Dodaj do ulubionych

Marzena Rogalska TVN style

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 11:26
Czy to przypadkiem nie żonka albo rodzinka Mirka Rogalskiego, który kiedyś
prowadził Uwagę na TVN,a teraz siedzi w Stanach w jakimś ITV(czy jakoś tak)?
No raczej drogą eliminacji to ona się nie dostała do prowadzenia tego programu
(bardzo przeciętna uroda,dziwna mimika twarzy, nawet jak ma zamknięte usta to
nie wygląda zdrowo na umyśle, no i te usta jakieś takie rozlazłe bleeeeeee.
Obserwuj wątek
    • Gość: antyLuka Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 11:41
      Luka, szkoda, że ty sie nie zgłosiłaś. Na pewno powaliłabyś widzów na kolana
      swoją niewątpliwie ponadprzeciętną urodą, dystyngowaną mimiką (nie musimy
      dodawać że twarzy, prawda? Chyba że ty potrafisz demonstrować mimikę innych
      części ciała) i kształtnymi ustami. Obawiam się tylko, że znacznie gorzej byłoby
      z tym, co miałabyś do powiedzenia.
      A Rogalska jest bardzo w porządku.
    • Gość: kluczyk Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.mim.pl 28.01.05, 12:00
      marzena rogalska pracowała w radiu i prowadziła programy w regionalnej tv. na
      pewno nie ejst osobą która dostała się do pracy po czyichś plecach, idą za nią
      jej poprzednie osiągniecia.
      dlaczego mam przekonanie, ze luka to pasztet jakich mało?...
    • Gość: owca Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:01
      Rogalska od lat jest dziennikarka radia RMF FM... Swietna zreszta...
      • Gość: jacek Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 16:03
        Byla dziennkikarka rmf-u, obecnie (chyba) radio kolor
    • Gość: jdfnjgvbv Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:48
      ja muszę się zgodzic z luką
      i nie naskakujcie na nią,bo wszyscy tu generalnie wszystkich obgadujemy
      nie przepadam za Rogalską,te jej miny powodują jakies takie obrzydzenie
      dawno juz zwrocilam na nią uwagę i nie przepadam za stylem jej wypowiedzi
      aha-pracowala jeszcze w Radio-Kolor
      • Gość: mumia mala Marzena Rogalska = syfek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:09
        jesli Rogalska to ta blondyna z krzywymi ustami ,to rzeczywiscie -nie wiem co
        ona robi w tv-wkurza mnie strasznie i to nie tylko krzywą paszczą ale przede
        wszystkim sposobem prowadzenia programów na tvn style...a zresztą wszystkie
        typiary prowadzące programy na tvn style to jakas pomyłka...
        • Gość: julita30 Re: Marzena Rogalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:51
          Ja ja bardzo lubię.
          • czesia-z-butiku Re: Marzena Rogalska 28.01.05, 23:02
            a ty w tych Slubicach masz w ogole tv?
            • wieslawa-siemiankowska Re: Marzena Rogalska 29.01.05, 15:10
              Czesiu pewnie,ze nie ma bo mężuś wyniósł do kochanki
              • czesia-z-butiku Re: Marzena Rogalska 29.01.05, 20:29
                Wieska,czy to Ty Kochana?(wiesz annexa te sprawy?)
                męzus ponoc mial jechac do Iraku,pamiętasz?
                • wieslawa-siemiankowska Re: Marzena Rogalska 29.01.05, 21:24
                  Cześka no jasne,ze to ja. Rysiek też czuwa.
                  A Wodogłowie zniknęło na amen, chyba się powiesiła jak ją Majkel kopnął w
                  tłuste dupsko.
                  • wasz-psychiatra Re: Marzena Rogalska 30.01.05, 14:40
                    Wiesiu vel Grażynko spójrz na własne dupsko to dopiero materiał do obrobienia!
                    Zwłaszcza na forum! ha! Na szczęscie ludzie z tego forum dostali @ z info o
                    tobie i twoich koleżankach Lubiczach, pierach Dolińskich, Nie każ golić brody,
                    soczewicach, aankaach et consortes.....
                  • czesia-z-butiku Wieśka ,masz maila 30.01.05, 20:08
                    sprawdz koniecznie
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Już odpisałam 30.01.05, 20:35
                      Sprawdź koniecznie
                    • Gość: Ojciec Re: Wieśka ,masz maila IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.01.05, 09:17
                      ale ty jesteś głupi...
                      • katee1 Re: Wieśka ,masz maila 31.01.05, 11:39
                        To nie jest zona Mirka Rogalskiego !
                • wasz-psychiatra Re: Marzena Rogalska 30.01.05, 14:38
                  Witaj Czesiu! przepustka się skończyła? Tworki rulezzz!
                • Gość: Ojciec Re: Marzena Rogalska IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.01.05, 09:16
                  ale ty jesteś głupi...
    • Gość: Ania Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:07
      A ja Marzenkę bardzo lubię, przynajmniej nie pajacuje przed kamerą.
      • kejti10 Re: Marzena Rogalska TVN style 28.01.05, 18:30
        ja również bardzo lubię Marzenę a wygląd tej pani nie ma dla mnie żadnego
        znaczenia, bo nie o to w tym programie chodzi.
        • Gość: duraj Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:46
          okropne babsko, usta ma jak dwie dzdzownice, uroda typowo radiowa, zachowuje sie
          jak kretynka. marzenko, wracaj do radia. w ogóle tvn style ma pecha do
          prowdzacych, horodecka była straszna, ta nowa tez jakas niemota, jedynie
          sadowska jest fajna,
          • Gość: asa Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.aster.pl 28.01.05, 21:52
            Pooieram tylko Beata jest ok! Rogalska jest tragiczna i zawsze chce grac
            pierwsze skrzypce!!!
            • Gość: Ain Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:26
              usta może miec krzywe ale w rozmowie jest swietna.
    • e_katt oooo kochane 28.01.05, 23:39
      ja sobie wypraszam..
      Rogalska ni tylko jest wyrazista, nie tylko wygadana, nie tylko charakterna,
      elokwentna, kompetentna ale i najzwyczajniej sympatyczna z niej kobietka!

od wygldania to w TVN style jest niby JOJasia HORRORdynska

Gość portalu: luka napisał(a):
      > (bardzo przeciętna uroda,dziwna mimika twarzy,

luka, to wolisz gimnastyke buzi i jezyka Horodynskiej?
      toz to jest dopiero meka!!
    • Gość: Poinformowana Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.chello.pl 29.01.05, 01:26
      Rogalska sypia z bratem Drzyzgi i stąd jej bycie w TVN STYLe. Jak zwykle łóżko!
      • Gość: digiman Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:57
        A niech sobie sypia.
        Jak najbardziej nadaje sie do tego programu. Sadowska i Czarnecka też :)
    • wieslawa-siemiatkowska Re: Marzena Rogalska TVN style 29.01.05, 11:58
      Cóż, Marzenke znam jeszcze od pacholęcia. Uwierzcie mi na słowo, ze kobieta
      walczy z mimiką. Zapisała się na prywatne lekcje do znanej aktorki Niny
      Andrycz. Walczy dziewczyna jak może. Marzenko! Nie daj się trzymamy kciuki!
      P.S. Dziewczyna pół pensji wydaje na kształcenie dykcji i mimiki twarzy,
      wesprzyjmy ją duchowo. Nina Andrycz to prawdziwa dama. Bierze 500 zeta za
      godzinę. Nasza Kochana królowa polskiej sceny. Podobno męczy Marzenkę swoimi
      występami.

Z poważaniem:
      Wiesława Siemiankowska

• Gość: sed Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:09
      nie swiruj ,bzdura totalna
      • Gość: Pink Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.chello.pl 29.01.05, 19:59
        Kiedyś mówiono o romansie Latkowskiego z Rogalską, może on ją przepchnął?
        • Gość: basia Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 09:57
          Dlaczego tak uparcie powtarzacie, ze ktoś kogoś przepchnął, że przez łóżko etc.
          Jeśli pracowała wiele lat w RMF i Radio Kolor i była ceniona za prowadzenie
          rozmów, to naprawdę nic w tym dziwnego, że prowadzi rozmowy w TVN Style.
          Szczególnie, ze robi to dobrze (wyraziście). Na tym polega kariera w
          dziennikarstwie - jesteś dobry w radio, często biorą cię do telewizji. A jeśli
          wierzycie w siłę łóżka w TV - spróbujcie sie z kimś przespać i napiszcie co z
          tego wynikło. Chętnie przeczytam.
          • Gość: luka Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.05, 14:36
            Jeszcze dodam jedno swoje spostrzeżenie:
            - zastanawiałam się kogo ona mi przypomina gdy tak specyficznie marszczy nos i
            szczerzy zęby,rozpościerająć nad nimi swoje "wardżory", a no przypomina mi
            mojego psa w momencie gdy skupia się on na ...kupie właśnie.No mówię wam, istna
            Marzenka w euforii śmiechu i zachwytu ...
            • wprost1 Re: Marzena Rogalska TVN style 08.02.05, 18:15
              Marzenka ma robić program w jedynce. Culturalny! A co!
              • Gość: boska Re: Marzena Rogalska TVN style IP: *.acn.waw.pl 08.02.05, 18:34
                Ma usta jak dwie dżdżownice.
                I jest jakaś tak jakby... niedomyta. Zresztą reszta tej ekipy robi mało
                estetyczne wrażenie. Oprócz moze Horodyńskiej, ale jej nie trawię za całokształt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka