Dodaj do ulubionych

Jaroslaw Kulczycki

01.02.05, 21:58
Jako prezetera II pr. nawet go lubilam, a po przejsciu do Panoramy zachowuje
sie jak kokota Kamel w Telekspresie, jakies dziwne grymasy, polusmiechy drugi
konajacy na wizji labadz.Czy oni im cos wszczepiaja ze jak sie bylo
prezenterem to juz na co innego bez szans?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Jaroslaw Kulczycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:11
      bo wiesz w Panoramie trzeba mówić tak jakby sie wiedziało o co chodzi i tzreba
      wyglądać na rozumnego . widocznie jego organizm takiego szoku nie wytrzymuje ...
      • Gość: ikar Re: Jaroslaw Kulczycki IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.02.05, 10:13
        A te jego okropne, wielkie, jaskrawe krawaty! Znak rozpoznawczy?
    • Gość: ART Re: Jaroslaw Kulczycki IP: *.artinfo.com.pl / 212.122.200.* 02.02.05, 12:36
      O wiele lepiej sprawdzał się jako prezenter Dwójki i Jazdy kulturalnej! Jakoś
      ta Panorama nie może doczekać się dobrych prezenterów! Najbardziej odpowiadała
      mi Czubówna i Targosz oraz Turski!! Dzisiaj miło jeszcze posłuchać i popatrzeć
      na panią Dobrzyńską!
      • Gość: medrzec Re: Jaroslaw Kulczycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:23
        Sęk w tym, że zapanowała moda na gó..ażerię (vide "Wiadomości") i stateczni
        prezenterzy - jak choćby pan Turski (wiem, wiem - jest chory, ale to najlepszy
        przykład) nie mają szans u gawiedzi. Pora umierać.
    • Gość: telewidz Re: Jaroslaw Kulczycki IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 02.02.05, 15:30
      Kulczycki jest w Panoramie mało wiarygodny ! Trzeba wiedzieć kiedy można się
      uśmiechać a kiedy (np. gdy czyta wiadomość o tragedii) wyraz twarzy ma wyrażac
      smutek, żal. U tego pana wszystkie wiadomości czytane są z miną zadowolonego z
      siebie prezentera. Nienawidzę tej maniery, zresztą nie tylko u niego.
    • jerrie.from.the.block Re: Jaroslaw Kulczycki 02.02.05, 21:10
      A ja gdzieś słyszałam, że to "jeden z najlepszych dziennikarzy młodego
      pokolenia, sprawdzający się w każdej sytuacji". Dalej coś o tym, że jak go
      kiedyś wywalą z tiwi, to dwójka straci świetnego dziennikarza.
      • Gość: Poiotr Re: Jaroslaw Kulczycki IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:09
        Wybacz- ze co "mlodego", przeciez facet do 40-ki chyba dobija.
    • Gość: vivo Re: Jaroslaw Kulczycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:46
      To ten, ktory bez przerwy macha rekami? Szlag mnie trafia jak na niego patrze.
      Nie moze slowa powiedziec, bez gestykulowania. Kiedys nawet dali mu jakis
      notatnik, zeby mial zajete rece, ale machal notatnikiem. Powinien prowadzic
      program razem z Chylewska. No chyba ze ja sie nie znam, a on tlumaczy
      rownolegle w jezyku migowym to co mowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka