.05, 22:25
        Wciąż nie żyje.
        • Gość: daro Re: Tadeusz Broś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:28
          i oby tak dalej
          • wieslawa-siemiankowska Re: Tadeusz Broś 27.01.05, 11:23
            Co wy opowiadacie , Tadziu żyje jeszcze w zeszłym roku robił nudny program " W
            cztery oczy" , a teraz gdzieś się tam plącze.
            • riki_i Re: Tadeusz Broś 27.01.05, 11:29
              Ostatnio zrealizował jakiś koncert niepijących alkoholików, na który zaprosił
              Kukiza zdaje się i innych estradowców po przejściach. Sam też brylował na
              estradzie jako główny organizator i człek znający problem od podszewki. Zdaje
              się, że wprawił sobie zęby i ogólnie wygląda o wiele lepiej. Tak trzymać!
              • wieslawa-siemiankowska Re: Tadeusz Broś 27.01.05, 11:31
                I nadal ma tego swojego asystenta Rybaka ?
                • Gość: gośćka Re: Tadeusz Broś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 00:40
                  O alkoholikach robił z Rybakiem więc chyba nadal. Pozdr.
                • Gość: Foxy Re: Tadeusz Broś IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:18
                  Czy ten Rybak to jakas znaczaca persona?
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Tadeusz Broś 19.02.05, 15:48
                    Hehe, bardzo by chciał być ważną personą, ale niestety, niestety..
                    A tak btw to dlaczego pytasz ?
    • Gość: Klem Re: Tadeusz Broś IP: 195.245.217.* 27.01.05, 11:38
      Gość ma w sobie tyle wdzięku co Mończyk Cezary. Tak go pamiętam...
      • trollllll Re: Tadeusz Broś 28.01.05, 01:01
        Gość portalu: Klem napisał(a):

> Gość ma w sobie tyle wdzięku co Mończyk Cezary. Tak go pamiętam...
        Tia, a wy tam w Polskim Radyju to same Miss i Misterowie Uniwersum jesteście...
        Broś przy was to po prostu wielkoformatowa gwiazda międzygalaktycznych mediów.
        Do roboty!
    • zgredek_ojejku Zabobony smieszą mnie jak Tadeusz Broś 28.01.05, 08:26
      Zabobonom mówię nie, zabobonom dość :)))
      • purhed Re: Zabobony smieszą mnie jak Tadeusz Broś 31.01.05, 21:48
        zgredek_ojejku napisał:

> Zabobonom mówię nie, zabobonom dość :)))

...K44
    • Gość: corgan ponoć można go spotkać na plaży w Świdrze/Błotach IP: *.zigzag.pl 31.01.05, 19:44
      Na plazy naturystycznej oczywiście. Ale jak jest lato
      Ale nie ma czego oglądać, powaznie...
      • wieslawa-siemiankowska Re: ponoć można go spotkać na plaży w Świdrze/Bło 31.01.05, 20:59
        Jezus Maria, toż chyba sam na tej plaży siedzi, reszta ucieka z krzykiem na
        widok gołego Tadzia.
        • Gość: corgan mój znajomy ktory lubi opalac sie nago spotkał go IP: *.zigzag.pl 31.01.05, 21:09
          go na plaży naturystycznej w Świdrach. No na wysokości Józefowa po drugiej
          stronie Wisły bo tam takowa plaża jest. No T.B. jest było nie było znany więc
          moj ziomek ma 20 par lat, pamieta teleranek i go rozpoznał. To było bodajrze 2
          lata temu.
          • Gość: Foxy Trauma IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:47
            Rozumiem ze po tym traumatycznym wydarzeniu sie leczy????
            • Gość: pasiak Re: Trauma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 08:14
              Tadziu niech spoczywa w pokoju;)
              • Gość: sauna Re: Trauma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:44
                widziano go ostatnio w biurze zamowien na Powazkach, awanturowal sie, pokazujac
                nowy garnitur (zebow), bo nie chcieli mu sprzedac kwatery
    • Gość: Duncan Re: Tadeusz Broś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:32
      Parę lat temu występował w "Klanie"
      • Gość: Janek Re: Tadeusz Broś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:39
        Czy ktos z was nie orientuje sie gdzie teraz pracuje Pan Tadeusz? Jest mi winny
        troche kasy. Wiesia szczegolnie licze na ciebie jako na osobe dobrze
        zorientowana. Dzieki.
        • Gość: P-77 Re: Tadeusz Broś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:37
          Tak czy inaczej facet jest symbolem świetności Teleranka choć ja tego programu -
          z nim czy bez niego - nigdy nie trawiłem.
          Zresztą jego odejście z Teleranka jest jak dla mnie dość tajemnicze. Chyba
          chodziło o to, że wprowadzono zasadę - "programy dla młodzieży prowadzi
          młodziez" i dla "zgreda" Brosia zabrakło miejsca.
          Potem już mu nic nie wyszło.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Tadeusz Broś 19.02.05, 15:48
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Czy ktos z was nie orientuje sie gdzie teraz pracuje Pan Tadeusz? Jest mi
          winny
          >
          > troche kasy. Wiesia szczegolnie licze na ciebie jako na osobe dobrze
          > zorientowana. Dzieki.

Janek strasznie trudno mi odpowiedzieć na to pytanie. Bardzo rzadko go widuję,
          jeżeli nie masz do niego namiarów to nie pozostaje ci nic innego tylko zaczaić
          się pod bramą na Woro.
          • Gość: misiek Re: Tadeusz Broś IP: 81.15.254.* 19.02.05, 17:12
            A może są jakies jego zdjęcia na necie? Za Chiny nie pamiętam jak facet wygląda.
            • Gość: zdzislaw_dyrma Re: Tadeusz Broś IP: 195.205.170.* 19.02.05, 18:15
              Jak mozesz zapomniec Tadeusza B ? :)

Przy okazji : pamieta ktos piosenka Papa Dance jesli sie nie myle,i w refrenie
              nute "...cos tam Tadeusza Beeee" :)

Tadziu B i Papa Dance. Lata 80 w mojej glowie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka