Gość: redcherry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:29 Pamiętacie taki serial na TVP2. Skonczył się tak nagle... mogliby puścic jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: remi Re: Pokolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:36 Oj, pamiętamy, pamiętamy... Szczególnie pięknego policjanta (porucznika?).... Tylko jak on się nazywał...? Odpowiedz Link Zgłoś
sir_delek linka :)))) 03.02.05, 16:38 www.tvtome.com/tvtome/servlet/ShowMainServlet/showid-1234/Generations/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: linka :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:46 No tak, już sobie przypomniałam moją ulubioną parę - Sam i Kyle:)) Ciekawe czy teraz tez by mi sie ten serial podobał? Hmmm... nie jestem pewna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: linka :)))) 03.02.05, 16:53 to ten serial ktory skończył sie odliczaniem czasu do wybuchu bomby na jakimś przyjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: linka :)))) 03.02.05, 17:12 W Pokoleniach była bomba z odliczaniem, ale wtedy się serial nie skończył tylko zwykły odcinek. Bombę podłożył mąż Helen - przyjaciółki Ruth. Pokolenia się skończyły jak Doreen Jackson (wielkie oczy i paznokcie, Dr Queen) robiła masaż serca Henremu (mąż Ruth, ojciec Adama i Chantal), bo dostał zawału. Wcześniej uprawiali seks. W tym momencie wszedł do tego pokoju Adam. I "TO BE CONTINUED". Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: linka :)))) 03.02.05, 19:56 Bomba na zakończenie była w serialu "Miłość i dyplomacja" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redcherry Pokolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:54 dzieki za linka. Ciekawe czy mozna ten serial gdziesz teraz ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Pokolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:57 Nie bomba była w innym serialu. Nie pamietam tytułu, ale akcja toczyła się chyba gdzieś w Ameryce Płd., a bohaterami byli pracownicy ambasady. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Pokolenia 03.02.05, 17:14 Wspomnienia tego serialu już się pojawiały tutaj przynajmniej dwa razy. Poszukaj w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arizona Re: Pokolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:56 Ten serial miał niską oglądalność w Stanach i dlatego szybko go zdjęli. Podobnie było z późniejszymi serialami jak Savannah czy Pacific Paliseades. Kończyło się po pierwszej ewentualnie drugiej serii. Dziwne że nasza TVP jakoś lubowała się w kupowaniu takich właśnie "niedokończonych" seriali. Aktorzy jak to zwykle bywa rozpierzchli się po innych produkcjach. Stsounkowo najbardziej znana Kelly Rutherford (Sam w Pokoleniach) pojawiła się później w Melrose Place. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Pokolenia IP: *.icpnet.pl 04.02.05, 10:56 Pamietam ze aktorzy z Pokolen nawet kiedys przyjechali do polski i zainteresowanie bylo ogromne. :D Ja tez to ogladalem. :P Pamietacie diamenty w głowie łosia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Pokolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:06 Pamiętamy:)))) Pamiętam też jak Sam i Kayle układali puzzle, jedli ciastka z kremem (eklerki?), a potem.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: Pokolenia 04.02.05, 13:11 oj , tak boski byl... kiedys w szkole nawet chcielismy zrobic skecz i moj kolega mial grac Sam..., a nie ogladal serialu, wiec wchodzi do sali ,a my mowimy"Marcin , ty grasz SAm",a on na to " Jakto sam??? nie zgadzam sie , mielismy grac w kilka osob":)))) poplakalam sie wtedy ze smiech:) alez to byly fajne czasy:) Odpowiedz Link Zgłoś