Dodaj do ulubionych

TVN Biznes R. Młodkowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:01
Mam pytanie czy oglądacie programy ekonomiczne- Biznes, Firma, Portfel.
Te w TVN 24 są to jedyne na rynku telewizyjnym, w innych stacjach raz na
tydzień mamy jakies przebąkiewania. Najbardziej lubię programy R.
Młodkowskiego, zna sie na rzeczy i jest kalsą sam dla siebie.Pozdrawiam i
życzę jeszcze lepszych programów ekonomicznych.
Obserwuj wątek
    • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.05, 22:31
      Ja oglądam wszystkie programy redakcji biznesowej TVN24. TVP i Polsat to się
      mogą schować ze swoimi pseudo ekonomicznymi programami. Ja jestem gieldowcem i
      potrzebuje informacji ,a nie jakis strzępków!. Romek powinien dostać Wiktora w
      tym roku!, rok temu szkop mu sprzątnął,ale teraz to juz bedzie nieporozumienie
      jak Romek nie dostanie.
    • opelvectra Re: TVN Biznes R. Młodkowski 31.01.05, 22:57
      Kiedys wiecej, teraz z braku czasu niestety mniej ogladam. Ale Mlodkowskiego
      bardzo lubie i cenie. Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu, wie o czym mowi.
      Poza tym sprawia wrazenie sympatycznego czlowieka.
      • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.05, 16:22
        Nie pcha się na pierwsze strony do tych kolorowych gazetek jak
        niektóre "gwiazdy" telewizyjne. Juz drugi rok doskonale prowadzil gale na
        Przedsiębiorce Roku. Niestety jest niedoceniany, w Telekamerach nie ma
        kategorii biznes, a poza tym i tak większość jest przez TVP układana, a w
        Wiktorach jak widac takie przypadki jak szkop mogą wygrać (cwaniak mial udany
        rok, Telekamera i Wiktor, a Romek nic :/.
      • Gość: znajomy Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: 217.153.134.* 03.02.05, 20:27
        Niestety tylko sprawia wrażenie. W rzeczywistości to gbur i cham, wiem co mówię
        • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 03.02.05, 20:47
          Ciekawe skąd?
          • Gość: znajomy Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: 217.153.134.* 03.02.05, 21:39
            znam go, bywałem przez jakiś czas w tvn24, jest oschly, wywyzsza sie no i w ogole robi niesympatyczne wrażenie
            • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 03.02.05, 21:43
              No nie gadaj.
              Bywałeś, już nie bywasz więc nie wiesz jak jest teraz.
              • Gość: znajomy Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: 217.153.134.* 03.02.05, 21:50
                no jasne, nagle zrobił sie z niego przyjemniaczek, usmieszek to on ma tylko sztuczny przed kamerą (ani razu nie widziałem, żeby się uśmiechnął)
                • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 03.02.05, 21:52
                  Tak, na pewno.
                  Ja wiem co innego.
            • bulszyt Re: TVN Biznes R. Młodkowski 06.02.05, 12:05
              Gość portalu: znajomy napisał(a):

> znam go, bywałem przez jakiś czas w tvn24, jest oschly, wywyzsza sie no i w
              ogole robi niesympatyczne wrażenie

widocznie byłeś cienki. Roman nie toleruje miernot w pracy.
              --
              b.
              • Gość: gpw Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.05, 12:22
                Słuszna uwaga.
              • Gość: SKWAREK Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.pata.pl 07.02.05, 12:26
                "widocznie byłeś cienki. Roman nie toleruje miernot w pracy. "
                skoro jet tak jak twierdzisz to dziwne jak daje sobie radę w zespole w którym
                pracuje - dział Biznesu w TVN24 to największe miernoty w całym holdingu - są
                jak kupa muchy na wielkim krowim placku - to jakby opisuje ich pozycje wydzianą
                przez reszte TVNu
                • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 07.02.05, 14:58
                  Idź się lecz. Zostaw w spokoju redakcje biznesową TVN24,pewnie nigdy nawet nie
                  oglądałes Bilansu, a się wypowiadasz. Skoro uważasz się za takiego dobrego to
                  zapraszam do tv i spróbuj zrobić bez błednie choć 1/1000000 tego co oni robią.
                  Nie ma drugiej telewizji w tym kraju, która miałaby tak profesjonalną redakcje
                  ekonomiczną.
                  • Gość: SKWAREK Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.pata.pl 07.02.05, 15:10
                    Po czym wnosisz? po tym co widzisz w telewizorku?
                    Niekompetencja , amatorszczyzna i niedouczenie - może na tle tego polskiego
                    grajdoła wydają Ci się fajovi - wydaje ci sie bo są jedyni, którzy prubują coś
                    takiego robić jak BuisnesTV. Ładna scenografia i duuuzo kolorowej animacji oraz
                    tekst z promptera - wzasadzie przepisany z codziennych gazet ekonomicznych.
                    Od środka - tej niby redakcji wygląda to poprostu śmiesznie - zadufane w sobie
                    panienki co to wprost ze sudiów z prowincji w padły w szał pracy w telewizji
                    kręcą się w koło siebie i wkoło panów redaktorów , takich jak Romek - "a może
                    kawke, a może cherbatke, a może lajfa z giełdy - Romeczku? a moze szybciutki
                    numerek , czy lodzika - Romeczku?"
                    To fakt - żeby nie Romek z jego "faktowym" doświadczeniem i ekonomicznym
                    wykształceniem to nie mieli by teraz tyle szczęcia - bo wychodzi to wszystko
                    wieeeeelkim fartem i świeceniem twarzą (dobrą twarzą) Młodkaowskiego ...no i
                    zaplecza TVN'u.
                    • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 07.02.05, 15:23
                      Najpierw zapoznaj się ze słownikiem, bo widać, że błędy ortograficzne jeszcze
                      robisz.
                      A po czym Ty to wnosisz? Poza tym ja nie mam czasu,zeby każdą gazetke
                      ekonomiczną czytać od deski do deski, mi wystaczy to co w Bilansie. Ja nie wiem
                      co Ty do nich cierpisz?
                      • Gość: SKWAREK Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.pata.pl 07.02.05, 15:35
                        Wolał bym czytać gazety jeśli chcę mieć wiarygodne informacje.
                        Sam bilans to akurat takie czytanie gazet - gwarantuje ze sam byś zrobił taki
                        program - nic specjalnego.

Wnosze po tym że znam ten zaspół wyjątkowo dobrze - jadą po ludziach , za
                        każdym razem trzeba po ich niedoinformowaniu i bałaganiarstwie sprzątać wiele
                        niedomówień , naprwiać ich błędy i zprostowywać pomyłki.
                        Od samego początku pracowałem z nimi - oprócz Romka, zadna z tych osób nie
                        potrafiła rozwinąć skrutów WIG, DAX, czy NFI a do chwili obecnej jedna z
                        producentek o dźwięcznym imieniu na P. nie potrafi wymówić i rozszyfrować CAC.
                        Ot tyle o tym BIznesie - ale sam Młodkowski - zawsze I KLASA
                        Zapweniam że można zrobić taki program oooowiele lepiej.
                        • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 07.02.05, 15:49
                          Jako kto tam pracowałes,ze tak ich znasz? Z Sokołem i Kurasiem też pracowałes?
                          Skoro jest jak mówisz -zrób konkurencje, skoro miałes z nimi doczynienia,znajdź
                          robote w tv i załóz własny program ekonomiczny. Zobczymy jak sobie poradzisz.
                          Ja i tak będę mówić, ze Romek zasługuje na Wiktora i będę go lobbować :D
                          • Gość: SKWAREK Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.pata.pl 08.02.05, 09:05
                            Jak naj najbardziej - Młodkowski ma ku temu predyspozycje - spójny, dokładny,
                            nie ekscytuje się już tym jak ci wszyscy "nowi" w temacie, skupia się dokładnie
                            na tym co robi , nie robiąc wokół sztucznego PR'u.
                            "Fakty, Ludzie, Pieniądze" - były jego pierwszym porządnym autorskim programem,
                            zdobył tam duże doświadczenie i z tego co wiem praca w tym "24Biznesie" nie
                            była dla niego żadnym zaszczytem, ani przyjemnością, bo w tym co robił sam
                            wiedział za co sam odpowiada i nie musiał uczyć i pilnować dzieciarni
                            zaaferowanej tym że poprostu jest w telewizji.
                            Kuraś - to miły chłopak (dla chłopaka), czasem miły aż do pożygania i już się
                            te troszkę "otrzaskał" ale tak samo on jak i Sokół to dzieli ich przepaść do
                            Romka Młodkowskiego.
                            Tutaj chodzi też o poza ekranową pracę - to dla telewidza nie jest tak istotne
                            bo tego poprostu nie widzać - dziennikarze też powinni mieć kontakty w branży o
                            której mówią, powinni sami umieć analizować pewne dane i sygnały, a nie tylko
                            odczytywać prompter.
                            Ale skoro oni wszyscy (24Biznes) mają szacunek u telewidza to zanczy że jednak
                            odnieśli sukces - w całości jako zespół,...ale znów powoduje to że
                            indywidualność i ciężka praca Romka jego zasłógi rozmywają się na miernoty.
                            • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 08.02.05, 16:38
                              Romek to Romek- majstersztyk, ale dlaczego nie odejdzie skoro ta redakcja taka
                              słaba?. Lis na pewno nie pogardziłby takim rozwiązaniem.
                              Sokołek też jest fajny :D
                              • Gość: SKWAREK Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.pata.pl 09.02.05, 09:36
                                To się nazywa kompromis i perspektywiczne myslenie - czasem trzeba zacisnąć
                                szczękę i z uśmiechem robić swoje.
                                Lis to inna liga , ale Młodkowski jest na dobrej drodze do tej najlepszej ligi.
                                Romek jest uczciwym porządnym facetem - pracuje tak jak umie najlepiej bez
                                knucia i szczucia, bez zabawiania sie w intryganctwo, i robienia so bie PR'u -
                                a taki sposób bycia i pracy w dalekiej perspektywie da mu odpowiednie profity.
                                Te wszystkie oszołomy co mają "parcie na szybe" więcej o sobie mówią że coś
                                robią iż faktycznie robią, uśmiechanie się do kamery i czytanie promptera
                                nikomu jeszcze nie pomogło w robieniu kariery, a jeśli już nawet jakoś tam
                                jakaś Justynka, czy Ania, tudziesz Kasia wypłyną na chwile to nie będą żadnymi
                                osobowościami po 3 do 5 lat już nikt nie będzie pamiętał o nich.
                                • Gość: gieldowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 09.02.05, 14:52
                                  Wg mnie Romek już jest w Ekstraklasie, nawet w dziennikaarskiej Lidze
                                  Mistrzów :D A z Lisem chodziło mi o to, ze jakby Romek chcial odejść z TVN to
                                  Lisek z otwartymi ramionami by Romka przygrnął pod swoje skrzydła w Polsacie.
            • Gość: SKWAREK Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.pata.pl 09.02.05, 09:43
              jakbyś musiał pracować, a wzasadzie uczyć pracy bandę przygłupów, kretynów i
              pieprzniętych panienek z pempkiem na wierzu które już czują się gwiazdami to
              tez byś się do nich nie wdzięczył. Gwarantuje ci że miałbyś mine conajmniej
              oschłą i zniesmaczoną.
              Wpadł do do BIZNESU z FAKTÓW - jak z merca do poloneza
              • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 09.02.05, 15:28
                Jak z Maybaha do malucha :D ,ale BYZNES to jest chyba to co lubi robic.
    • Gość: Ania Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:58
      Też mam nadzieję, że w tym roku Wiktor powęduję w ręce Romana Młodkowskiego.
    • Gość: M Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.elk.mm.pl 01.02.05, 20:05
      Ekonomia mnie nie pasjonuje,ale ekonomiczne programy pana Młodkowskiego oglądam
      z prawdziwą przyjemnością:ma ciekawą,ale nienarzucającą osobowość,widać,że wie,
      o czym mówi.Szczególnie lubię program "Firma",bardzo ciekawa jest formuła tego
      programu,równie zajmująco potrafi mówić o założeniu szkoły językowej czy
      lumpeksu.Wiktor się po prostu należy.
      • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.05, 21:47
        Motyw edukacyjny. Dzięki Romkowym programom liznąłes troche ekonomii :).
        Szkoda,ze dla tych którzy przyznją nagrody telewizyjne ekonomia jest czarną
        magią i zbyt niszowym tematem, gdyby oglądali programy ekonomiczne w TVN24
        Romek co roku dostaawalby nagrode.
    • Gość: Ania Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:39
      Wniosek z tego że przyznający nagrody powinni oglądać programy ekonomiczne, a
      nie tylko seriale.Mogliby sie dużo nauczyć z programów R. Młodkowskiego.
      • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 02.02.05, 17:32
        W USA biznes byłby pierwszą i główną kategorią na takich galach jak Telekamery
        czy Wiktory. Tam to co drugi gra na giełdzie, a o biznesie ma pojęcie 90%
        społeczeństwa. Nie to co u nas. Ważniejsze są serialiki niż np. możliwości
        lokowaia pieniędzy jakis biznes.
    • paula245 Re: TVN Biznes R. Młodkowski 03.02.05, 16:26
      "Firma" to jest dopiero klasa program :)oglądam to z prawdziwą
      przyjemnością."Portfel"tak samo.Młodkowski ma fach w małym palcu to trzeba
      przyznac.Wiktor czy inna Telekamera w pełni zasłużona
      • Gość: nnnn Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.aster.pl 03.02.05, 17:51
        akurat "firma" to bełkot. poradnik klasy nauka jazdy na nartach w weekend.
        niech tvn sypnie groszem założy jakiś wspaniały biznes, utrzyma go przez pół
        roku, to sfilmuje, a potem odda go jakiemuś bezrobotnemu. Na razie są
        wiarygodni jak ksiądz mówiący o problemach seksualnych albo bezdzietna stara
        panna o wychowywaniu dzieci. Jak na razie propozycje biznesów tyczą jedynie
        usług, zero produkcji. tvn mogłaby spróbować założenia firmy w małej
        miejscowości, w takim zadupiu dolnym, tam gdzie jest najwięcej bezrobotnych.
        wtedy okazałoby się jak wiarygodne są jej porady
        • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 03.02.05, 19:36
          Tak najprościej, wyłożyć kase,zalożyć firme i oddac ją komuś. Człowieku gdzie
          masz mózg?. Kulczyk ma 12 mld. , dlaczego on nie zaloży klkuset firm i nie odda
          ich ludziom?.
          Firma to nie jest żaden belkot, takie programy trzeba umieć oglądać. To
          najlepszy program tego typu na rynku,profesjonalny w każdym calu tak jak Romek.
          Dowiadujesz się jakie dokumenty trzeba złożyc zakładając konkretny biznes,jakie
          instytucje odwiedzić, jak lokalizajce wybrać,analiza rynku.
          A zamiast tak narzekać,ze są tylko firmy usługowe to prosze bardzo napisz na
          firma@tvn.pl i napisz jaką frmę produkcyjną chciałbys zobaczyć.
          • Gość: nnnn Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.aster.pl 03.02.05, 21:18
            zakładałem dwie firmy. ile założył Młodkowski? budżet tych programów jest tak
            wysoki,że spokojnie można założyć np. punkt dorabiania kluczy i sprawdzić
            teorię. jak na razie wszystkie te programy to teoria bardzo często daleka od
            praktyki.
            • Gość: gieldowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 03.02.05, 21:28
              A po co on ma zkładać własną firme skoro ma juz prace. Poza tym po co budżet
              przeznaczony na program wydawać na otwieranie biznesu?. To jest telewizja po
              kiego im punkt dorbiania kluczy żeby sprawdzic teorie? (to tak jak w magazynie
              Praca, Kuraś niech studiuje wszystkie kierunknki o ktorych mówi w swoim
              programie, albo niech udaje sie na kazdą rozmowe kwalifikacyjną w rekrucie,zeby
              sprawdzic,czy fktycznie oferują to co mowią),przecież dane zbieraja od rożnych
              firm z danej branży. Jeżeli ktoś zabiera się za otwieranie firmy, bo ma taki
              kaprys to niech się później nie dziwi,ze traci.
    • Gość: Ania Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:28
      Zakładając ten wątek nie chciałam by doszło do dyskusji jaki kto jest. Nie
      lubie oceniać ludzi, których nie znam, prze pryzmat tego co mówią o nim inni.
      Dlatego nie obchodzi mnie jaki jest Romek Młodkowski, miły czy nie. Szanuję
      jego programy i wiedze jaką posiada, a to w tym wszystkim jest
      najważniejsze.Nie znam go osobisćie i pewnie nie poznam, więć nie wyrażam sądów
      prywatnych.
      Nie plujcie na innych tak, tyle jadu na forach internetowych.
      Pozdrawiam was serdecznie.
      • Gość: gieldowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.05, 20:49
        Taki lajf niestety.
    • Gość: Ania Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:53
      No niestety takie jest życie. Wiem ,że tego nie zmienie.I dalej będą tak pisać.
      Powinnam się do tego już przywyczaić.
      • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.05, 21:14
        Oj tak. Ja też nacodzień zmagam się z chamstwem i prymitywzmem.
        • kamuii2 Re: TVN Biznes R. Młodkowski 06.02.05, 01:49
          Romek jest swietny :) przydał by się jakis Wiktor dla niego...
          Magazyn Firma jest chyba najlepzsy.Z redakcji biznesowej fajna jest też Kasia
          Łastowiecka.
          • Gość: Mat Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 06.02.05, 10:26
            Myśle że program firma nawet jeżeli nie jest do końca zgodny z naszą codzienna
            rzeczywistościa ( zakładanie działalności, prowadzenie firmy) to jednak daje
            duzo dobrego - działa jak impuls do założenia działalności.
            Takie programy powinny byc w Tvp - wtedy można by o niej mówić że jest TV
            misyjną
            • Gość: f_w_s Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 11:09
              Widocznie Pan RM nie jest taką wielką osobowością, skoro w wątku na Jego temat
              nie wypowiedziała się Wiesława_Siemiątkowska.
              Co stwierdzam z żalem.

Z poważaniem
              fan_Wiesławy_Siemiątkowskiej
              • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.05, 12:01
                Widocznie żaden szwagier teścia ciotki Wiesławy nie przekazal jej informacji na
                temat Romka i nie ma nic do powiedzenia w tym wątku.
          • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.05, 12:02
            I Marek Sokół :) najlepszy sprawozdawca giełdowy, powinien mieć swój program o
            giełdzie w TVN24
    • Gość: Ania Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:07
      Nie rozumiem jak w redakcji ekonomicznej ludzie mogą nie znać skótów indeksów
      giełdowych. Jeśli to prawda to coś tu nie tak.
      Ja chętnie oglądam programy ekonomiczne w TVN 24, ale wiem co one oznaczają i
      mnie to interesuje, może powinni zmnienić pracę, skoro nie umieją tego
      zrozumieć.
      • Gość: gieldowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 08.02.05, 16:40
        W tym kraju 70% społeczeństwa nie umie rozszyfrować podstawowych skrótów (np.
        PKB, NBP, OFE), więc moze myśleli, ze to wystarczy.
    • wieslawa-siemiatkowska Re: TVN Biznes R. Młodkowski 09.02.05, 12:00
      Już jestem kochanieńki! W sobotę biorę ślub stąd ta chwilowa absencja!
      Z Romkiem jest trudna sprawa. Moja kuzynka była kiedyś jego dziewczyną. Mieli
      wziąć ślub, ale wtedy Roman otrzymał propozycję pracy w telewizji. Zamknął się
      z sobie, stał się oschły i niedostępny. Kuzynka wylała morze łez i niestety
      odeszła. On jej potem bezczelnie powiedział, że go stopowała i tłamsiła. Roman
      jest średnio fajnym facetem. Na śniadanie lubi zajadać budyń czekoladowy. Na
      kolację jada śledzie marynowane i korniszony. Wiem to od mojej cioci, jego
      niedoszłej teściowej. Roman wracał z pracy i od drzwi wołał: są już moje
      śledziki i ogóreczki? Tak, Romciu, na stole w salonie!
      Roman skończył Akademię Teatralną, potem poszedł na ekonomię, bo przez 2 lata
      nie mógł zaczepić się w Teatrze Roma, co było jego marzeniem. Pił przez 2
      miesiace non stop, potem spotkał moją kuzynkę, i z dnia na dzień pozbył się
      nałogu. Co świadczy o nim dobrze. Teraz rozstał się ze swoją dziewczyną, bo
      kupowała mu obrzydliwe krawaty i nie potrafiła ich wiązać, za co o mały włos
      nie został wyrzucony z TVN. Tyle.

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemiątkowska

• Gość: ja Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:39
        Wiesiu , podobniez Roman ( ach co za imię) świetnie konno jeżdzi, jak i inne
        gwiazdy. Prawda li to ?
      • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 09.02.05, 14:42
        Dlaczego książki jeszcze nie wydałaś?.Te opowieści to bylby bestseller wieku,
        kasy byś z tego wyciągnęła, ze ho ho.
        • wieslawa-siemiatkowska Re: TVN Biznes R. Młodkowski 10.02.05, 10:52
          Giełdowcze, a skąd takie przekonanie, że nie wydałam? W świecie jestem znana.
          Zresztą, w Polsce już też powinnam być, bo, że zacytuję żonę kandydata na
          prezydenta (który upiera się, że nie będzie kandydował, ale wszyscy wiedzą, że
          w tych wyborach nie będzie, w przyszłych jak najbardziej tak, „Jesteśmy już w
          świecie bo mamy w Warszawie już hotel *****”.

--
          Z poważaniem:
          Wiesława Siemiątkowska

• Gość: gełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.05, 13:49
            Giełdowcu jak już, kiepsko widze z deklinacją. Taka jesteś wszędzie znana, ze
            nikt o tobie nie słyszał.
    • Gość: max Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: 195.136.44.* 09.02.05, 18:19
      A dla mnie Roman wygląda troche jak manekin z działu mody męskiej . W dodatku
      ma jakąś taką teflonową twarz. Nie potrafi też zadać pytania które trwałoby
      krócej niż 2 minuty
      • Gość: gpw Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 09.02.05, 20:03
        Zadaje po prostu treściwe pytania.
        • kamuii2 Re: TVN Biznes R. Młodkowski 11.02.05, 16:44
          Widzieliście jak w jednym wydanniu Fimy jeździł na desce ? :)
          • Gość: gpw Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 11.02.05, 21:57
            Pewnie :)świetne, ja oglądam każdą Firme. Szkoda,ze nie mam tego nagranego,
            moze będzie kiedyś powtorka :D
            • tezurus Re: TVN Biznes R. Młodkowski 11.02.05, 23:16
              ja pomimo szacunku dla Pana Romana Młodskowskiego życzyłbym sobie mniej tych
              powtórek FIRMY bo jest ten program na prawde prawie codziennie. Raport i
              Zdrowie wiele straciły od pojawienia sie Firmy.
              • Gość: gieldowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 12.02.05, 00:01
                Ale to raczej nie wina Romka. A poza tym od września jest mniej powtórek Firmy.
                Przed wrześniem Firma miała premiere we środe o godz. 17, a powtórki były:
                środa 19.30, piątek 15.35, sobota 22.05, niedziela 22.30, poniedziałek 17 i
                19.30. Więc jak widzisz zmniejszono ilość powtórek Firmy, teraz premiera
                niedziela 21.35,powtórki: ponieziałek 19.35, środa 17, piątek 15.35,sobota
                22.05.
          • Gość: Mariolka Re: złodziejaszek Kamuii IP: *.tvp.pl 12.02.05, 13:57
            Kamuii, ładnie to tak kraść zdjęcia i nie podpisywać źródeł? Jedyne ostre
            zdjecia Holeckiej na Twojej stronie pochodzą z archiwum TVP. Wiesz co to są
            prawa autorskie...?
    • Gość: Andrzej Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.idea.pl 12.02.05, 11:18
      A ja tam wolę ogladać nową Tv Biznes, jest szybsza i czasmi bardziej z jajem
      niż "fircykowate" mizdrzenie się Młodkowskiego, który na tym forum ukrywa sie
      pod pseudonimem Giełdowiec. To dobre dla starszych Pań - do CNBC im-TVN24-
      jeszcze daleko.
      • Gość: gieldowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 12.02.05, 14:15
        To oglądaj. U mnie w MultiMedii nie wprowadzili jeszcze Tv Biznes i raczej nie
        wprowadzą,pewnie czekają na TVN Biznes. Romkowe programy też są z jajem tylko
        trzeba umieć je oglądac. Romek wcale się nie mizdrzy tylko porządnie wykonuje
        swoją robote,a do tego jeszcze jest niedoceniany.
        Pomyliłeś się, nie jestem Romkiem tylko osobą, która od ponad 2 lat jest widzem
        Bilansu (i innych programów redakcji biznesowej) i interesuje sie giełdą.
        • Gość: Andrzej Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.idea.pl 12.02.05, 15:36
          Dobra romek, dupa z ciebie a nie giełdowiec. jest róznica pomiędzy prezenterem
          jakim jesteś a dziennikarzem jakim chciałbys być. ja oglądam CNBC, Bloomberg i
          Tv Biznes w łódzkiej Toya i czasem mi wstyd za Ciebie za brak kompetencji.
          • Gość: gpw Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 12.02.05, 15:57
            Spójrz w lustro zanim kogoś ocenisz. Zazdrościsz po prostu, że ktoś doskonale
            wykonuje swoją prace i jest lubiany.
            • Gość: Andrzej Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.idea.pl 12.02.05, 16:25
              Romek M., juz cie prosiłem żebyś nie pisał o sobie, wciąż z Anią oszukujecie
              forumowiczów swoimi opiniami, Ja uważam cie za słabego prezentera a wolę np.
              Durczoka bo jest jakiś a ty jak lalka, jestes klonem Małcurzyńskiego, aktor dla
              kucharek...
    • Gość: Ania Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:31
      No chyba wam się coś pomyliło. Nie znam nawet Romka M ani giełdowca, a to co
      wyraziłam na tym forum to jedynie mój osobisty pogląd, i nie każdy musi się z
      nim zgadzać.I ok. Ja to rozumiem. Dlatego nie podoba mi się to, żę ktoś moje
      opinię łączy z kimś z otoczenia TVN.
      A TV Biznes też nie mam, więc nie mam czego porównywać.
      Mimo krytycznych uwag pozdrawiam was wszystkich.
      • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 12.02.05, 16:33
        Ja tak samo.
        • Gość: Andrzej Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.idea.pl 12.02.05, 16:40
          Tym forum manipulują moderatorzy z TVN, nie dajcie się zwariować!!!!!
          • Gość: giełdowiec Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 12.02.05, 16:42
            A po czym wnosisz,ze ja to Romek? W TVN mają zapewne inne IP
    • Gość: Fiona Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: 217.153.79.* 15.02.05, 17:58
      Młodkowski jest na luzie, mówi o sprawach ekonmicznych zrozumiałym językiem dla
      przeciętnego widza.Jest dobry w tym co robi. Życzę mu powodzenia. Oglądam jego
      programy z przyjemnością.
      • Gość: gpw Re: TVN Biznes R. Młodkowski IP: *.gdynia.mm.pl 15.02.05, 19:21
        Nareszcie jakiś porządny czlowiek, ktory ogląda Bilans :D i wie w czym rzecz.
        Ja nie wiem jak Romka można nie lubić. Przecież to jest majstersztyk. Zobaczymy
        czy towarzycho od Wiktorów w końcu go zauważy.
    • Gość: Fiona a co do "Firmy"... IP: 217.153.79.* 16.02.05, 18:38
      A co do "Firmy" to dobrze, że jest taki program. Dzięki temu nawet osoby nie
      zainteresowane założeniem własnej firmy (tak jak ja) mogą się dowiedzieć jakie
      są koszty i problemy związane z założeniem własnej firmy, wiedzieć jak wygląda
      sytuacja na rynku, można o tym podyskutować ze znajomymi. A wszystko to
      przystępnym językiem. Pozdrawiam
      • Gość: giełdowiec Re: a co do "Firmy"... IP: *.gdynia.mm.pl 16.02.05, 19:28
        Dokładnie. Ja tez nie mam w planach własnego biznesu, ale dzięki Firmie widze
        ile ci biedni przedsiębiorcy czasami muszą się namęczyć żeby zalożyć swój
        interes. Głównym atutem programow ekonomicznych TVN24 jest wlaśnie ten
        prosty,zrozumiały dla każego język. W szkołach powinni puszczać takie
        programy, moze naród byłby mądrzejszy, gdyby od najmloddszych lat ludzie mogli
        liznąć troche ekonomii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka