weteran-czasu 13.03.25, 16:21 Pozwał polityków PO za ich wypowiedzi dot. patologii Srebrnej i dwóch wież. tvn24.pl/tvnwarszawa/wola/warszawa-jaroslaw-kaczynski-pozwal-politykow-ko-za-wypowiedzi-o-sprawie-dwoch-wiez-wyrok-st8348032 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Znów Kaczyński przerżnął proces sądowy! 13.03.25, 16:26 A kto zapłacił za pozew? 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Znów Kaczyński przerżnął proces sądowy! 14.03.25, 21:12 Musiał uiścić wpis z własnej kieszeni. Odzyskałby go, gdyby wygrał. Ale przegrał, więc wpis Kaczora idzie na skarb państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Znów Kaczyński przerżnął proces sądowy! 15.03.25, 11:18 No i o ten wpis pytam 😎 bo mam jakieś takie dziwne podejrzenia, że to ja zapłaciłam. Ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Znów Kaczyński przerżnął proces sądowy! 16.03.25, 09:42 W pewnych sytuacjach sąd może odstąpić od pobrania opłaty za pozew i zwolnić z opłat sądowych, ale to są szczególne sytuacje, gdy ktoś jest w bardzo trudnej sytuacji finansowej. Kaczor raczej nie jest w trudnej sytuacji finansowej, więc raczej sam zapłacił. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Znów Kaczyński przerżnął proces sądowy! 13.03.25, 17:39 Czekają go jeszcze koszty sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Znów Kaczyński przerżnął proces sądowy! 13.03.25, 23:15 No ale tu najwyżej koszty sądowe zapłaci. Zawołaj, kiedy przerżnie proces, który go zaprowadzi do Radomia albo Przytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Znów Kaczyński przerżnął proces sądowy! 15.03.25, 12:34 Ziarko do ziarka i zbiera sie miarka. Jeśli worek się pruje, to albo worek jest zużyty, albo myszy w nim harcują. A może wszystko na raz? :) Odpowiedz Link Zgłoś