Dodaj do ulubionych

Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie...

02.02.05, 10:02
Dawno jej nie widziałam, ale gdy zobaczyłam ją dziś w Pytaniu na śniadanie
to... zatkało mnie z przerażenia :X
Występuje jako ekspertka (!) w dziedzinie mody i stylu. Pomijam fakt, że jej
projekty kojarzą mi się ze stylem państwa Wiśniewskich. Ale jej wygląd... toz
to już nie kreacja, ale karykatura samej siebie. Włosy jak peruka, nad czołem
tworzące dziwne coś. Codzienne sesje na solarium w wyniku czego jej twarz
wygląda żałośnie. Makijaż tak ostry, ze nie wiadomo na czym skupić uwagę
patrząc się na jej twarz... czy na grube kreski brwi, czy na kapiace tuszem
oczy, czy na... wargi rozmaru XXL, które pewnie sobie powiększyła. Ogólnie
rzecz ujmując wygląda fatalnie. Za to Szaranowicz (dziś w sweterku w romby) i
bodajże redaktorka Naj (nie pamiętam nazwiska, ona dziś w pilsowanej
dżinsówce do połowy uda) zapatrzeni w panią Mingę jak w dzieło sztuki i
chwalący "najzdolniejszą projektantke w kraju" za styl i elegancję...
Szok.
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 10:07
      że projektantki nie widziałam przeżyję,ale sweterka w romby nie odżałuję:)
      a ile pani Ewa ma lat???bo z tej wosokowej twarzy wynika,że sporo,a gdzieś mi
      sie rzuciło w oczy,że 36.ale to chyba niemożliwe;)
      Max Rosati też wmawia,że ma 36,a cztery dychy podobno mu stuknęły 2 lata temu.
      • atlantis75 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 10:55
        Sweterek w serek, biały kołnierzyk, wystające manikiety, zwężane spodnie...
        jeszcze tylko kij golfowy i "w rzeczy samej" ;)
    • tigers28 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 10:20
      Nie lubię kobiet których credo życiowe to solarium-a fuj.Jakos kiedys nie było
      solariów i dobrze było - czy te wszystkie babki biegajace do solarium mają
      jakies kompleksy?
    • Gość: Ania Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:42
      Ewa wygląda jak lalka barbie, jest bardzo sztuczna i przerysowana. natomaiast
      Włodzimierz Szaranowicz wygląda bardzo ok,strój pasuję do formuły rannego
      programu.
      • lezka_z_posen Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 10:43
        moim zdaniem,bardziej odpowiednia byłaby piżama;)
        • Gość: Boy Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:00
          Jesli chodzi o wyglad to z Minge robi sie taki polski Michael Jackson ;) tyle
          ze bez ingerencji skalpela (chociaz kto ja tam wie?!)
          • gianni_vonsacze Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 11:01
            Mi tam Minge wygląda na taką Miriam made in Poland...
            • atlantis75 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 11:13
              gianni_vonsacze napisał:
              > Mi tam Minge wygląda na taką Miriam made in Poland...

Kto go tam wie! ;)
          • kaprysia Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 11:29
            Gość portalu: Boy napisał(a):

> Jesli chodzi o wyglad to z Minge robi sie taki polski Michael Jackson ;) tyle
            > ze bez ingerencji skalpela (chociaz kto ja tam wie?!)

Z ingerencją, z ingerencją:)

www.melitus.pl/index_ramki.html
    • gocha221 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 12:01
      o Boze!!
      zobaczyłam ją!! ale straaaszy!!
      te brwi czarne(tzn. kreski narysowane) ma w połowie czoła...jeeezuuu
    • Gość: greglis Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: 62.233.167.* 02.02.05, 14:20
      Pani Ewie wyraźnie ranne wstawanie nie służy,miałam wrażenie że ma maskę
      zamiast twarzy.
    • Gość: hejnał Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:24
      moim zdaniem jak na siebie to byla umalowana wyjatkowo lagodnie...mnie jest jej
      tylko zal bo ma coraz mniejsze oczka...zapadaja jej sie chyba...
      • to.futerko.jest.lepsze Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 14:47
        Co do Ewy Minge, mam pewne podejrzenia, a mianowicie: Ewa Minge nie istnieje!
        To co widzimy to tylko okazjonalnie wyświetlany hologram! Nie ma w przyrodzie
        takiego gatunku jak ww, chyba że na Marsie.
        • kaprysia Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 14:49
          istnieje, istnieje, widziałam ją kilka razy z bliska, no było to nie lada
          przeżycie. W tym raz za dnia, w świetle naturalnym, brrrr.
          • e_katt istnieje, istnieje, 04.02.05, 23:39
            oj i ja ją widziałam - poczwarna jest
            i nie ma większego znaczenia czy na żywo czy w studiu - taka sama maszkara!!

no ale przecież 'schody hiszpańskie', tego..tam, panie, nie pogadasz!!
            wielka pani kreatorka co się Danusią zajadała.. hehe
      • vitalia Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 14:48
        Jakie oczka?? te dwie kropwczki to były oczy,, naprawdę?? tragikomedia ..
    • Gość: telewidz Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 02.02.05, 15:39
      masz całkowitą rację !!! Nic dodać
    • Gość: santa esmeralda Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:05
      > to już nie kreacja, ale karykatura samej siebie. Włosy jak peruka, nad czołem
      > tworzące dziwne coś.

Toć Minge paraduje w peruce, więc raczej peruka _jak_ włosy :>

pzdr :)
      • Gość: chivas_regal Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:25
        A jakie ona ma włosy?Prawdziwe,znaczy się?Cholernie mnie interesuje ta kwestia.

A co do pierwszego postu,że ona kojarzy się z Wiśniewskimi.Z tego co
        pamiętam,to właśnie ona ich ubiera.Przynajmniej Wiśnię,bo Mandaryna przeca z
        Orsay'em się związała(łańcuszkiem z plastiku).
        A w śnaidaniówce to ona mi mignęła juz chyba w zeszłym tygodniu.Ubrana w czerń,
        twarz w kolorze czekolady,ozdobiona karykaturalnym makijażem a'la
        hallowen.Zecydowanie odznaczała się na tle pastelowego studia;-)))
        • Gość: santa esmeralda Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:34
          > A jakie ona ma włosy?Prawdziwe,znaczy się?Cholernie mnie interesuje ta kwestia.

Wiesz, to przypadek w stylu Donatelli Versace - ta długo-długo "robiła" się na platynową rusałkę, aż jej włosy odmówiły posłuszeństwa i pomyka teraz w plantynowej peruce.
          Minge analogicznie :), ja pamiętam jak miała rudoczerwone loczki z własnych włosów, ale z jakimi się urodziła - to zabij ;) ale nie wiem.
          • jolaole Donatella Versace 02.02.05, 21:55
            A do tego jej maz byl na poczatku znajomosci z ta rodzina "testowany" przez
            sw. pamieci brata, pracowal u niego jako model. Wiadomosc pochodzi z wywiadu z
            nieboszczykiem oczywiscie udzielonego przed smiercia.Brrr przechodzony towar.
    • jerrie.from.the.block Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 02.02.05, 20:04
      Pani Ewa (pardon, EVA) jest najlepszym przykładem tego, jak nie powinna
      wyglądać zdrowa psychicznie kobieta. Poza tym w jej wieku takie stroje nie
      przystoją...ma podobno z 38/9 lat
    • Gość: tiaa peruka, nie włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:08
      moi drodzy.

• Gość: ABC Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:59
      Przepraszam za pardon, ale kto to jest ta Ewa Mineta? Aktorka jaka może?
      Gwiazda???
      • vitalia Re: Ewa Minge Szkarada. 03.02.05, 16:41
        A kto w ogóle ją wykreował i za ile.Wie ktoś??
    • paula245 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 16:35
      ja tam bardziej nie lubie tej prezentery co z Szaranowiczem prowadzi..brr skąd
      oni ją wytrzasnęli??
      • invicta1 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 16:40
        to naczelna (sic!) jakiegos bruxa
        • wieslawa-siemiankowska Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 16:46
          Już była naczelna. Wywalili ją z hukiem przed Gwiazdką.

invicta1 napisała:

> to naczelna (sic!) jakiegos bruxa
          • invicta1 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 16:49
            czesc Wiesia! co ja tu mialam wczoraj z jednym"waszym-psychiatra" no mowie Ci
            Tworkami mi groził i wmawial, ze ja to Ty!
            • wieslawa-siemiatkowska Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 21:45
              Cześć Invicta! Kopę lat! Sorry, że nie odpisałam Ci na @-gazetę, ale tak mnie
              dzisiaj mdliło od rana że niech to szlag jasny trafi. Chyba się wczoraj
              zatrułam bimbrem. Mój eks zakosił jakiś od Rusków i mówię Ci całą noc
              wymiotowałam i dzisiaj od rana leżę w łóżku z termoforem. Dopiero teraz 5 minut
              temu wstałam i podeszłam do komputera. Siedzę w saunie i ogrzewam korzonki, bo
              tak mnie ostatnio nawalają, że szok, mówię Ci kochana!

--
              Z poważaniem:
              Wiesława Siemiankowska
            • around_the_sun Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 22:51
              invicta1 napisała:

> czesc Wiesia! co ja tu mialam wczoraj z jednym"waszym-psychiatra" no mowie Ci
              > Tworkami mi groził i wmawial, ze ja to Ty!

A te obiecane tabletki przysłał? Bo tak się deklarował ochoczo. Pozdrawiam.
    • Gość: rusałka Potwór! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:23
      • Gość: Fojtek ona wygląda jak pinokio IP: *.net.pulawy.pl 03.02.05, 17:51
        te same kościste policzki(wystrugane jak z drewna),szpiczasty nos,niesforne
        loczki jak wióry z drewna.
        Kiedys była piękną kobietą ale teraz zrobiła z siebie potworka-pinokia.
        Zawsze ma mocny makijaż i to ja strasznie postarza a najgorsze jest to co pisza
        moi przedmówcy--jej projekty są okropne ale ludzie(idioci?)zachwycają się nimi
        np:te buty z futrem i ogonami?
    • bez_mapy Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 19:11
      Właśnie o to chodzi, aby szokować. Widziałaś Donatellę Versace, Karla
      Lagerfelda, Galliano czy Arkadiusa. Minge i tak nie będzie równie ładna jak
      modelki na wybiegu, a tak przynajmniej rzuca sie w oczy.
      • atlantis75 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 22:02
        Zapomniałaś o Wisniewskim. Ta sama kategoria szoku.
      • invicta1 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 04.02.05, 14:43
        bez_mapy napisała:

> Właśnie o to chodzi, aby szokować.
        Minge i tak nie będzie równie ładna jak
        > modelki na wybiegu, a tak przynajmniej rzuca sie w oczy.

w oczy to mi sie rzucaja muchy jak jade rowerem
    • wieslawa-siemiatkowska Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 21:44
      Ewa Minge jest koleżanką z klasy mojej córki. Uczyła się bardzo źle i często
      wagarowała. Wiem to od córki. Chłopaki jej były tylko w głowie. Naprawdę nazywa
      się Wąsik. Minge to pseudo. Ma dwóch synów i chce z nich zrobić pilotów
      śmigłowców. Wiem to z kolei od szwagra, który jest kontrolerem lotów na Okęciu.

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemiankowska
    • bez_mapy Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 03.02.05, 22:24
      Ale jako jedyna polska projektantka podoba się za granicą, w przciwieństwie do
      tych szaraków w stylu Zienia.
      • atlantis75 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 04.02.05, 16:12
        bez_mapy napisała:
        > Ale jako jedyna polska projektantka podoba się za granicą, w przciwieństwie
        do tych szaraków w stylu Zienia.

No, tak! Jak mogłam to przeoczyć skoro podoba się za granica to przecież
        winduje ją na jakies tam "szczyty"... To magiczne słowo: za granicą i kicz jest
        usprawiedliwiony.
        Komu konkretnie się podoba? Możesz rzucić jakieś nazwisko lub dom mody?
        • bez_mapy Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 04.02.05, 16:39
          A oglądałaś pokaz jej kolekcji na Schodach Hiszpańskich w Rzymie (była tam
          ścisła czołówka świata mody)? Powaliła wszystkich na kolana. Ale Polacy to
          wciąż konserwatywny naród, nie przygotowany na szok. Arkadius kiedyś
          powiedział, że jak idzie w Warszawie ulicą wszyscy się na niego patrzą jak na
          UFO, a w Nowym Yorku nikt na niego nie zwraca uwagi, choćby wyglądał jak
          kosmita.
          • paula245 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 05.02.05, 15:43
            no nie przesadzajmy,ciuchy ma fajne,a Zienia się nie czepiajcie bo ma butik w
            UK i w Szwajcarii,zresztą jego podobają mi się dużo bardziej niż na przykład
            koszmarków Słomy i Trybulaka (blech!) A jakiego bruka naczelną była ta ruda??
          • atlantis75 Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 05.02.05, 19:03
            Tak, oglądałąm pokaz. Ale czy powaliła wszystkich na kolana? Samym sukcesem był
            raczej fakt, ze ją tam zaproszono. A o Arkadiusu nie dam złego słowa
            powiedzieć ;) Jest inaczej szokujący od Minge. Ale to moze kwestia
            indywidualnego smaku. W każdym bądż razie moim zdaniem Minge wygląda groteskowo
            i niesmacznie. No, chyba że chce się specjalnie obrzydzić, ale nie sądzę...
    • Gość: ABC Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:29
      Ludzie! Kolejny raz się zapytowywuje. Kto to jest ta Ewa Mineta???
      • bez_mapy Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... 04.02.05, 23:50
        Ewa Minge to projektantka mody. Wiem, że we Wrocławiu ma butik w Solpolu.
    • Gość: Asia Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:54
      Katarzyna Nazarewicz byla redaktorka gazety "Na zywo".
      www.minge.com.pl/
      Własnie przeczytalam w "Claudii", ze Ewa Minge miala operacje nosa.
      Ciagle jest zapraszana do "Programu na sniadanie", jako ekspert w dziedzinie
      mody, jakby nie bylo w Polsce innych projektantow (spiechowicz, zien, baczynska)
    • Gość: Libero Re: Ewa Minge w Pytaniu na śniadanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:44
      co za bezguscie, wykreowała sobie własny styl i teraz jedzie na tych
      osiągnięciach, ale stroje ma spox sam kupuję je mojej dziewczynie i nie powiem
      że to są tanie ciuszki. ale ona w porównaniu do pani Minge nie chodzi
      codziennie do solarium i nie nakłada tyle tapety. Pani Minge przesadza z tym
      wyzywającym makijarzem jest strasznie sztuczny i te włosy-
      ochyda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bezia Re: Ewa Minge litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 11:19
        Ta kobieta nie odróżnia życia od wybiegu.Wyglądem przypomina tanie lalki leżące
        na półkach w TESCO.Brak jej klasy i smaku rasowej kobiety,a za taką się
        podaje.Druga Hania Bakuła tylko nieco młodsza.
        • merusia Re: Ewa Minge litości 16.02.05, 15:23
          pytanko :gdzies jeszcz ma butik???
          • Gość: ann Re: Ewa Minge litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:43
            ten butik Minge w solpolu wroclawski zlikwidowano juz.
            pzodrowienia z wroclawia:)
            • mayessa Re: Ewa Minge litości 16.02.05, 18:00
              Nie lubie jej odkad w jakims idolu czy czyms takim strasznie sie obrazila ( i
              zachowala zalosnie) gdy "stylizowana" uczestniczka nie chcaiala zalozyc
              jakiegos ubrania jej projektu (bo sie dziewczynie nie podobal)
              • Gość: ania Re: Ewa Minge litości IP: *.chello.pl 16.02.05, 18:09
                popieram, wydaje mi sie ze byl to idol, zapamietalam cala sytuacje wlasnie z
                powodu bardzo niegrzecznego zachowania pani Minge - przez chwile mialam wrazenie
                ze uderzy dziewczyne zeby zmusic ja do posluchu, byla wrecz chamska i nadeta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka