Gość: Sharon Tate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:00 Dzisiaj "Frantic" i "Dziecko rosemary" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Wieczor Polanskiego 02.02.05, 21:17 wlasnie sobie robie herbatke pod Frantica :) chociaz nie jestem pewien, czy jest ogladac taki film poszatkowny reklamami :/ o Dziecku Rosemary nie wspomne. na szczescie "Dziecko" mam na divixie Odpowiedz Link Zgłoś
kathy83 Re: Wieczor Polanskiego 02.02.05, 21:20 To znów ja - Sharon :)) "DS" mam na dvd, Frantica nie, dawno go nie widzialam, wiec zapewne mino tych reklam sie skusze. Milego seansu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Wieczor Polanskiego 02.02.05, 22:08 dziecko rosemary jest dzisiaj?? na którym? bo mi się rzuciło w oczy, że jutro na tv4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubissimo Re: Wieczor Polanskiego IP: *.chello.pl 03.02.05, 01:03 na tv4 jest zwyczaj, ze najpierw film leci pozno noca, kolo 23 a dzien pozniej o 20:00 to calkiem sprytne rozwiazanie, szkoda tyko ze: a) rzadko leci tam cos dobrego b) w czestotliwosci puszczania reklam sa rownie gorliwi jak Polsat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: Wieczor Polanskiego IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 02.02.05, 22:59 Nie lubie Polanskiego, bo jeo filmy sa nudne. Dziękuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikikamien Re: Wieczor Polanskiego IP: 80.55.5.* 03.02.05, 04:18 widzialem dzis po raz pierwszy 'frantica' ... rozczarowanie ... zaczyna sie fajnie ale potem, juz schemat i waciarskie zakonczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: Wieczor Polanskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:49 ech frantika to ja widzialem juz pare ladnych raz... nie jest to az tak zly i nudny film ale wczoraj przelaczylem na tvp2 na dokument o teczka ...jak mi znowu wlaczyli reklamy na dziecku to poszedlem spac ale dzis ogladam! ;-) tja... sharon tate resy in peace Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Wieczor Polanskiego 03.02.05, 10:53 Za każdym razem ogladając FRANTICA (wczoraj pierwszy raz od chyba 6 lat) i scenę w barze, kiedy Ford zamawia Hainekena - bierze mnie straszna ochota na ten browarek :) Podobnie jak w BLUE VELVET kiedy Kyle M. też sączy Heńka :) No i jak to zwykle u Polańskiego - świetnie oddany klimat Paryża (chociaż bardziej podobało mi się to w GORZKICH GODACH). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wieczor Polanskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:34 prosze, jaki jest tytul piosenki z frantic i kto ja wykonuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Wieczor Polanskiego 03.02.05, 21:03 heh w tym filmie jest ich kilka (a moze i kilkanascie) ale pewnie chodzi Ci o kawalek Grace Jones "I've Seen That Face Before (Libertnago)" na podstawie Astora Piazzoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wieczor Polanskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:39 dzieki kubissimo, o to chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Wieczor Polanskiego 03.02.05, 20:43 Zdolny reżyser, ale co z tego skoro pedofil-gwałciciel. Odpowiedz Link Zgłoś